ДБМ ПАЗАРДЖИК - В АТАКА! III тема

• 14 457
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
Пратих на емейла писмото до кмета.
Снимките ще ги сваля на флашка ще се видим с Летящата и ще решим как и къде да ги разпечатим.

# 211
  • На погрешната планета
Да кажа нещо по точка № 3 от писмото:
Цитат
Едно от най-грозните неща в градската градина са сергиите.......................................................................................

До колкото разбрах, скоро тези сергии няма да ги има. Наредили са едни павильончета пред полицията и май ще ги местят там Peace. Но информацията ми не е 100% достоверна, някой ако може да провери и да каже със сигурност така ли е, ще е страхотно.

# 212
Цитат
Едно от най-грозните неща в градската градина са сергиите.......................................................................................

До колкото разбрах, скоро тези сергии няма да ги има. Наредили са едни павильончета пред полицията и май ще ги местят там Peace. Но информацията ми не е 100% достоверна, някой ако може да провери и да каже със сигурност така ли е, ще е страхотно.
от доста достоверен източник знам същото Laughing
Уинтер, писах ти на лични Joy
Иначе писмото ти е екстра - всичко толкова подробно си описала и обяснила!Каквото друго се сетих  като допълнение ти го написах в ЛС.
iguanka, страхотни нещица правиш. Hug

# 213
И аз имам информация че ще махат сергиите, имам информация че ще правят и детски въртележки и т.н.
Целих друго, целих да разбере че ния няма да оставим нещата така.
Исам само да ви помоля за помощ, аз днес нямах как да преброя колко коша за боклук има в градската а в писмото съм оставила място за това, ако утре някой от вас минава от там и има възможност, пребройте ги моля.

# 214
  • На погрешната планета
Днес минах от там, ама не знаех Confused, утре, само да не забравя, пак ще мина. Ако още някой има път на там нека и той да брои Mr. Green.

# 215
Ще гледам да мина и аз  Grinning

# 216
Ей, само да не взмем всички да минем и да броим кошчетата, че накрая ще си изядем боя от някой зъл клошар,  ще си помислят хората, че си делим територия и ще им завземем бизнеса Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 217
Цитат

Peace аз имам същата информация също от достоверен източник

# 218
Съжалявам,но аз не можах днес да отида на преброяването  Embarassed

# 219
Преброи ли някой кошчетата, че аз пак забравих Embarassed

# 220
Здравейте, появявам се само да кажа, че съм затънала в работа, не мога да ви чета и да пиша. Днес трябваще да изстрелям един голям търг и да се освободя малко, но уви не успях да се справя и ще остане за понеделник. Отпуската си остава една далечна мечта..........    ooooh!

Искам да благодаря на blue_bouble от гобленарския форум, която ми донесе кошнички, гобленче и декорирано шише за базара в Сф, но тъй като няма да мога да ги занеса, те ще останат за нашия базар с изришното разрешение на автора.

Много се извинявам на мама Мери, на Соня и на скорпионче от Видин за това, че не си спазвам уговорките.  Embarassed 

Ако оживея след понеделник, ще направя всичко, което съм обещала.

# 221
  • На погрешната планета
Ели аз не бързам, спокойно Peace.

Последна редакция: пт, 30 мар 2007, 15:34 от мама Мери

# 222
Еле аз не бързам, спокойно Peace.

И аз, и аз   Smile Smile Smile Smile Smile

# 223
Явно аз ще съм клошарът  на групата. Joy
12 кошчета ако не се лъжа. Броих ги днес.
Уин, не съм забравила за уговорката - просто не мога да седна пред компа. Днес се надявам да свърша работа.  bouquet

Последна редакция: пт, 30 мар 2007, 17:49 от mama_iana

# 224
  • sofia
Явно аз ще съм клошарът  на групата. Joy
12 кошчета ако не се лъжа. Броих ги днес.
Уин, не съм забравила за уговорката - просто не мога да седна пред компа. Днес се надявам да свърша работа.  bouquet

как сте моми4ета?
тука е лека лудница тия дни  Mr. Green,но сме добре Crazy

Общи условия

Активация на акаунт