Пролет нежна се задава, БУРГАС с любов дарява

• 14 314
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
  • На морето!
Ч.Р.Д. на малкия юнак!Да расте щастлив и обаятелен!  bouquet  newsm59 nbirthday newsm67  bigdance2  ura  party002  Gift smile3525Защо бъдещите мами ни няма в списъка на първа страница  newsm78

# 136
Честито и от нас на рожденника

magika: пробвай всичко, което е необходимо, но спри с листата от мушкато и термометъра в дупето, защото червата му стават лениви и спират да функционират както трябва. Така свиква да ака без да се напъва. Това не е моя измислица, знам го от сигурен източник - лекари, а и из интернет бях чела нещо такова. Ние също имахме проблем с акането, давам пюрета от круши, сливи и др. такива, за Дуфалак съм чувала, че много помага, но все пак всеки организъм си е различен.  Прецени си сама как да постъпиш, аз само се опитвам да помогна

# 137
Защо бъдещите мами ни няма в списъка на първа страница  newsm78
Защото момичето, което прави списъка, рядко влиза. Споко.  Simple Smile

# 138
Благодаря ви момичет,за бързите отговори! HugДнес ще пробвам с пюре от круши и сокчета.Да попитам-след като е на кърма и дохранвам само веднъж дневно,колко време мога да го изчакам да се изходи? newsm78Иначе сега гледам до петия ден да го изакам,защото мее страх да не се натрови кръвта му!Това е от мен/сега това ми е най-болния въпрос/ ooooh!дано се оправим!

# 139
  • Burgas, Bulgaria
Dobar den i ot men.Sajaliavam za ezika no ne6to se skapa.
6te rajdam sekcio okolo 20-ti april ako izkaram do togava 4e diva4eto ve4e napravi parvi opit da izleze.
Ina4e termina mi e na 3 mai.parva bremennost- stork-boy mom4ence

# 140
мама21, ами то почти не останало 

# 141
  • Burgas, Bulgaria
herelina mnogo me e 6ybe no i az ne znam ot koe.xem iskam ve4e da idva xam si mislia 4e e po dobre da si stoi vatre-pak i vse imam 4yvstvoto 4e niama da yspeem da se opravim do togava-lyda rabota Crazy Crazy

# 142
абе то нека си поседи вътре мъничето, после няма как да се върне обратн Laughing
пък, ако не успеете да се оправите - мъжо ти да му мисли какво търчане по магазините ще падне , за да ви посрещне Wink

# 143
  • България
marianamama, 50 лв. ли е вече прегледа при Калчева ( за ФМ ) аз когато ходих ми казаха 30лв. на 2 Д и 70 лв. на 4Д, на не е направила някакъв усреднен вариант?

# 144
  • Бургас
Nuna, аз раждах със секцио по медицински  показания, заради тесен таз.Раждането не е толкова страшно, не се притеснявай. Аз имах предварителна уговорка с Д-р Ковачева .Доволна съм от нея. Операцията мина успешно и нямам никакви проблеми след това.Родих със спинална упойка. Не усещаш болка,  само натиск  докато оперират .Видях моята беба като я извадиха и ми я дадоха да я цункам. Упойката ми я поставиха от първия път ,не са ме мъчили да ме боцкат по няколко пъти в гръбнака.Случих на анестезиолог, за разлика от някой други.Иначе за условията в болницата нямам думи-мизерни са, но се издържа няколко дни. Успешно бременеене и раждане!

# 145
  • вкъщи
по телефона ми казаха 50,утре ще докладвам всичко.а на теб даде ли ти запис на диск.

# 146
  • у нас
Благодаря ви момичет,за бързите отговори! HugДнес ще пробвам с пюре от круши и сокчета.Да попитам-след като е на кърма и дохранвам само веднъж дневно,колко време мога да го изчакам да се изходи? newsm78Иначе сега гледам до петия ден да го изакам,защото мее страх да не се натрови кръвта му!Това е от мен/сега това ми е най-болния въпрос/ ooooh!дано се оправим!

Може да пробваш и с пюре от череши, много помага за разхлабване.  #Crazy Как ще чакаш до 5-ия ден и чак тогава да го изакваш, бе жена #Crazy Бебето трябва да ака всеки ден, ако има запек най-много до 2-рия ден. По принцип момченцата ги хваща повече запек, от момиченцата.  Ми ти като не го изхождаш нали ще му се надуе коремчето и ще го боли, а и токсините остават вътре. Ние също бяхме с листенце от мушкато, но после организма свиква. По принцип запека се получава, когато почне да се дава нова храна- пюрета за дохранване. Давай му БИФИДУС - той регулира дейността на чревния тракт/ червата.

Честит рожденик на Веселушка!!! Да расте здраво и безгрижно дете!

# 147
  • България
Не, не ми даде диск, защото аз се записах за 2Д, а май само на 4 Д правели запис, но ако искаш се оади и питай или си вземи диск, че като нищо ще те оръсят още пари за техен. Ще чакам отзиви за прегледа после. От колко  часа си Simple Smile

# 148
Оле колко е весело като има и бременни мамчета  Joy Joy Joy Всяка изкача с по сто и един въпроса  Heart Eyes   bouquet

Няма смисъл да ходите да си давате парите за тия 3D, 4D ...  newsm78 / лично мнение /

А за акането и запека - имахме такъв период. Струва ми се, че при всички бебета се получава и то точно 3-4-5 месец някъде беше. После всичко се нормализира. Със или без пюрета, мушката, термометри ... Може би повечко храна и водичка.

# 149
  • На морето!
Аз имам един тъп въпрос.Какво се прави с това мушкато,за да се "разхлаби" детето?Айде за всичко друго ясно,ама за мушкатото  newsm78Стана ми много интересно,че живот и здраве и аз ще имам подобни въпроси. Hug

Общи условия

Активация на акаунт