Ако искаш нещо по-така го организирай ти.
[/quote]
Тук явно не е станало ясно, че аз съм инициатора са се случват тази неща и това вече започва да набира в мен. Че винаги аз правя тази “първа стъпка”. Нали трябва и другият да се погрижи за първата стъпка. Да покаже, че те желае. То иначе става като обичам те, но не ти го показвам.
А ти предразполагаш ли я, правиш ли ѝ романтични изненади, има ли любовна предигра, обличаш ли секси бельо, поемаш ли си твоите задължения в домакинството, или просто лягате, щото няма време за глупости?
Естествено, че я предразполагам. Мога да твърдя със самочувствие, че също поемам част в домакинството. Готвя, чистя и прочие. А до частта със секса, естествено че не е само “секс”. Ще започна с целувки по тялото и прочие докато не се възбуди достатъчно и не продължим с естествената част.
От цялата реклама, която си направи става ясно, че само да ти хвърли поглед човек и си готов. Или си търси женска с такъв заряд или си карай както досега.
Ама то си е точно така. Имам желание за секс. Тука не съм нито да си правя реклама, нито да си намеря любовница че да изтъквам с това😂😂
Споделям просто каква е ситуацията.
Не разбирам само защо жените, които са коментира са толкова остри към това. Започвам да си мисля, че за вас сексът е по задължение. Или просто така сте свикнали, да правите любов по задължение веднъж в седмицата без много усилия, орална любов и ласки, а само един секс. И за черешката на тортата, си намирате и оправдания като “боли ме главата” и прочие. Явно това да има толкова активни мъже, ви се струва странно. Съвсем нормално е сексът да бъде няколко пъти в седмицата. Това естествено е моето мнение.