Тя не показва, че иска секс

• 7 905
  • 111
  •   1
Отговори
# 75
Примадона, тук хижи и къщи за гости са доста различни неща.
Не го виждам да наеме даже и хижа.

# 76
Намерих решението на проблема с либидото - бабини зъби.

Авторът може да благодари на potnaisamotna от Долно Уйно. Не искам да си приписвам чужди заслуги.

# 77
за чие либидо смело предписвате бабини зъби?
щото те са билка за мъжко, не за женско либидо
искате да съсипете автора ли? Grinning
темата не е неуместни шегички

# 78
bubanka, виж какво пише тук, помага и на женското либидо

https://www.puls.bg/bilki-c-19/babini-zbi-ili-tribulus-polzi-za-zhenite-n-26556

Иначе днес за първи път попаднах на тази билка и прочетох доста интересни неща за нея, въпреки че не съм чак толкова много убедена в чудодейните ѝ действия. То в нета всеки може да си пише, каквото си иска, за да продаде даден продукт.

# 79
Може ли някой, който прави секс по няколко пъти на ден, да ми обясни как става тази магия?
Няколко въпроса имам:

Колко време продължава секса? - един пълноценен секс би продължим 40-50 минути, ако го правите по 3 пъти на ден това са близо 3 часа секс всеки ден? Ако са куикита по 15-20 минути, жената в повечето случаи остава незадоволена.

Кога? - сутрин, вечер, докато готви? 😁

Къде? - вероятно го правите и някъде навън, за да наваксате или как?

Абсолютно сериозна съм с въпросите, защото когато чуя, че някои правят секс всеки ден по няколко пъти не им вярвам.

# 80
  • По света и у нас
20-30 мин е куики?? Боже това си е цяла одисея по дълга от Властелина на пръстените за мен… то има ли мъж над 40 който може над 20 мин да действа…( а да ти кажа и на жените им става скучно някъде към 15тата  минута)

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 08:47 от PriMadonna

# 81
Може ли някой, който прави секс по няколко пъти на ден, да ми обясни как става тази магия?
Що го задаваш тоя въпрос сега?
Може ли човек да помни какво е правил преди 30 години...

# 82
Няколко въпроса имам:

Колко време продължава секса? - един пълноценен секс би продължим 40-50 минути, ако го правите по 3 пъти на ден това са близо 3 часа секс всеки ден? Ако са куикита по 15-20 минути, жената в повечето случаи остава незадоволена.

Абсолютно сериозна съм с въпросите, защото когато чуя, че някои правят секс всеки ден по няколко пъти не им вярвам.
Ами тази магия става с кеф, с много много кеф Joy

Без часовници, мерещи времетраенето, без предварителни уговорки кога, как, защо, къде ... няма някакъв план за изпълнение, нито някакво състезание.

Минутите не са ми някакъв проблем или фиксация при мен Smirk, а като прочета, че някои жени им трябва да е по-дълго, още повече, като натъртят, че им трябва определено фиксирано време, за да останат доволни, се чудя на тях изобщо харесва ли им това, което правят? Rolling Eyes

# 83
Е, защо? То и акането не е по часовник, но горе-долу знае човек колко време му отнема, ако всичко е наред.

# 84
Е, защо? То и акането не е по часовник, но горе-долу знае човек колко време му отнема, ако всичко е наред.

Мисля, че казах достатъчно и бях пределно ясна. Дори май разкрих прекалено лични неща. Но разбирам, че определени неща, ако човек сам не ги усеща, изпитва, друг няма как да му обясни как са, не става и естествено няма как да му вярва Smirk

Спирам дотук с тази дискусия обаче Grinning

# 85
Ако жената има нужда от повече време, за да свърши, много е вероятно мъжът да не е от похватните.

# 86
  • София
bubanka, виж какво пише тук, помага и на женското либидо

https://www.puls.bg/bilki-c-19/babini-zbi-ili-tribulus-polzi-za-zhenite-n-26556

Иначе днес за първи път попаднах на тази билка и прочетох доста интересни неща за нея, въпреки че не съм чак толкова много убедена в чудодейните ѝ действия. То в нета всеки може да си пише, каквото си иска, за да продаде даден продукт.

Аз съм приемал въпросната билка няколко пъти в живота си, покрай интензивни тренировки за да ми подпомага възстановяването. Определено тогава ми беше повишено и желанието за секс, ама аз като цяло не усещам липса на желание. Не съм убеден, че действа на жените. Все пак ще ми е много интересно, ако някоя жена:
1. Заяви, че иска да пие нещото такова за да си повиши либидото
2. Реално го направи и има ефект

Няколко въпроса имам:

Съвсем спокойно може да се прави секс 3 пъти на ден, ако има желание.

В делнични дни, един път сутрин преди работа. Примерно ставате в 6:30, хигиена и разбуждане до 7:00, секс 30-40 минути, после се оправяте и в 9:00 спокойно  сте на работа.

След работа, схемата е секс примерно от 19:00 до 20:00, вечеря 20-21:30  и пак секс 21:30 - 22:30. Заспиваш като къпан в 22:30 - 23:00 защото си правил 3 секса Simple Smile

Уикендите е по-лесно, защото няма работа и между различните сесии може да се вмъкнат разни неща, като пазаруване, чистене готвене и т.н. При добра организация, даже има време и за спорт, излизания с приятели и т.н.

Разбира се всичко това е при положение, че нямате деца, имате терен свободен на 100% и двамата сте много сексуални. Такива неща се правят типично с млада жена или такава дето дълго време е била на сухо и се е нагнетила Grinning

# 87
loodsman, съгласна съм най-вече с това, че двамата трябва да са сексуални. За мен много сексуални би означавало, ако го правят по 5, 6, 7 пъти и би ме учудило как точно намират сили и време, но знам, че има и такива, за които това е нормата.

# 88
Намерих решението на проблема с либидото - бабини зъби.

Авторът може да благодари на potnaisamotna от Долно Уйно. Не искам да си приписвам чужди заслуги.
[/quote
Бабите зъби увеличат броя на рецептори за тестостерон и наистина ще реши окончателно проблема и на двамата като единият няма да има либидо изобщо а другия няма да е толкова привлечен вече към партньорката си.

# 89
Това става ако нямате дете/деца. Иначе успех с тоя график Joy

Общи условия

Активация на акаунт