Уреди за домашна грижа за кожата - 8

• 28 571
  • 295
  •   2
Отговори
# 285
Нищо не ползвам и според мен не се налага .Няма болка -чело ,шия -0,5 ,бузи -до 0,1 дълбочина.Повече казват профитата ,че няма смисъл ,а и ме е страх .

На коя степен го пускате и с приплъзгване ли обработвате зоните. В ютуб ми попадна видео, в което обясняват, че с приплъзгване ставали разрези като с нож, а не дупчици каквата е идеята на Дермопена и затова го видгала и дупчела на следвашото място. Но се замислих, че ако е на по-бърза скорост няма да се получават разрези при приплъзгване.
И професионалистите го ползват с приплъзване.Само големите уреди правят с печат.

# 286
Сдобих се с тази маска https://international-shop.ya-man.com/products/blue-green-mask-lift
Има синьо зелена светлина, червена светлина и EMS. Според “чата” не е хубаво в началото да я ползвам повече от 3 пъти седмично. В магазина ми обясниха, че мога да я ползвам ежедневно. Някой има ли наблюдения над такива маски?
Имам една бенка на лицето, дали трябва да я боядисвам в бяло. Мога ли да я раздразня?

# 287
  • ВАРНА

Подариха ми тази маска на Shark. Днес я пробвах, оставам с впечатление, че са общ програма червена- и инфрачервена светлина, поне в менюто не намерих как да изключа инфрачервената. Има опция охлаждане при ползване, като сложих на ниво 2, но кожата ми е чувствителна и сега на бузите ( където имам и розацея усещам определено затопляне и лек дискомфорт). Моля някой ако я има да даде конкретни отзиви за модела, как я ползвате за anti-age ( може и на лично, благодаря ) .

П.П. Има и 2 допълнителни охлаждащи пластинки, като тези под очите - те се слагат допълнително или са резервни ?

# 288
поръчах си дермапен и докато го чаках се оглеждам за ампули.Попаднах на една тиктокърка имаше снимки как е изгеждала преди да почне с микронидлинга и сега кожата и е направо уау. Пише че ползва ампули  curenex намерих ги в в български сайтове но 5 ампули са около 120 евро но ако се прави веднъж месечно и има такъв ефект може би си струва.
Само че магазина е за професионалисти и пише че с покупката декларираш че си медицинско лице и т.н не знам реално дали може да ги купя и дали наистина ще е толкова голям ефекта. Някой разглеждал ли ги е?

Също да питам ампулите на lacabine  от рибката дали ще са подходящи ако се ползват до 0,5 дълбочина.

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 10:48 от Niss

# 289
Аз доколкото разбирам от толкова много инфо -ампулата има минимално значение и е по важно да е безопасна ,специално предназначена за  микронийдълинг .От най-голямо значение са микронараняванията и отговора на организма на тях.

Така...търся препоръки за уред за стягане на контур и т.н. Не е нужно ефекта да е уау,но да има ефект все пак.Не е нужно да е евтин  .Благодаря предварително !

# 290
  • варна
А дали някой друг би изразил мнение за LED маска, закупена от България?
С дъщеря ми имаме от тези, които продават в Дъглас. Тя е на 37 и ефекта е уау, аз съм на 61 и ефекта при мен( за сега) е слаб, като в началото беше по- видим. Ползвам я от юли месец през 3-4 дни. Не спирам, защото се надявам на развитие.

# 291
А в какво се изразява този уау ефект? В смисъл..какви промени видяхте?

И може ли линк към маската, която ползвате.?

# 292
  • варна

Ефекта е видимо освежена кожа и излъчване, минимизира леките неравности. Определям ефекта, като лице след сън( в хубавия смисъл) разбира се, че не съм и очаквала да изтрие линийки или бръчки.

# 293
Защо я ползвате през 3-4 дена ползва се всеки ден или поне 5 дена в седмицата.

# 294
  • варна
През другите дни ползвам други маски, киселини, третиноин ( 0.025) и мисля, че това, което правя е достатъчно. Остаряването ,уви е неизбежно!

# 295
Не би трябвало да има проблем с червената светлина и трета ,ако примерно я слагаш сутринта или далеч от него -аз така правя и нямам проблеми .

Общи условия

Активация на акаунт