ДБМ ПАЗАРДЖИК - В АТАКА! III тема

• 14 484
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
Ето моите предложения за базара на 1-ви юни.

* Бродерия - лесни мотиви
* Плетива - ръкохватки, салфетки, кърпи за глава и др.
* Бижута   бижута  бижута  бижута
* Декупаж
* Композиции с еко    почва
* Отпечатък  от  краче  и  ръчички - което си удар под кръста за младите мами  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
* Инсталации от хартия - това е книга с идеи. Имам я, нема да се пуашите.
* Шити чанти - много ша съ фешън туй лято.

Все нещо ще си харесате!!!

# 121
  • На погрешната планета

Еко почвата е доста скъпа и трудно се намира Confused. Мога да намеря и да купя, но наистина не си заслужава. Там от където зареждаме има готови композиции с еко почва и цените им започват от 20 лв. на горе Crazy(на едро говоря)
Аз мисля да се пробвам с изработката на някакви бижута newsm78, мога да се помъча и с някоя елементарна бродерия, като дете обечах да бродирам, но от години не съм го правила Grinning

# 122
  • София
Ще направя от шитите чанти!
Но бройките най-вероятно ще са ограничени  Crazy

# 123
За бродерия може да разчитате и на мен. Идеите ми харесват, но ръкохватки/плетени/ newsm78 според мен не е практично.

# 124
Летяща, искам книгата за хартиените инсталацииииииии!!!!! МОЛЯ !!!!! Обичам такива работи, хвърлила съм око и на декупажа, но съм начинаеща  Wink . Ако намеря глина ще направя и отпечатък, мноооого ме кефи.Аз тия дни си подновявам рамките за снимки, предимно зо детската стая и стават много хитри.И с картичките съм добре, ама пусто време все не стига  #Crazy.

# 125
Събрала съм миниатюри за бродиране, книги за изработка на бижута, декупаж, други интересни изделия....... Само дето утре ще имам толкова работа, че няма да мога да ги кача в нета. Вие събирайте материали, аз в понеделник ще ви кача теоритичната част.  Mr. Green 

Като изберем най-ефектните и лесно реализируеми идеи, можем да ги предложим и на учителите. В училищата имат ли часове по трудово обучение???  newsm78

Това с отпечатъците е много оригинално. Глина има в книжарниците, но не знам колко струва. Аз ще се опитам да пробутам идеята на Кати в групата. Ще взема някой ден от децата отпечатъци и почвам да оцветявам. Ако са на достъпна цена, всяка майка ще поиска да си купи отпечатък от крачето на детето си.Беладона само да каже тази глина с какво се оцветява и преди или след печенето.

За бродериите, сега проверих, рамките са по левче. С рамка ще си стане шедьовър направо.

# 126
аз намерих един магазин за мъниста - до кино Одеон/бившото/
за момента това се сещам - да направя герданчета.
Мога да плета макраме. Цветарници най-вече. Летяща, от къде да намеря канап? Или подходяща връв?
 newsm78
Знам, че плетеш и може да знаеш.
момичета, то като гледам май ще е хубаво да направим импровизирана маса с красиви неща и при акцията с почистването. И без това ще сме готови с нещата до тогава.  bouquet
Пък и за базара. Роси ще ни изпратят всичко, което остане от великденския - всичко подходящо, разбира се.  bouquet

# 127
Канап си купих от магазина за полиетиленови изделия при Шаба. Също има и в павилиончето при Градската баня, пак за найлонови истории. Аз от такъв плета чантите. Тънка е нишката, на времето във Варна плетях точно от такава. Удвояваш я. От 15 метра дължина на нишката излизаше двоен цветарник. Стават невероятни.  Grinning  Искаш ли книги за Макраме? PDF format

клик

# 128

* Бродерия - лесни мотиви
* Плетива - ръкохватки, салфетки, кърпи за глава и др.
* Бижута   бижута  бижута  бижута
* Декупаж

* Отпечатък  от  краче  и  ръчички - което си удар под кръста за младите мами  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
* Инсталации от хартия - това е книга с идеи. Имам я, нема да се пуашите.

Ето още идейки от този сайт http://www.bititechnika.com/?81&03041&97699

http://www.bititechnika.com/?81&02&9628

Искам да попитам дали тези две нещица които мисля да приготвя за тогава ще се продават според вас и са подходящи newsm78

http://www.bititechnika.com/?81&03041&97198

и това http://www.bititechnika.com/?81&03041&97516 Thinking   Hug

# 129
  • На погрешната планета
iguanka ,шапките би трябвало да се продават добре, нали ще е празник Grinning

# 130
iguanka ,шапките би трябвало да се продават добре, нали ще е празник Grinning
Да Grinning Grinning, и аз така си мисля... само да имам време че това е по време на изпитите ooooh! ooooh! Tired
поздрави  bouquet

# 131

[/quote]

А как се правят чантите!?  newsm78

# 132
  • София

1.Взимаш плат.
2.Конец също.
3.Сядаш на машината и шиеш!

bouquet
Аз така ги правя....но не знам за колко броя ще имам време.  Thinking

# 133

1.Взимаш плат.
2.Конец също.
3.Сядаш на машината и шиеш!

bouquet
Аз така ги правя....но не знам за колко броя ще имам време.  Thinking

newsm62
Плата и конеца - ясно,но май не съм направила правилния избор - без машина  Blush
Май ще избера нещо друго   bouquet

# 134
Момичета искам да ви помоля да не купувате нищо до като не се отчета какво съм направила. За да няма дублиране.
За съжеление още не съм готова с отчета, надявамсе в понеделник да съм готова.

За пазара.
Ще се опитам и аз да изплета нещо ако ми остане време.

Мама Мери имам идея какво да правиш.
Всеки от нас да даде по една стъклена чаша на теб, вземи водни боички и лак за нокти и направи вазички, с твоето умение да рисуваш ще се отрепят да ги купуват.

Общи условия

Активация на акаунт