Уреди за домашна грижа за кожата - 8

• 45 837
  • 503
  •   1
Отговори
# 480
  • Beyond the stars
Medicube може да се ползва с всяка козметика, не е задължително да е на марката. Мисля, че като цяло уреда има повече ефект от лед маска, но моята я взех без кой знае какво проучване.

No_frame bitch нямам такива екстри и минавам навсякъде, знам че съм чела че не се препоръчва при поставени филъри, за ботокс нямам спомени.

# 481
А каква е вашата маска?

# 482
# 483
При мен най-добър ефект си има с гел желето или с medipeel bor tox тонера и хиалуронова киселина смесвам двете. С други серуми и кремове ики няма добър контакт, тоест не усещам импулсите както по принцип или пък се усилват на места особено на челото и на брадичката. За това си предпочитам гел желето.

# 484
След голямо чудене между две LED маски - Dr. Renú Essential и LumiTech+, избрах първата. Нямам търпение да дойде и съм си обещала най-после да подходя сериозно в грижата за лицето си. Защото моето непостоянство е голям проблем Sad

# 485
Здравейте, току-що направих поръчка от немския сайт на Currentbody. Открих код за -20%, ако на някого му трябва (не знам колко време е валиден): DUYM20

# 486
И аз много се чудех за Currentbody, но все пак реших да си спестя  едни над 200 евро, защото не открих сериозни основания за покупка. Наложила се марка с много потребителски отзиви, но просто е от много време на пазара.

# 487
  • гр. София
Още един глас за Currentbody series 2 Multilight - https://www.currentbody.com/products/currentbody-skin-led-multi-light-mask.
Много си я харесвам и си я ползвам почти всеки ден - предимно червената светлина, понякога синята, при нужда Grinning и понякога си пускам всички светлини едновременно, веднъж в седмицата. И аз намерих много лесно код за намаление и си я поръчах мисля, че с 20% по - малко от официалния сайт.

# 488
Момичета, продавам си уреда medicube age r booster pro розовия.
Ако някой си търси - да пише на лично, за да не разводнявам темата.
За протокола - доволна съм, просто нямам време и не го ползвам редовно, а за него си трябва постоянство.

# 489
Има много добра промоция на Foreo. Има ли доволни от него?

# 490
  • гр. София
Има много добра промоция на Foreo. Има ли доволни от него?

Аз си го купих в края на миналата година заедно с маската Currentbody series 2 Multilight. Ползвах го 2-3 пъти него, честно казано не ми се занимава и си седи в шкафа, за разлика от маската, която много си харесвам и ползвам с удоволствие всеки ден. Не знам защо, нямам обяснение. Oт Foreo си взех и една четка за коса със светлини, нея си я ползвам винаги след баня, но това мече ме е мързел да го ползвам.

# 491
Ще ги ползвате след време.

# 492
За NuFACE Trinity+ не намирам кой знае колко положителни коментари. А този тип уреди са по-препоръчвани за лифтинг от Led маските.
Някой да има впечетление за NuFACE?

# 493
Момичета, в крайна сметка си взех MediCube Age-R Booster. Blush Прочетох много положителни отзиви за него и се надявам и при мен да има добър ефект, особено в зоните, където имам най-голяма нужда.

# 494
Аз съм много доволна, даже сега си поръчах новия модел!

Общи условия

Активация на акаунт