ДБМ ПАЗАРДЖИК - В АТАКА! III тема

• 14 496
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
Такива чанти харесвате ли?

Манекенът е професионален, скъпоструващ и много известен в цялия Бедрог и покрайнините на Мелмак.

# 151
Лелеееееее, искам манекена!  bouquet
Страхотни чанти!

# 152
Чантите са страхотни. Peace От канап ли си ги правила?

# 153
  • Пазарджик
Много са хубави чантите! smile3525

# 154

Манекенът е професионален, скъпоструващ и много известен в цялия Бедрог и покрайнините на Мелмак.

Искам и аз такава чантааааааааа -много са сладурски Grinning Wink  Heart Eyes Heart Eyes

# 155
Благодаря, радвам се, че ви харесват.  Grinning
Имам още две оплетени, но не довършени. Аз заминавам за Велинград. Малко да разпусна, че напоследък екшънът е пълен при мен. Пожелавам ви весел уикенд.  Party

# 156
  • София

Не разбрах коя е моята чанта? Ще те изчакам да се върнеш от Велинград ... ако не тръгна да те търся пеша ...  Mr. Green

# 157
Летяща искам едната от незавършините, да я завършиш за мен. Ще си пишем после.

Момичета забавих толкова със окончателното решение за градската защото започнах да обработвам снимките но се оказа че се със много малка резолюция и затова не стават за печат.
Сега правя снимки и ги обработвам.
Надявам се до понеделник да съм готова.

# 158
Летяща искам едната от незавършините, да я завършиш за мен. Ще си пишем после.

Момичета забавих толкова със окончателното решение за градската защото започнах да обработвам снимките но се оказа че се със много малка резолюция и затова не стават за печат.
Сега правя снимки и ги обработвам.
Надявам се до понеделник да съм готова.

newsm10 newsm10 newsm10  bigdance2

# 159
Днес 5 дечица от бебешкия дом им дупчихме ушите в магазина - нали е Благовец. Ама защото беше само свеки там , та много деца имаше днес и снабдителя на дома - нали ми е познат, та само 5 беше довел. По-нататък ще дупчим още. Летяща, питай в приюта децата искат ли да им сложим обички. даже от томболата едното от дечицата спечели и много беше щастливо.

# 160
Оооооох, хубав уикенд беше, но свърши. Гостувахме в приятели в София и беше супер.
Летяща, благодаря зя книгата   bouquet. И това ще пробвам, интересно ми се вижда.
Струва ми се , че базара може да го направим между нас, като гледам чантите на летяща.Май няма да остане нищо за продажба  Mr. Green
Лека седмица и творчески напъни  Joy

# 161
  • София
Днес 5 дечица от бебешкия дом им дупчихме ушите в магазина - нали е Благовец. Ама защото беше само свеки там , та много деца имаше днес и снабдителя на дома - нали ми е познат, та само 5 беше довел. По-нататък ще дупчим още....даже от томболата едното от дечицата спечели и много беше щастливо.

Нищо не разбрах.  Crazy

# 162
Имате много поздрави от г-жа Емилия Ковачева, директор на Приюта към БЧК до болницата.

Официално сме поканени на предвеликденско боядисване на яйца, организирано от Червения кръст. То ще се състои на 5 април/четвъртък/ от 11 часа в приюта. Поканени сме да отидем с децата си. Персоналът ще се погрижи за необходимите материали. Ние можем да занесем само лепенки и други декорации за яйца и някакви лакомства.

# 163
Днес 5 дечица от бебешкия дом им дупчихме ушите в магазина - нали е Благовец. Ама защото беше само свеки там , та много деца имаше днес и снабдителя на дома - нали ми е познат, та само 5 беше довел. По-нататък ще дупчим още....даже от томболата едното от дечицата спечели и много беше щастливо.

Нищо не разбрах.  Crazy
ами вчера беше Благовец, а на Благовец има поверие да се перфорират ушите на децата за здраве. Пиша децата, защото много майки и на момчетата им слагат обеци. Писах дупчат, защото преди хората така са наричали тази интервенция. Тогава ни ги дупчеха с игла ако си спомняш. Wink

за боядисването на яйцата - там сме

# 164
  • По света и У нас
Здравейте майчета  Hug

Имам нужда от малко информация   Praynig...
Организацията, за която работя реши да подпомогне Дома в Лесичово, като финансира закупуването на 10 прозореца по 250 лв. /такава беше информацията за цените получена от Директорката през Декември и за чиято нужда е писано в Спешни нужди по Домовете/. Преди дни след като съобщих на Директорката, тя ми "сервира"  Thinking, че само най-малките прозорци в Дома били по 250 лв, /а такива прозорци почти няма  newsm78/, а за другите прозорци цената би трябвало да е по-различна, тъй като те са по-големи .... амиии то в Дома мен ако ме питаш има основно големи прозорци и по-всяка вероятност цената която ни е дала /с официално писмо/ още преди НГ не е била дори тогава актуална  Rolling Eyes ... Както и да е рабрахме се тя да потърси и да ми изпрати оферта от фирма за Дограма. Тази която получих беше от фирма "Актуал" ЕООД /Пазарджик, ул.Панайот Волов 26, тел. 0885 443309/, за 6 прозореца на стойност 2800 лв. /включващо доставка, демонтаж на стара и монтаж на нова дограма, както и ДДС/, сумата била с голяма отстъпка  Thinking ... Директорката ми каза, че е проверила в още една фирма и там сумата била дори още по-висока .newsm78...
Може ли някой от вас да ми каже /познавайки фирмите от района/ дали фирмата наистина е сериозна, дали офертата е добра - ако ли не, дали не може да се намери нещо също толкова добро за същите парички /на разположение имам 2500 лв., като евентуално, но това в петък ще разбера, сумата може да нарастне на 2800лв./. За по-лесно ви изпращам информацията от офертата:

Алуминиев профил от серията "Аудокс" - студен профил, гаранция 10 години
Обков Аудокс, гаранция 5000 броя отваряния
Стъкло чешки флоат, гаранция 24 месеца
Стъклопакет 18 мм
- Три крили прозорци неотваряеми 2,24 м х 2,07 м/ - 2 броя по 425 лв/броя
- Трикрили прозорци с едноплоскостно отваряемо централно крило /2,24 м х 2,07м/ - 2 броя по 458 лв/броя
- Трикрил прозорец с малко отваряемо прозорче на едното крило /2,24 м х 2,07 м/ - 1 брой на цена 434 лв.
- Пищол врата /вратопрозорец - като прозореца е двукрил неотваряем/ - дължината е 2,24 м, височината  newsm78 - брой: 1, цена 540 лв.
Доствака, демонтаж на стара и монтаж на нова дограма - 60 лв.

Предварително Ви благодаря    bouquet
Идеята ни все пак е ако можем повече прозорци да им закупиш с отпуснатите парички   baby_neutral....

Общи условия

Активация на акаунт