Уреди за домашна грижа за кожата - 8

• 24 204
  • 257
  •   2
Отговори
# 225
Това е най-добрата цена, на която аз лично съм го виждала досега, благодаря, че споделихте!
Агент, останала си ми в съзнанието като 42-44г., имаш супер свежо присъствие и за мен е удоволствие да чета твои постове, извинете за лирическото отклонение!

# 226
  • София
С всичко, с което разполагаш - кремове, серуми, ампули...

На коя програма с всички мазилки?   И още нещо да попитам. В сайта пише уреда 6 в 1, а всъщност на дисплея излизат  4 програми. Какви са другите две?

# 227
На коя програма с всички мазилки?   И още нещо да попитам. В сайта пише уреда 6 в 1, а всъщност на дисплея излизат  4 програми. Какви са другите две?
Neutral Face
Аз го ползвах с точно тези три неща
Скрит текст:
Най-новата технология за грижа за кожата:
1 - електропорация
2 - микроток
3 - EMS
4 - електрически игли
5 - LED
6 - вибрация

# 228
Най-новата технология за грижа за кожата:
1 - електропорация
2 - микроток
3 - EMS
4 - електрически игли
5 - LED
6 - вибрация
Не помня дали сме го споменавали в тази тема, аз определено не съм, но знаете ли, че ако LED терапията ви е приоритет, то в апликацията на AGE-R уреда можете са сменяте цветовете на LED в различните програми?
Скрит текст:
Each preset LED color is tied to a specific mode and skincare benefit:

Orange: This indicates the Booster Mode, which uses electroporation to enhance the absorption of your skincare products, giving your skin a radiant glow.

Green: This color is for the MC (Microcurrent) Mode, which uses microcurrents to help with volumizing and boosting collagen around facial lines.

Red: In Derma Shot Mode, this LED color signifies the use of Electrical Muscle Stimulation (EMS) to stimulate weakened muscles, which helps improve elasticity and create a firmer facial contour.

Blue: The Air Shot Mode uses blue light to improve pore elasticity and help control sebum.

Purple: An additional light therapy option is purple, which further boosts the absorption of your skincare products.
How to change the LED color

To change the default LED color for each mode, you will need to use the device's companion app:

Use the AGE-R App: Connect your Age-R device to your smartphone via Bluetooth.
Access Settings: Within the app, navigate to the "Settings" tab for your Booster Pro.
Remote Control Feature: Use the app's "Remote Control" feature to select different LED colors.
Customized Light: You can change the LED color for a specific session, but the changes will not be saved as the new default setting.

# 229
Благодаря, Агент! Промених Booster Mode на лилав цвят, защото оранжевото е почти като червеното и като се заблея, се обърквам. Nerd Те пък не оставали по подразбиране, трябва всеки път да се променят.

# 230
  • София
Благодаря DiaMia и Agent, супер полезна информация!!!

# 231
Според мен внимавайте с този уред на Medicube. Жените сме склонни да скачаме веднага на всякакви неща за да изглеждаме добре, но тука си трябва сериозно проучване, а не да се доверяваме на платените инфлуенсъри.
 Уредът и технологиите използвани в него са съвсем нови, нямало достатъчно проучвания как биха повлияли в дългосрочен план тези микротокове и не само. Уредът няма и одобрение от FDA. Дълго е за обяснение, но се замислете. Серумите и кремовете са формулирани, така че да проникнат до този слой на дермата, който ще понесе съставките, или съставките биха били полезни. Не всяка съставка е нужно да достигне дълбоките слоеве, нито пък всяка съставка е добре да се нанася със загряващи уреди и лед светлини. Не е ясно и в дългосрочен план този микроток дали няма да действа на нервните окончания в мускулите в негативен аспект. Изследванията са направени от хора на фирмата Medicube, а не са независими.
Има още много съмнителни неща. Първоначално като видях цената и аз се засилих да поръчам, но бързо се отказах.
Такива процедури май е по-добре да се правят в клиники от специалисти.

# 232
Аз го получих и два пъти го пробвах вече, мисля обаче да си го ползвам с желето. Нещо като контактен гел, понеже е по-гъст и се плъзга хубаво. Но после го отмивам, това нещо стои тежко на лицето, не бих го ползвала самостоятелно.
Забелязах, че наистина контурира, направих си снимки преди и след процедурата и видимо на втората снимка лицето ми стана по-стегнато някак.
Разбира се за други действия не мога да говоря още.

# 233
Микротокове се ползват много отдавна и се ползват най-вече в рехабилитацията, така че не е баш както казваш, nneellyy. Ползват се имено за регенерация на дълбоки слоеве тъкани.

# 234
Нови са при домашните уреди за грижа за кожата. При непрекъснато ежедневно ползване не се знае какви ще са последствията. Микротокове има и при уреда на Форео- Bear серията, която е на пазара отдавна, да. Аз даже имам. Но тук не говорех само за тях, а и за останалите функции на уреда.

# 235
^^^ и при "непрекъснато ежедневно ползване" едва ли ще достигнат дори частично нивата на професионалните уреди из клиниките Wink
Все пак индустрията не пасе трева, а за капак жените рядко се отличаваме с чак такова постоянство.

# 236
Ами да Ви кажа, писах им имейл и питах дали трябва да се ползва всеки ден (че и по няколко пъти на ден, нали трите програми ги пише 1-3 пъти на ден), отговориха ми, че дори един път в седмицата е окей.

# 237
  • София
Здравейте, ако коментара ми нарушава правило ,нека да бъде премахнат.Преди около година закупих мини rf за домашна употреба. Има накрайник за лице и тяло
Ползване е само за лице около 2 месеца.След това закупих на старо професионален апарат и минито замина в архива,беше забтавен.При разместване го открих и искам да го продам.При интерес ще дам повече информация и снимки.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 10:12 от Патица

# 238
Ами да Ви кажа, писах им имейл и питах дали трябва да се ползва всеки ден (че и по няколко пъти на ден, нали трите програми ги пише 1-3 пъти на ден), отговориха ми, че дори един път в седмицата е окей.

Бих искала да ви питам -ползвате го няколко пъти в седмицата, като изреждате всички програми на максимума 5 минути ли? Аз го имам от седмица и така правя, но не знам дали е добре.

# 239
Здравейте, не знам коментирано ли е вече (попрочетох назад, но не видях инфо). Има ли алиекспресен аналог на уреда на MediCube Age-R Booster Pro. https://barecare.bg/medicube-age-r-booster-pro-pink-edition-972
Интересува ме да има всички функции, които има оригинала.

Общи условия

Активация на акаунт