ДБМ ПАЗАРДЖИК - В АТАКА! III тема

• 14 440
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
  • На погрешната планета
Аз ги редя на много тънка тел Peace. Радвам се че ви харесват, ще се опитам да измисля и други моделчета, че засега само тези ми дойдоха в главата Rolling Eyes.

# 241
Аз ги редя на много тънка тел Peace. Радвам се че ви харесват, ще се опитам да измисля и други моделчета, че засега само тези ми дойдоха в главата Rolling Eyes.
хмм аз не знам дали има такава във варна-а иначе какво представлява-от къде си я взела(тип магазин), колко струва и как после ги закопчаваш-благодаря за отговорите предварително Heart Eyes

# 242
  • На погрешната планета
хмм аз не знам дали има такава във варна-а иначе какво представлява-от къде си я взела(тип магазин), колко струва и как после ги закопчаваш-благодаря за отговорите предварително Heart Eyes
Взех я от магазин "Манисто" Wink, т.е. от където взех и другите неща. Черна е на цвят и е доста тъничка, като финна корда, много лесно се нанизват на нея. Не си спомням точната цена, но е не повече от 10-20 ст. метъра. Купих отделно закопчалки и ги прикачвам накрая.

# 243
оки ще питам в този магазин където ходя дали имат такова нещо Hug

# 244
Гуен ми донесе 40 лв. от Лем Комерс и фирмата на брат й.   bouquet

Искате ли да се преброим, кои ще ходим в четвъртък от 11 часа на официалното боядисване на яйца в приюта?

Аз със сигурност ще отида. Чудя се как да направя програмата така, че да взема и Кати с мен.

Последна редакция: вт, 03 апр 2007, 14:35 от letia6tata_krava

# 245
Мен за сега не ме бройте.  Embarassed Ще пътуваме в четвъртък,но ако тръгваме след обяд ще направя всичко възможна да дойда   bouquet

# 246
  • На погрешната планета
Аз също смятам да дойда с Руми.

# 247
Мисля и аз да дойда, но не е ясно с колко деца  Mr. Green , може и с племенниците.

# 248
Мисля и аз да дойда, но не е ясно с колко деца Mr. Green , може и с племенниците.

hahaha   

# 249
За сега и аз, като поканихме и две други мами.

# 250
Сега за медиите - хората са си поканили медии, доколкото Летяща ми обясни, така, че ще е излишно и ние да каним. Hug

# 251
Момичета, трябва да решим нещо. Соня е говорила с Яна Станева - от комплекса. Ако си спомняте ви бях писала за една майка на 8 деца - две от които близначета - те са най-малки. жената е ромка, но си гледа децата и си има и мъж. От Сарая са. Има нужда от пюренца за бебенцата. Дрешки имаме, памперси също, но за пюретат трябват пари.
Предлагам да вземем от общите пари - 30 лв и да купим малко пюрета - за първо време да има жената поне малко.
Ако сте съгласни или не - пишете.
Яна най-вероятно ще дойде в четвъртък с нас и ще говорим с нея пак.

# 252
Аз ще пътувам в петък - така,че идвам   bouquet

# 253
Ако всяка майка купи по едно пюренце, няма да имаме нужда да взимаме от общите пари.

# 254
Ако всяка майка купи по едно пюренце, няма да имаме нужда да взимаме от общите пари.
Ами колко сме? Кой може да помогне?

Общи условия

Активация на акаунт