Отговори
# 570
  • София
Хубаво е отдолу да са гумирани и да не се пързалят в мокета. Аз като не намеря подходящите, си ги изрязвам сам от материал, който се продава в Мосю Бриколаж като "изтривалка" на ролка с ширина 1 метър

https://mr-bricolage.bg/iztrivalka-oceanfront-m-siva/p/872830

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 10:39 от Exter

# 571
Стелките не са ли грапави отдолу? Досега не съм попадал на нещо което да се набира под педалите.

# 572
За гъзария щамповайте инициалите на името и фамилията си върху стелките. Yum

# 573
  • на Мелмак
Явно не сте се возили в Шкода близките години. Нищо, важното е да се пишат мнения на килограм. Тъпо Wink

Возил съм се и съм карал най-новият Кодиак ( РС трим) и най-новата Мазда цх 60 (бензин с големия мотор). И двата модела (преди промоции) са над 100, до 120 Хил лв. Очевидно вие не сте се возили в друг нов автомобил. Да не би да се метнахте на 100к Шкода без даже да направите тест драйв на други марки? Grinning Маздата е в пъти по-добра от кодиака. Ако искате ще ви кажа и колко по-добре от тях е новата Х5-ца, ама там става дебело.
Все си мисля, че тук е форум за мнения, споделяне, съвет, не за мерене на... Защото е женски уж форум.
Имам мнение за Шкода, имали сме два Кодиака, вкл и РС. Все пак ММ ги избира колите, аз цветовете Grinning
Основната ни марка е друга, но и БМВ  сме имали като втора кола.
Дебелото е доста разтегливо понятие.
След като мъжа ми не е сметнал да вземе Мазда, не е. За какво хората си дават парите си е тяхна работа. Много насеризно се взимате. Че уклон към вашия вкус и предпочитания.
Ако имате комплекси, това е друга тема. Но все си мисля, че говорейки за двигатели, сте за друг форум.

# 574
  • София
Аз пък си мисля, че двигателя е от съществено значение, защото е сърцето на автомобила.
Напоследък срещам всеки ден една обява, дето ми се е набила и я наблюдавам. Човека не е недоволен от колата, а от конкретния двигател. Това беше пуснал тези дни

А това е от днес  https://bazar.bg/obiava-53291004/dacia-logan-1-0-gazow-inzh
Всеки ден има нова обява за този двигател. И има защо!
Но щом е женски форум, вече ще възхвалявам Шкодата Grinning

# 575
Аз карам и Дачия. Blush
Добре, че не може да говори

# 576
  • на Мелмак
Разбира се, че е важен двигателя.
Идеята ми е съвсем друга.
Аз като чета за двигатели, много не се впечатлявам.
Но скачане и перчене, мисля си, че не е ок.
Има си мъжка част от фемилито, то си гледа тези неща, въпреки, че на ММ му орязах мераците за поредния мощен двигател, че му е тежък крака.
Това не е тема да се перчим, а да си хортуваме мирно и тихо. Поне така си мисля и ще продължавам да си мисля.
Тази дачия не е 100к.Тя е за начинаещи.
Има ли автомобил в този ценови клас, с такива кончета, изключвам някоя антика?
Между другото, наистина Кодияк под 200 коня не е ок. Чудила съм се защо се купуват тези със 150 коня. Но всеки си има причина за него си.

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 20:47 от etty775

# 577
Аз имам голяма излагация със стелките на колата.... Обадих се майстора, който я подържа да ми даде час веднага, че нещо не е наред, губи мощност. Човека веднага реагира,  огледа я и ме дръпна настрани, да не ме излага пред другите: " Ани, подвила ти се стелката под педала, сега ще я изрежа с нож и всичко е наред" 😅😅😅

# 578
  • София
Това не е тема да се перчим..

Противоречите си

... Тази дачия не е 100к.Тя е за начинаещи.

# 579
  • на Мелмак
Това не е тема да се перчим..

Противоречите си

... Тази дачия не е 100к.Тя е за начинаещи.
Да, обсъждат се коли в среден ценови клас, а не в нисък. А и вие давате пример за коне, не за суми.
Може би пак ще трябва да попитам дали има 73 коня при кола за 100к, ако не е антика?
Човека обсъжда двигател на Кодияк РС и Мазда ХС 60.

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 21:16 от etty775

# 580
  • София
Шкодата е the best...

... Защото е женски уж форум...

# 581
Явно не сте се возили в Шкода близките години. Нищо, важното е да се пишат мнения на килограм. Тъпо Wink

Возил съм се и съм карал най-новият Кодиак ( РС трим) и най-новата Мазда цх 60 (бензин с големия мотор). И двата модела (преди промоции) са над 100, до 120 Хил лв. Очевидно вие не сте се возили в друг нов автомобил. Да не би да се метнахте на 100к Шкода без даже да направите тест драйв на други марки? Grinning Маздата е в пъти по-добра от кодиака. Ако искате ще ви кажа и колко по-добре от тях е новата Х5-ца, ама там става дебело.
Все си мисля, че тук е форум за мнения, споделяне, съвет, не за мерене на... Защото е женски уж форум.
Имам мнение за Шкода, имали сме два Кодиака, вкл и РС. Все пак ММ ги избира колите, аз цветовете Grinning
Основната ни марка е друга, но и БМВ  сме имали като втора кола.
Дебелото е доста разтегливо понятие.
След като мъжа ми не е сметнал да вземе Мазда, не е. За какво хората си дават парите си е тяхна работа. Много насеризно се взимате. Че уклон към вашия вкус и предпочитания.
Ако имате комплекси, това е друга тема. Но все си мисля, че говорейки за двигатели, сте за друг форум.

Какви комплекси и мерене? Темата е за автомобили, не за вашия пол. Вие давате мнение, че Шкода са по-добри от всяка друга марка в този ценови клас, без дори да сте карали конкурентен модел на *която и да е друга марка*. Дори признавате, че избирате само цвета, а друг избира колата Joy Не осъзнавате ли колко смехотворно звучите? Това, че вие сте се дали 100к за нова шкода, не означава, че е най-доброто на пазара. А кое за вас не е "дебело" в Х5 сравнено с вашата шкодичка? Буквално двойно по-високата както начална така и на обслужвания цена не е проблем а? Вие взехте Шкода, защото вози по-добре от БМВ-то или новите Мерцедеси висок клас? Относно дали маздата е мое лично мнение или не, отговорът е на едно Гугъл търсене разстояние от вас. Айде да си говорим истината, ако трябва питайте мъжа ви Grinning Joy

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 23:23 от feedy

# 582
За стелките наскоро видях съвет във ФБ група, че се продават лепенки за тях в Тему. Не съм поръчвала никога нищо от там, но ако открия поста ще споделя, може пък да са добри. Моите са с нещо като “копче”, което се щраква, за да ги фиксира и да не мърдат.

За Шкода и Мазда - помагах на един съсед скоро с Камик да излезе от заледен участък, защото буксуваше, доста дървена кола ми се видя вътре. Карах Мазда 3 (седан, 2020 година) докато чакам моята кола и въпреки че беше на под 30 000 км имаше под вътрешната тапицерия ръжда, та… Joy

# 583
Аз нали вече ви казах, че дилърите на Шкода в България са номер едно Grinning дилърите на Мазда п(ч)асти да ядат Grinning
https://automedia.investor.bg/a/2-novini/64031-okonchatelno-nay- … balgariya-za-2025

Не случайно Шкода печелят редовно обществени поръчки, напоследък за едни много автобуси...
А и МВР са харесали кодйяк на едни леко завишени цени, не случайно, защо ли... Може би защото собственикът на Шкода е много убедителен.

# 584
  • 1st floor
За стелките наскоро видях съвет във ФБ група, че се продават лепенки за тях в Тему.
Ще потърся, мерси за идеята! През лятото не ми правеха драми и двата чифта стелки, но сега зимата явно нещо ги избутвам с ботушите без да усетя.

Общи условия

Активация на акаунт