Отговори
# 60
Добро утро!

# 61
Здравейте, момичета!

"Зимата няма правила. Има само уроци: Защити! Прегърни! Приюти!
Понякога до края на сезона. Понякога - до края на живота."
Рая Видинска

Пъстър от емоции, наситен с вълнуващи събития ден ви пожелавам!

Ето я и останалата част от интервюто:

АЛМЕДА САЙЪШМАН – РЕВНИВА ЛИ Е?
По-ревнувам от Алмеда! Завиждам дори когато Ефе отива при майка си.
ТОЛГАХАН САЙЪШМАН: Толкова е хубаво да ядосваш Алмеда, не мога да ти кажа. Толкова е сладка, когато е ядосана. Намирам го за толкова сладко и смешно, когато тя се ядосва и се спъва. Това е едно от нещата,(???) за които тя беше много ядосана. Новината не е вярна. Не се разделихме заради сцената.
Името й означава „завист”, но тя е много разбираща. Аз по-завиждам, завиждам на всичко. Завиждам на човека, когото обичам. Дори когато Ефе отиде при майка си, нещо започва да гори в мозъка ми. Имаше такава ситуация - Мама казва: „защо не се обади на татко“, искам да кажеш първо на татко. Иска ми се да беше така, все пак не ревнувам, но не мога да споделя това, което обичам.
Помислете за 20-годишния Толга, човекът няма доза ревност, няма контрол на гнева. По това време хората около мен може да са имали затруднения.

ТОЛГАХАН САЙЪШМАН ЗА ПРИЗНАНИЯТА НА HATİCE ASLAN
Бях мъж без контрол на гнева!
Имаше един неприятен период в сериала „Lale Devri”, ние подсладихме този неприятен период.
CANSU CANAN ÖZGEN: Взехте участие в телевизионния сериал „Lale Devri”  в продължение на 4 сезона. Има спор между вас и Hatice Aslan, това е отразено в новините и Hatice Aslan твърди, че сте я били и дори казва, че нямате контрол на гнева си. След това потвърждавате аргумента, отхвърляте твърдението за бутане и побои и казвате: „Уверен съм, че ако тя иска, тя може да се обърне към съда по този въпрос“. Успокои ли се случилото се между вас? Не може ли Толгахан Сайъшман да овладее гнева си?
ТОЛГАХАН САЙЪШМАН: Изтрих този период в съзнанието си, дори не помня обясненията. Наскоро имахме приятни отношения с Hatice Hanım и тя също изясни въпроса правилно. Тук речта ми не би била коректна. Нека остане така, там имаше един неприятен период, после го подсладихме този неприятен период. Имам контрол на гнева с възрастта, преди бях малко по-неконтролиран човек, мога да го призная.

ИМАЛ ЛИ Е ТОЛГАХАН САЙЪШМАН ЕСТЕТИКА НА ХИП?
Не съм човек против естетиката. Защо мъжът трябва да има естетика на бедрата?
CANSU CANAN ÖZGEN: Имате операция от хемороиди и херния през 2013 г., но казват, че сте имал естетика на тазобедрената става. Толгахан Сайъшман имал ли е някога пластична операция?
ТОЛГАХАН САЙЪШМАН: (Смях) Имах операция на тазобедрената става... През годините сякаш бях единственият, страдащ от хемороиди в Турция. За щастие, това беше наследството, което Беяз ми остави. Имах лош късмет, че тази шега се появи в една от 5-те най-гледани програми в историята на Beyaz Show. Тъй като Беяз се занимаваше много с това, от там се появиха шеги в този стил. Това са нещата, на които се смея, не съм размирник.
Новините за естетиката на ханша също са измислица. Оперираха ми хемороиди и лумбална херния, оперирах и стомаха заради стомашен дискомфорт. Вместо да пишат за тези операции така, предполагам, че са го написали, за да направят по-известна естетичната хирургия в тази област. Заглавието беше интересно тогава... Питаха ме и в една програма, на която присъствах  9 години по-късно. Защо трябва да го правя, защо един мъж ще има естетика на ханша? Докато има толкова много други неща за правене. Никога не съм правил пластична операция. Не съм човек против естетиката. Ако имам нужда, защо да не го направя?
Хората не придават голямо значение на моралните ценности.
По-добре не вярвайте на никого.
Колкото по-добронамерени сте, толкова повече сте малтретирани.

CANSU CANAN ÖZGEN: Толгахан Сайъшман бил ли е предаден някога?
ТОЛГАХАН САЙЪШМАН: Да, ако няма да мислим за това като за връзка мъж-жена. Бях подложен на някои нежелани санкции от хора, на които имах интелектуално доверие. Много добре. Занимавам се с много сериозен занаят от 2 години, все пак виждам същото. Хората, които срещнах наскоро, не отдават голямо значение на моралните ценности, за съжаление... По-добре е да не вярвате на никого. Виждам, че с добрите намерения винаги се злоупотребява, колкото повече имаш добри намерения, толкова повече те злоупотребяват. Спрях да бъда добронамерен, не го възприемай така, не е. Просто взех други предпазни мерки, например, не вярвам. Искам да бъда убеден и доказан, за да може човек да изгради доверие. Вече не действам според думите на хората.

# 62
# 63
Ново от сторито на Алмеда:

Ново от сторито на Езги:

# 64

Hearts

HeartsДен изпълнен с магия!!

# 65
Хубав ден дами!

# 66
Здравейтееее на Игнажден 🍀🌿🌿🌿🌱🌼 🌷 Ползотворен петъчен ден желая.  Вече е предпразнично и предстои и ваканция.

# 67

Flowers Blossom ФЕМИ* да се почерпим
с началото на Коледните празници
в петък вечер и с надежда
 да видим ново от любимците..
и още - няколко дни четох,
 препрочитах и гледах фотките и инфото
за новата изгора на Чаго, не ми харесва..

# 68
Благодаря Софи:kissing_heart:
Ще се почерпим табики за празниците и за наше и за здравето на любимците. 

За новата изгора на Казанова не се знае ли има ли такава наистина или всичко е за шум и пиар точно, когато обявиха екранната му партньорка в сериала. Бирсен първа писа и за раздялата на Чаго с шаманката и не само. И да е вярно по добре да е тя отколкото някоя леличка. 
Мен ако питаш изобщо не щЪ / не щем  никакви най добре сингъл и свободен да сме спокойни. Това му действа най добре и да работи много и упорито.  Ще има някой авантюри и това е. Ако има нещо е прясно ,щото преди това нямаха връзка по време на сериала и след това.  Дори не знаем и да са приятели ,но като е толкова потаен може и да се виждали и опознавали.  С общо фото се   показва само с морските риби голямата му любов.  Иначе колежката е скромна , не е от тия, които обичат да изпъкват и показват и е талантлива и красива актриса.

# 69
Здравейте, дами!

На Игнажден
/Нека съм ви доброполазник!  /
Flowers Four Leaf Clover  

Идвам с щастието, здравето и любовта на гости в дома ви,...и с....

С пожелание за чудесна празнична вечер!

# 70

Heart Decoration

Heart Decoration

Скрит текст:

Nature Snowflake
 Nature Sunny Днес в 11.22 часа настъпва
 астрономическата зима,
бъдете здрави и много щастливи,
радвайте се на малките неща
и големите подаръци - много късмет*/*
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 71

Радвайте се на новият ден , на красивите неща около вас,
на стойностните хора, на доброто здраве и на всичко, което носи красота в душата ви.
Нека денят ви е изпълнен със смисъл!

Здравей, ЗИМО!

# 72
Привет с настъпването на астромическата зима.

[

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 14:27 от femmi2

# 73
Добър вечер скъпи дами.Минавам да ви поздравя и отлитам да празнувам Heart

# 74

Общи условия

Активация на акаунт