Уреди за домашна грижа за кожата - 8

• 24 204
  • 257
  •   2
Отговори
# 240
Преди време си бях купила инфрачервена терапевтична преса за коса от Али експрес. Тя е само за вкарване на маска/ампула. Искам да купя на сестра ми. Може ли препоръка за актуална такава преса?

# 241
  • София
Момичета, някой от следните уреди с електропорация, микроток, ЕМS,, светлини, йони, ултразвук може ли да подпомага вкарването на продукт на МАСЛЕНА основа в дълбочина?

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 19:34 от va_ni

# 242
Ами то името на режима си го казва - booster mode.

# 243
  • София
Ами то името на режима си го казва - booster mode.
За тези на водна основа е ясно, но за тези на маслена никъде не се споменава.

# 244
Аз не виждам да ти е нужна разлика според консистенцията на продукта. Нали с тоя режим усилваш усвояването му. Все тая воден ли е, маслен ли е. 🙄

# 245
  • София
Аз не виждам да ти е нужна разлика според консистенцията на продукта. Нали с тоя режим усилваш усвояването му. Все тая воден ли е, маслен ли е. 🙄

Благодаря. Нямам идея, затова попитах, за да не си бръмча напразно.....Sad

# 246
  • Варна
Момичета, изчетох част от темите, но още повече се обърках. Нищо не разбирам от материята и уж се опитах да се ограмотя, обаче не ми се получи. Моля ви за съвет.
Искам някаква машинка за вкъщи, която да се ползва лесно, да я ползвам със серуми и ампули и да подобри вида на лицето - хем за почистване, изглаждане и справяне с бръчки. На 43 съм и освен с кремове досега друго не съм ползвала. Чувствам се изгубена в джунглата от предлагане и не знам към какво да се ориентирам за съвсем начинаещ. 

# 247
  • София
Дами, може ли някоя притежателка на мини Хайфу да каже колко често го ползва и как изобщо го почиства това нещо след употреба?
Подариха ми това, но в инструкциите не пише нищо за честотата на употреба. Изчетох и всички теми, но точно за хайфуто има писано страшно малко.

От Алиекспрес е и ми е доста съмнително. Гледах разни влогъри, които съветват да се направи тест с чашка с вода дали уредът не е менте. Направих го и моят изхвърля водата, както би трябвало да прави истинският такъв, обаче в същото време пари страшно на втора и трета степен, а на пета не се усеща почти нищо. Също така звуковият индикатор за време се чуваше съвсем слабо само първия път, сега вече няма звук.
Почистването също ми е много трудно - остава гел между пластинките и ровя със салфетки със спирт и клечки за уши, но се притеснявам да не остане непочистен продукт.
Здравей, от вчера и аз се сдобих с този уред; би ли споделила от март насам дали  вече ти допада;  какъв крем използваш след използването му?

# 248
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
gaftkovich, не го ползвам, върнах го. Пробвах го 3-4 пъти, но вдигаше много висока температура - 50-тина градуса, а не мисля, че целта е да се нагрява като ютия. И отделно, че най-горещ беше на втора и трета степен, а на четвърта и пета не толкова, което само по себе си също много ме притесняваше.
Иначе като козметика си ползвах обичайните кремове. По принцип съм с корейска рутина - тонери, есенции, серуми, крем.

# 249
аз имам този уред, има функции като на Медикюб

# 250
Каква е разликата между двата модела Дерма пен - Dr. Pen Ultima M8 и Dr. Pen Ultima M8S. Колебая се кой от двата да си поръчам.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 09:34 от dani-ela-80

# 251
Колко време след микронийдълинг не слагате кремове на лицето?

# 252
Правя си го вечер, на другата сутрин слагам хидратация и слънцезащита.

# 253
  • ВАРНА
Дами, има ли мнения за този този тип маски :

Постоянно ми излизат клипчета във FB как си я слагаш докато разчистваш съдомиялнята или пералнята Satisfied Даже не съм наясно на какъв принцип работи - крио, лед ? Дайте малко инфо какъв е този тренд и евентуално кои уреди са хубави, че се замислям да пиша в писмото към Дядо Коледа Wink

# 254
  • София
Работи на принципа на светлинната вълна. Всяка светлина има своя дължина, която играе роля в кожния синтез.
Имам такава, със смесени чувства съм. С нея и без нея... Най-доволна съм си от дермапена и микродермабразиото.

Общи условия

Активация на акаунт