ДБМ ПАЗАРДЖИК - В АТАКА! III тема

• 14 453
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
Явно аз ще съм клошарът  на групата. Joy
12 кошчета ако не се лъжа. Броих ги днес.
Уин, не съм забравила за уговорката - просто не мога да седна пред компа. Днес се надявам да свърша работа.  bouquet
ок

# 226
Явно аз ще съм клошарът  на групата. Joy
12 кошчета ако не се лъжа. Броих ги днес.
Уин, не съм забравила за уговорката - просто не мога да седна пред компа. Днес се надявам да свърша работа.  bouquet

как сте моми4ета?
тука е лека лудница тия дни  Mr. Green,но сме добре Crazy
Роси, поздрави за великденския!
Не знам за другите момичета, ама мен такова едно предагнешко и предвеликденско ме е ударило, чеее, сънувам едни блеещи агънца, после ги сънувам като как се въртят и цвърчат и  ми е едно хубаво...
Знам, че сега ще ме обвините , че такива лоши работи им мисля на нищо неподозиращите животинки, ама ...
Летяща, напомняй за боядисването на яйцата, защото ще се отнесем покрай празниците и да не забравим!

# 227
как сте моми4ета?

Броим кошчета  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy и си ги представяме като агънца и козунаци  Heart Eyes

# 228
  • sofia
как сте моми4ета?

Броим кошчета  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy и си ги представяме като агънца и козунаци  Heart Eyes

е,не си губите времето и вие зна4и Crazy

агънца,а.............и блеещи Party
Яна,малко рани4ко е бе  Hug

# 229
  • София
ТОВА направих аз,децата в школата помогнаха с рисуването по яйцата. (за чанти не ми остана време  Confused )
Тръгвам за Чирпан,ще се обадя на някой да ги оставя.
Успех на базара и целувки от нас с Тано!
 Hug

# 230
Момичета, искате ли в четвъртък да има от медиите? Имаме ли нужда от реклама?  newsm78
Колкото до кошчетата, колкото и да са те, ако няма култура винаги ще има боклуци. Ако ще кмета да ги сложи през метър, пак ще има обърнати, изгорени и счупени  #2gunfire , дали ние ще успеем да накараме по-разхвърлените мами да се променят ?

# 231
Момичета, искате ли в четвъртък да има от медиите? Имаме ли нужда от реклама?  newsm78
Колкото до кошчетата, колкото и да са те, ако няма култура винаги ще има боклуци. Ако ще кмета да ги сложи през метър, пак ще има обърнати, изгорени и счупени  #2gunfire , дали ние ще успеем да накараме по-разхвърлените мами да се променят ?
да, права си за кошчетата, но да сме точни в статистиката...
а колкото до медиите съм ЗА, защото наистина ни трябва реклама. Всички ходения  по домовете, преди базара и преди акцията за почистването, е хубаво да бъдат отразявани, за да знаят хората.
В понеделник със сигурнст трябва да знаем в колко часа ще се ходи, за да знаеш, Бобимин. Надявам се няма да е късно.

# 232
ТОВА направих аз,децата в школата помогнаха с рисуването по яйцата. (за чанти не ми остана време  Confused )
Тръгвам за Чирпан,ще се обадя на някой да ги оставя.
Успех на базара и целувки от нас с Тано!
 Hug
Браво Гвен. момичета, хубаво е да отнесем малко панделки, мъниста, лотурки или както им викаме аспречки и лепило и въобще каквото се сетите интересно. За да нашарим наистина хубави яйца. Летяща да даде акъл. не разбрах за какъв базар става въпрос - за София ли? newsm78 Аз помислих, че са за приюта...много съм се знаесла май...ЕХ, тези агнета...

# 233
Попитах г-жа Ковачева, дали можем да поканим медии на боядисването на яйцата. Тя от своя страна ще поиска разрешение от шефа на БЧК и утре ще ми даде отговор. На тази проява ще има гости и от централата на червения кръст, т.ч. няма да е излишно да стане по-тържествено. Директорката пак ни покани да отидем с децата си. Опасява се, че нейните са малко и няма да се получи.

# 234
Попитах г-жа Ковачева, дали можем да поканим медии на боядисването на яйцата. Тя от своя страна ще поиска разрешение от шефа на БЧК и утре ще ми даде отговор. На тази проява ще има гости и от централата на червения кръст, т.ч. няма да е излишно да стане по-тържествено. Директорката пак ни покани да отидем с децата си. Опасява се, че нейните са малко и няма да се получи.

Да, аз, тъй като цял ден изчаках, а и не ми беше удобно да те притеснявам, нали каза, че имаш работа, та сега разговарях с директорката и ми каза, че сте се чули вече.
То добре се чухме, та да и поискам протоколи да джапите и терлиците. А и казах и за Акцията за почистването и тя много се зарадва и каза, че може да се разчита на тях. За яйцата - те имат всичко необходимо - само лепенки и някакви такива шаренийки ако се сетим. Това е. За медиите - както каза Елица. До 16 часа днес или утре да се обадим

# 235
Те са си пуснали прес-съобщение.

# 236
Те са си пуснали прес-съобщение.
newsm10

# 237
  • На погрешната планета
Момичета, вижте какво започнах да правя за базара. Комбинирам ги колие с гривна от един вид. Кажете дали ви харесват?

# 238
Супер,много са хубави   bouquet  - то до вашите красоти мен ще ме е срам да си покажа моите, толкова са простички  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry  май ще се откажа като съм с две леви ръце  Embarassed

# 239
Супер,много са хубави   bouquet  - то до вашите красоти мен ще ме е срам да си покажа моите, толкова са простички  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry  май ще се откажа като съм с две леви ръце  Embarassed

еее няма-искаме и твоите Hug Hug
Аз пък се чудя на корда ли да ги редя или на ластик newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт