Днес ще пробвам с пюре от круши и сокчета.Да попитам-след като е на кърма и дохранвам само веднъж дневно,колко време мога да го изчакам да се изходи?
Иначе сега гледам до петия ден да го изакам,защото мее страх да не се натрови кръвта му!Това е от мен/сега това ми е най-болния въпрос/
дано се оправим!
Днес ще пробвам с пюре от круши и сокчета.Да попитам-след като е на кърма и дохранвам само веднъж дневно,колко време мога да го изчакам да се изходи?
Иначе сега гледам до петия ден да го изакам,защото мее страх да не се натрови кръвта му!Това е от мен/сега това ми е най-болния въпрос/
дано се оправим!
Как ще чакаш до 5-ия ден и чак тогава да го изакваш, бе жена
Бебето трябва да ака всеки ден, ако има запек най-много до 2-рия ден. По принцип момченцата ги хваща повече запек, от момиченцата. Ми ти като не го изхождаш нали ще му се надуе коремчето и ще го боли, а и токсините остават вътре. Ние също бяхме с листенце от мушкато, но после организма свиква. По принцип запека се получава, когато почне да се дава нова храна- пюрета за дохранване. Давай му БИФИДУС - той регулира дейността на чревния тракт/ червата.
Всяка изкача с по сто и един въпроса

/ лично мнение / Препоръчани теми