Уреди за домашна грижа за кожата - 8

• 24 533
  • 265
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Момичета, какъв брой игли тябва да са главите за тяло? Мисля да се пробвам с антицелулитни серуми като гледам само цените по салоните.
И аз това се чудех. Гледах обаче антицелулитни мезосеруми, на които пише, че са за безиглена терапия. Та се чудех, те как се прилагат - с нано главите ли?

# 136
Здравейте, искам да попитам относно ползването на дермапен за тяло. Искам да набода един стар белег, който обаче е на такова място, че е невъзможно да не го покрия с дрехи 1-2 дни. Някакви стерилни марли могат ли да се ползват и изобщо как се процедира в такива случаи?

# 137
# 138
Здравейте,
Искам да си закупя дермапен. Колебая се откъде да бъде закупен обаче - емаг или дермис? И след това намират ли се лесно игли от бг сайтове? Видях, че в емаг се предлагат някои видове, но под едните имаше коментар, че не стават за посочения модел.

# 139
  • sofiq
Здравейте,днес си купих този уред,но никъде не намирам информация колко често трябва да се ползва.
Много ще съм благодарня ако някой има информация.

BEAUTIFLY B-Glossy Blush, Уред за неинвазивна мезотерапия

# 140
Уредите с микроток за лице от Шейн ок ли са? В Skintime гледам, че са на тройни цени, а са едни и същи.

# 141
  • София
Отдавна не съм се включвала в тази тема, но сега съм се загледала в лед маска. Бихте ли ми казали задължително ли ползвате лед маската с препоръчаните от производителя козметични продукти или може да се слагат и други без ретинол? Предварително благодаря!

# 142
Аз не съм чувала производителят да препоръчва продукти за ползване с лед маска. Тя се ползва върху почистено лице.

# 143
Здравейте!
На този етап използвам само дарсонвал, наумила съм си да взема и дермабразио по-нататък. Тъй като вече са налице първите околоочни бръчици, исках да питам кой уред е най-подходящ за третиране на тази зона?

# 144
  • София
Аз не съм чувала производителят да препоръчва продукти за ползване с лед маска. Тя се ползва върху почистено лице.

Много благодаря за отговора!
Видях на сайта Omnilux, че те препоръчват серума от този https://omniluxled.com/products/led-essentials-3-piece-kit?variant=43286267658402 по време на процедурата, затова останах с впечатлението, че употребата на такъв продукт е задължителна за по-голям ефект.

# 145
Моето е такова от Али. Взех го за всички 45 долара, но съм доволна. Има и други варианти, зависи каква сума искате да отделите

Здравейте, може ли да споделите как използвате уреда?

# 146
  • София
Ползвам уреда след баня, около 2 пъти в месеца. Напоследък не съм никак сериозна, признавам си. Иначе съм доволна. Добре ексфолира кожата

# 147
Търся препоръка за уред за лице с лед светлини, без ток, както са повечето🙏

# 148
Здравейте, започнах с микронийдълинг, но мисля да мина към дермапен вместо ролер.
Претърсих старите теми, видях, че купуват от алиекспрес. Който е купувал, може ли да сподели как е качеството и кой точно сте си избрали?

# 149
  • TX
Здравейте, започнах с микронийдълинг, но мисля да мина към дермапен вместо ролер.
Претърсих старите теми, видях, че купуват от алиекспрес. Който е купувал, може ли да сподели как е качеството и кой точно сте си избрали?

Не е от Али, от тему е https://share.temu.com/vp5W8VoWxFA

Общи условия

Активация на акаунт