Уреди за домашна грижа за кожата - 8

• 24 567
  • 266
  •   2
Отговори
# 120
  • Sofia
Нахливам с едно питане. Най-накрая реших да поръчам Dr. Pen. Въпросът ми е относно приставките - една приставка за едно ползване ли е?

# 121
# 122
Я сподели как е след ботокса, ако може.
Аз за хиалуронови филъри мисля, още за ботокс не смея.

Моя съвет от опит е - не слагайте хиалурон. В България са много смели предлагайки го, но например във Франция дерматоложката ме попита не се ли притеснявам за "после". Не я разбрах какво пита тогава.
Тъй като едната ми назолабиална гънка е по-изразеа в тази страна се слага повече. Та попаднах на видеа от руски дерматолози и разбрах какво е "после". Хуалурона в крайна сметка макар и восоко качествен и уж натурален не се абсорбира напълно. Остава в тъканта и с времето се свлича. За 14 години имам слагано 2-3 пъти. Сед това повече не се и наложи. Но ето, че сега когато станах на 50 и кожата позагуби своята еластичност и стегнатост тази страна, в която е повечето хиалурон видимо е с асиметрия от провисване към марионетните бръчки /отпускането на бузите с годините/. Все пак а прави и никой в Бг не ме предупреди, че после следва този ефект.

За гневните бръчки, а аз съм много гневен човек явно, защото са врязани Simple Smile ми препоръчаха 3-4 хай фу процедури на чело през 3 месеца, вместо ботокс.

# 123
Аз правих хай - фу за зоната около челюстта и врата, но не видях ефект. За горната част на лицето правя Ботокс два пъти в годината по малко и нямам бръчки. Долната част ми е по-трудна за поддръжка.

# 124
Здравейте, някъде в Пловдив може ли да се сложи т.нар. baby botox?

# 125
Какво е baby botox?

# 126
  • Бургас
Много,  много ти благодаря.
Аз засега нищо не съм решила да слагам.

Онзи уред за радиочестотен лифтинг се отказах да го вземам.
Можело да се получат синини.
Ще си взема едно по-евтино уредче, за безиглен нещо си, за по-добро попиване на кремовете и едно масажорче за тяло.
Масажорчето го има приятелка, ако не друго , е супер приятно с него.

# 127
Много малки дози ботокс, които са по-скоро с превантивна цел

# 128
  • София
Здравейте, четох,четох и се оплетох в толкова много информация.
  Моя въпрос е за съвет. Искам да подаря уред за домашна грижа на приятелка,възраст 55+.Ограничени са познанията ми по козметика, та...Важно е да бъде компактен уреда,да въздейства върху кожата и бръчките.Бюджет около 100 лв + -.Очаквам предложения на конкретен модел,от който сте доволни.
 Благодаря!

# 129
След четене и гледане на ревюта най-накрая аз се спрях на тази The Qure маска:
https://qureskincare.com/products/q-rejuvalight-pro-facewear
 Това клипче ми натежа в избора
https://www.youtube.com/watch?v=I2Fe-kP-2Jg&t=1s
трябва ми хем с Червена светлина за мен,хем със Синя за акнето на детето,хем и за косопад на скапла да става
 Laughing Това цена изисквания,резултати ми се стори най-добро В момента има и код и излиза 578 лв,което е много добра цена за този клас маски.
Следващата покупка ще ми е NEWA Classic
https://newabeauty.bg/product/newa-classic/
Ще чакам някакви намаления Simple Smile
Ко някой има мнения за тези два продукта,ще се радвам да сподели:)

# 130
Здравейте момичета.
След доста четене в темата съм се спряла на Дермапен. Харесах си ето този:
https://dermis.bg/product/posledna-generaciya-bezjichen-dermapen … pen-s-led-displey
Но съм малко объркана и имам няколко въпроси към по-запознатите. Как и с какво почиствате лицето преди това? Харесах в този сайт такъв тип ампули за ползване с дермапена:

Но дали са подходящи? Или да използвам серум, примерно хилуарон? 12 игли ли са най-подходящи като за начало? А какъв обезболяващ крем бихте препоръчали? Благодаря предварително🤗

# 131
От 10-ина дни имам ето този популярен уред Medicube Age-R Booster Pro. Друг с лични впечатления?

# 132
  • Бургас
От 10-ина дни имам ето този популярен уред Medicube Age-R Booster Pro. Друг с лични впечатления?

Ще следя и аз за отзиви. Вие видяхте ли ефект досега?

# 133
Аз съм набелязала мини модела след раждането да го пробвам, но чакам отзиви и аз. За момента ми изглежда като голяма реклама.. ефект дали има наистина - не знам..

# 134
Момичета, какъв брой игли тябва да са главите за тяло? Мисля да се пробвам с антицелулитни серуми като гледам само цените по салоните.

Общи условия

Активация на акаунт