Уреди за домашна грижа за кожата - 8

• 47 877
  • 520
  •   1
Отговори
# 510
То сега не е време за др Пен ,аз почвам края на септември най-рано.Остави си го.

# 511
Barecare като пускат промоция е колкото е цената на нещото в yesstyle. Иначе са си официални, да.

# 512
След много ровене и чудене и аз поръчах Medicube Age-R Pro Booster-a от немския амазон, излезе ми 130 с желето до немски адрес. Напоследък кожата ми е в толкова лошо състояние, никога не е била такава и нямам търпение да започна.

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 11:39 от Г-жа Шантал

# 513
Здравейте, поръчах си CurrentBody Skin RF и го чакам да пристигне.В комплект е с гел, но искам да попитам може ли да ми препоръчате алтернативен такъв от България?

# 514
След Foreo UFO 3 mini, Kiwi Derma, реших да затворя кръга с Foreo Luna 4. Всъщност серията Луна бе първата, която исках от Форео. И след много четене и сравняване на функции и цени, се спрях на Луна 4. По принцип като взимам нещо искам да е с най-много подобрения и функции, но Luna 3 plus или 4 plus ми идваха наистина много като цена за такъв тип уред. Отделно на това не съм сигурна колко ефективна ще бъде лед функцията им за 2-минутно почистване, та се спрях на по-евтиния модел. Някой ден се надявам да ми се откъснат от сърцето пари и за лед маска 😃 Таааа, отплеснах се. Всъщност исках да споделя, че снощи го използвах за първи път за бързо почистване и до сега не съм чувствала кожата си толкова чиста, както снощи. Моето устройство има и 5 вида масаж, но още не съм ги пробвала.
След 2 години майчинство и почти пълно неглижиране на лицето ми, смятам, че трите уреда ще ми помогнат малко да подобря състоянието на кожата си. Трудно запазвам часове за козметици, а и финансово ще ми излезе по-скъпо, та се надявам да съм сериозна в домашната грижа и след време да споделя повече подробности, защото то не е червило, за да видя резултата на момента.
Иначе аз си взех лилавото, което се води за чувствителна кожа. Много нежно и приятно почиства. Ако търсите само почистване, има и по-евтините варианти от серията Go, mini и play. По-малки са и значително по-евтини. Аз честно се поблазних от масажните функции и в комбинация с почистващата пяна ми дойде с 59% отстъпка, но ако се ползва само за почистване - няма нужда от по-скъпите устройства.

# 515
Ваня, има ли някакъв ефект от UFO? Аз тепърва ще го ползвам. А иначе имам Luna mini  розова - много е добра. напоследък се запислям и за LED маска, обаче не знам заслужава ли си.

# 516
Аз го ползвам с техните маски - Glow Addict. Бяха ми в комплект и определено има ефект. Кожата ми след тях е много по-мека. И не знам дали е от уреда, дали е от маските, дали е защото бях позабравила всякаква грижа за лицето и сега всяко нещо ми се струва уау. Но ми харесва да си правя маски с него. Затоплянето е много приятно. Моето Уфо има лед светлина за това и не ми се плащаше за Луна плюс, които също са с лед. Ти с какви маски ползваш твоето устройство? На мен техните ми идват скъпи. Може би, ако някой път ги хвана на намаление, бих си взела и от тях да имам, защото ми харесват. Със шийт маски не съм го пробвала. Аз го имам от зимата, но реално скоро го отворих и го открих 😃
Иначе и аз искам лед маска, обаче не съм сигурна колко ще си заслужава. За това за сега си карам с лед светлината на Уфото и до тогава ще събирам мнения за маските 😃 Най-много да ъпгрейдна на UFO 3 led като по-евтин вариант на маските, но за сега ще се спра с устройствата да не ме изгонят 😃

# 517
Аз го ползвам с техните маски - Glow Addict. Бяха ми в комплект и определено има ефект. Кожата ми след тях е много по-мека. И не знам дали е от уреда, дали е от маските, дали е защото бях позабравила всякаква грижа за лицето и сега всяко нещо ми се струва уау. Но ми харесва да си правя маски с него. Затоплянето е много приятно. Моето Уфо има лед светлина за това и не ми се плащаше за Луна плюс, които също са с лед. Ти с какви маски ползваш твоето устройство? На мен техните ми идват скъпи. Може би, ако някой път ги хвана на намаление, бих си взела и от тях да имам, защото ми харесват. Със шийт маски не съм го пробвала. Аз го имам от зимата, но реално скоро го отворих и го открих 😃
Иначе и аз искам лед маска, обаче не съм сигурна колко ще си заслужава. За това за сега си карам с лед светлината на Уфото и до тогава ще събирам мнения за маските 😃 Най-много да ъпгрейдна на UFO 3 led като по-евтин вариант на маските, но за сега ще се спра с устройствата да не ме изгонят 😃

Досега не съм ползвала моето UFO, предстои скоро, че още не е пристигнало Smile Иначе мисля с обикновени лист маски, че и на мен техните извън промоция ми идват скъпи. Имам и Kiwi като по препорка на Снежана Атанасов отделно взех глави за дермабразиото, но и него не съм ползвала.

Към другите дами: какво можете да препоръчате като уред за кожа с разширени пори и петънца? Искам нещо, с което да изравня тена си. Но кожата ми е много чувствителна и не понася произволни вмешателства.

# 518
В Нотино сега някои от маските за Уфо са по-ниски от сайта на Форео. Ще следя и аз за цени. За сега ще карам със шийт маските.

И аз от Снежана видях за Кивито. На кое си взела глави? Аз имам лилавото и дойде с 3 глави за дермоабразио.
Аз не знам дали добре се справям с него. Първия път (защото не знаех) минах с него на чиста кожа, но час/два след баня - т.е. кожата ми е спокойна и напълно суха. Сякаш нищо не стана.
Вторият път веднага след напарена баня, за да са ми отворени порите. Събра сякаш нещо, но очаквах повече.
Третия път (днес) си почистих лицето с Луна и стоях с топла кърпа 5 минути (такива препоръки четох). Пак събра нещо, но този път засилих вакума (на 3) и малко се поразкрасих и имам червени следи сега. До утре сигурно ще минат. Като съвет почни от най-слабата степен и вечер, за да може кожата да се успокои. Аз исках явно нещо ударно да си изчистя порите, но не успях 😃 Приемам съвети за работа с Кивито.

И аз съм с разширени пори и търся как да си подобря кожата. Също имам пигменти петна (макар, че сега са позатихнали май, че вече не обикалям с количката). Очаквам на морето пак да цъфнат. Ползвам слънцезащита целогодишно. Чудя се дали да не отида професионално в салон да ми почистят порите и после аз да си се поддържам с Кивито? Но каква процедура да избера? Сякаш онова с напарването, механичното стискане и минаването с дарсонвал ми се струва много остаряло. Има ли някаква по-съвременна процедура за почистване на порите в дълбочина?

Един въпрос се сетих за Луна. Аз правя двойно почистване, но за сега го ползвам само на втората стъпка. Мога ли да го ползвам и с олио/балсам? Да не вземе да ми натрие много в кожата първата мазна стъпка от почистването 😃

# 519
Красавици, моето Foreo mini работи само чрез приложението. Значи ли, че трябва да го върна на Нотино? Имам и за тялото, работи само с бутона за включване, като работи и през приложението...

# 520
Foreo mini, ама от коя серия?
Не съм много запозната, но май по-новите работят само с приложението, а по-старите са без приложение (защото може би тогава не е имало или е било слабо развито). Виж първо какво е описанието на твоето преди да връщаш. Може да си е описано, че работи само с приложението.

Общи условия

Активация на акаунт