Пролет нежна се задава, БУРГАС с любов дарява

• 14 289
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
И добре дошли на вси4ки нови бъдещи мами  bouquet Hug newsm51 smile3525

# 121
Здравейте,бургаски бъдещи и настоящи мами! HugМного е добре,че всички сте заедно,за да си помагаме взаймно!Моят малък юнак Тодор се роди в Сливен на 08.11.2006.Виждам,че още ме има във форума,но моля мамите да поправят "магдалена  с термин 06.12"на magika! newsm68 Oбръщам се кум мамите с опит:Тошко е вече на 4 месеца.От месец и половина не иска да ака сам Weary
На кърма сме,като дохранвам само вечер.Почнахме пюрета плодови,смених добавката от НАН на Нутрилон комфорт,опитвам се да му давам повече водичка,но нищо не помага.Милия ака само с листенце мушкато.Някоя имала ли е подобен проблем и как го е решила.Иначе чета,че може да се наложи даго водим на гастроентериолог/дан да не е нещо лошо/ Praynigдоста дълго стана,за което се извинявам,но вече найстина ми е много притеснено!Благодаря ви предварително!  bouquet

# 122
  • По света и У нас
magika и ние минахме през такъв етап /нищо че се кърмим/, слава богу  newsm20 , че го преодоляхме, защото беше доста неприятно за бебчо  Cry  Предполагам, че наддавате нормално  Wink иначе нередовното изхождане е един от признаците за недостатъчен прием на  храна /най-вече при кърмените бебоци / .... За АМ доколкото съм чувала имаше по-рано специални срещу запек на Блевит newsm78, не знам  Thinking дали и Фризовома и Милумила нямат подобен ефект ....
Иначе ето някой от изпитаните поне при нас методи /и в краен случай термометъра  Wink/:
- пюре или сок от Сини сливи  Peace, може да пробваш и от Круши и Кайсии, но от Сини сливи има най-голям ефект /ако се спреш на варианта сок ти препоръчвам този на Семпер/. Сега за да му разнообразявам купувам сокчета на Кинела, по-вечето са с разхлабващ ефект  Wink   
- избягвай по-възможност да даваш твърде много сок/пюре от/с Моркови тъй като доста запича. Шипката също  Stop
- вода от овесени ядки /сваряваш си овесените ядки както е дадено и след като прецедиш водичката ллл тъй като е доста блудкава  Joy ... по-добре я смеси със сок или чай например/
- редовно давай водичка ....
- разхлабващ чай "Блевит L", но не съм давала, все пак може би върши работа .....
И не на последно място щом се кърмите, внимавай  Naughty много какво ти гризкаш .... Наблегни на плодовете и зеленчуците, гледай да избягваш за известно време запичащи храни като ориз, боб, моркови, шипка .....
На бебчето на едно майче, го сполетя запека още след първия месец, нищо че беше на кърма и редовно наддаваше ... дори известно време бяха на Дуфалак  Rolling Eyes, толкова запечено беше положението, след това като започнаха с плодовите сокчета и пюрета се пооправи   Peace .....
Хайде стискам палци  Praynig бързичко да преминете през този неприятен етап ....

# 123
  • Бургас
Добро утро  от мен. Ние вчера бяхме на консултация при доки. На 3 месеца сме  наддали 900 гр.  и сме пораснали с 2 см.  Сега сме 4,900  и 59 см.Малко сме по- елегантни в сравнение с другите бебоци. Ние също имахме проблем със запека, но с малко съпунче в дупето и с термометъра всичко се оправи.

# 124
  • Бургас
За запека на нас ни помгна  овесена вода,с която се приготвяше млякото за дохранване  / но в последствие разбрах,че  е било рано за нея,заради глутена/  и Фризовом ,които редувах с Фризолак.Освен да хапвате вие овесени ядки и разхлабващи храни.Методите със сапун,термометър и мушкато не са много препоръчителни за да не привикне детето така да ака.По-добре Дуфалак  ,мисля,че се даваше на бебета  и разхлабващ чай.

Tada  bdbaloniВеселушка ,честит ти рожденик ! Да е жив и здрав !

# 125
За запека на нас ни помгна  овесена вода,с която се приготвяше млякото за дохранване  / но в последствие разбрах,че  е било рано за нея,заради глутена/  и Фризовом ,които редувах с Фризолак.Освен да хапвате вие овесени ядки и разхлабващи храни.Методите със сапун,термометър и мушкато не са много препоръчителни за да не привикне детето така да ака.По-добре Дуфалак  ,мисля,че се даваше на бебета  и разхлабващ чай.
Така е, на мен ми е ужасно гадно дори и само като си помисля за тези"техники".Освен това е нормално кърменото бебе да се изхожда веднъж на 3-4, та дори и пет дни.Така съм чела на много места.
 Веселушка, да ви е жив и здрав рожденика!!!

# 126
Добро утро,момичета!
Честито на рожденика!!!
Стискайте палци,че днес ми трябва късмет LaughingСледобед ще обяснявам за какво става дума Wink

# 127
Да се запиша и аз в Бургаската тема.Бременна съм в осмия месец и към между 5 и 13 май 4акам своето съкровище засега моми4енце.

# 128
  • Бургас
magika, и ние имахме такъв проблем и изкарахме с термометър доста (около месец). Опитвах и овесена вода, и Блевит, и пюре от сини сливи разредено с вода, и сок от круши и каквото се сетиш. След като започнах да дохранвам, всичко се оправи. Аз дохранвах с Аптамил и съм страшно доволна. Сега детето е като часовник.

# 129
Добро утро момичета

ПОЗДРАВ ЗА ДИЛЯНА НА ВЕСЕЛУШКА   bouquet

ЧРД на Дилян на Veselushka 

# 130
  • Бургас
Добре дошла на Nuna в темичката. Каде смяташ да раждаш?  Аз родих преди три месеца в Бургаската болница  със секцио. Стоях там 5 дни и ни изписаха ,защото по това време имаше голям наплив от родилки.

# 131
Аз подкрепям мненията на Галхен и Джи относно запека. Simple Smile

# 132
Добре дошла на Nuna в темичката. Каде смяташ да раждаш?  Аз родих преди три месеца в Бургаската болница  със секцио. Стоях там 5 дни и ни изписаха ,защото по това време имаше голям наплив от родилки.
elmi73 , ще дадеш ли малко повече инфо? кой те оперира, имаше ли уговорка, секциото по твое желание ли беше или по мед.причини? правят ли ти клизма и прическа, ей такива работи.. Simple Smile

# 133
Здравей елми 73 аз мисля дори не мисля ами ще раждам  в Бургас засега със секцио тъй като имам проблем с плацентата.Но много ме е страх я разкажи как мина секциото ти с каква упойка беше болеше ли те много след това.Кой те оперира.

# 134
Честито на рожденика!!!
  bigdance2 newsm59 nbirthday smile3510

Общи условия

Активация на акаунт