ДБМ ПАЗАРДЖИК - В АТАКА! III тема

• 14 468
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
Уинтер, има и шапка на движението, което трябва да се качи на писмото. Освен да ти пратя като стане готово всичко. АА, ама то едното писмо с шапката го има в пощата ни - можеш оттам да го копнеш.
Мисля, че ще  е интересно да закачим снимките на цветни въженца със някакви малки щипчици - въженцата да ги вържем за дърветата. ще стане оригинално и натурално.

Това с раздаването на чувалчета и ръкавици не знам дали трябва да го пишеш в писмото. Беладона предложи да рисува децата като награда за най-работливо. Също Бобимин предложи да им раздаваме грамоти. На цветен лист да напишем - Тед разбира от тези неща.
Имаше предложение за цветни ръкавици за нас да си вземем и цветни чували - цените някъде бяха написани , но става въпрос за около 10 лв. Можем да си го позволим. Това е доколкото си спомням. Опитах се да ти бъда полезна, дано съм успяла.
Колкото до дограмата - Алупласт работят най-евтино. Правят и отстъпки. Намира се под блока на Телекабел. Офиса гледа към улицата и се вижда. Някой ако му е близо там нека провери. Загубила съм им телефоните, а на услуги им го нямат. Евтино работят и М-Корект - те са при нас точно- следобяд ще отида да разпитам.  Hug

Последна редакция: вт, 27 мар 2007, 18:28 от mama_iana

# 196
- Три крили прозорци неотваряеми 2,24 м х 2,07 м/ - 2 броя по 425 лв/броя - 364 лв.  374
- Трикрили прозорци с едноплоскостно отваряемо централно крило /2,24 м х 2,07м/ - 2 броя по 458 лв/броя  440   497
- Трикрил прозорец с малко отваряемо прозорче на едното крило /2,24 м х 2,07 м/ - 1 брой на цена 434 лв.  440   460
- Пищол врата /вратопрозорец - като прозореца е двукрил неотваряем/ - дължината е 2,24 м, височината   - брой: 1, цена 540 лв.   477     550

Това са цените на Алупласт, като в тях е калкулирана 10% отстъпка на РVС дограмата и 5% отстъпка на Aлуминиевата дограма. С червено са цените за Алуминий, а със синьо за РVС.

# 197
Това са цените на ЕТ Илия Габеров

Става въпрос за РVС дограма. Предложиха да направят комарници за вратите и прозорците като бонус за дома. Само съм забравила да искам цена за двоен прозорец към вратата. ooooh! Но пък става въпрос за стъклопакет 24 мм, което значи по-добра термоизолация.

И в двете предложения монтаж /демонтаж са включени в цената.

Последна редакция: вт, 27 мар 2007, 16:39 от letia6tata_krava

# 198
Летяща, много си бърза, що не сложи къса пола като отиде при тях newsm78

Последна редакция: вт, 27 мар 2007, 18:26 от mama_iana

# 199
И на двете места ме посрещнаха жени. Аз веднъж да попадна на мъж, ще видите каква оферта ще ви донеса.........  Twisted Evil

# 200
И на двете места ме посрещнаха жени. Аз веднъж да попадна на мъж, ще видите каква оферта ще ви донеса.........  Twisted Evil
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joyаде де!
нещо и ние да намажем... baby_neutral

# 201
Здравейте! Hug
Днес ходих до това магазинче и имаше много яки неща, но и много липсваха та за сега си взех само малко неща-следващият път още Peace
Ето това за сега са ми предложенията- картички на различна тематика... Thinking харесват ли ви? newsm78
(от плат са червените сърчица! Blush)

И една гривничка -другите ще са по- красиви

тази е от останали в нас разни мънисти а и надписът леко е скрит ooooh!
Съжалявам за което Blush
Като купя другите неща от магазина и започна да правя по-красиви гривни ще сложа снимки, че сега нямаше и бял ластик -другата седмица щели да зареждат Tired
Лека вечер! Heart Eyes

# 202
 iguanka, картичките са страхотни. Давай в същия дух.   bouquet

Днес денят ми беше труден.  Confused Кати беше с мен на работа. Личната й лекарка ми вдигна нервите. / Може ли като отидеш пред кабинета да има само един човек и да чакаш пак 35-40 минути. Голема трътла се оказа тази Виденова. Не, че някога съм я смятала за добър лекар, но сега мина всякакви граници. Естествено прегледът трая 5 минути и естествено ни се предписаха антибиотици. Щото, нали, като натъпчем детето със силни лекарства, нема да ни се мота пред кабинета за проверки и тем подобни щуротии. И естествено аз отидох в Хигия, за да получа услугата здравеопазване. Там "задръстването с храчки" се оказа просто затруднено дишане и се оказа, че ще се разминем с Биопарокс. Писна ми от търгаши. Честно ви казвам. / Благодаря за изслушването, бях насъбрала много.  ooooh!

Последна редакция: вт, 27 мар 2007, 20:54 от letia6tata_krava

# 203
Дано бързо се оправи малката принцеса!

# 204
iguanka, картичките са страхотни, гривничките също ще станат.  bouquet

# 205
Момичета не мога да влезна в пощата, пишете на лични моля адреса и паролата.

# 206
  • По света и У нас
- Три крили прозорци неотваряеми 2,24 м х 2,07 м/ - 2 броя по 425 лв/броя - 364 лв.  374
- Трикрили прозорци с едноплоскостно отваряемо централно крило /2,24 м х 2,07м/ - 2 броя по 458 лв/броя  440   497
- Трикрил прозорец с малко отваряемо прозорче на едното крило /2,24 м х 2,07 м/ - 1 брой на цена 434 лв.  440   460
- Пищол врата /вратопрозорец - като прозореца е двукрил неотваряем/ - дължината е 2,24 м, височината   - брой: 1, цена 540 лв.   477     550

Това са цените на Алупласт, като в тях е калкулирана 10% отстъпка на РVС дограмата и 5% отстъпка на Aлуминиевата дограма. С червено са цените за Алуминий, а със синьо за РVС.

Летяща, СТРАХОТНА СИ  newsm51
Ще ми пуснете ли телефона на фирмата да го дам на Директорката и тя окончателно да говори с тях /аз разбира се ще гледам преди това да я подготвя  Mr. Green/ ... Дай боже  Praynig, ако колегите се съгласят и отпуснат още малко парички може да вземем и още един прозорец  Wink при тези цени  Peace

bouquet

# 207
Алупласт ЕООД, Пазарджи, ул. Пловдивска №6   034 - 44 05 47

# 208
# 209
iguanka, картичките са страхотни. Давай в същия дух.   bouquet
Благодаря ви! Ще показвам когато има нови неща Grinning

..... ето и новите изработки от днес Grinning

Последна редакция: ср, 28 мар 2007, 18:31 от iguanka

Общи условия

Активация на акаунт