Уреди за домашна грижа за кожата - 8

• 49 576
  • 554
  •   5
Отговори
# 525
Идвам да споделя, че тези маски за Уфо са намалени в Нотино.

Поръчах от тях и срока им е до 2028 г. Не съм ги пробвала още.

# 526
Коя Луна имате? Колебая се между 4 и 4 плюс, а сега са на добри цени.
Аз имам само три: Уфо, Луна и Киви. За мен Луна е must have. И на други съм хвърлила око, но малко ще се кротна. И маска искам, но ми е доста над бюджета.

# 527
Луна 4.
И аз се колебаех между тях и тройката.
Зависи много какво точно искате и какъв е бюджета Ви. Аз търсих нещо оптимално между двете.
Първо реших дали искам лед от plus моделите. Реших, че за 1/2-минутно почистване, няма смисъл да давам толкова пари за лед. А и имам лоши мисли да се сдобия с някоя от лед маските им 😈 Отделно Уфото ми също има лед светлини. И отпадна това колебание. Останах 3 и 4. 4 ме спечели 3 режима на почистване, 16 нива на интезитет и 5 масажни функции. Разбира се, не съм използвала още всичко, но исках да ги има 😃 Другото, което много надделя, че го взех на 99€ с почистващата пяна на Форео 100 мл, а тогава 3-ката беше беше 119€ без пяна. И защо да не си взема по-новия модел и така стигнат до 4-ката 😃
Иначе, ако се използва само за почистване и бюджета е по-нисък, също може да се заложи на някой от моделите mini и go. Аз ползвах чат джипити, за да сравнявам моделите. И като му дадете цени, също ще сравни с тях.

# 528
Здравейте и от мен! Blush
Днес се загледах в Medicube Booster и видях, че преди няколко страници даже сте обсъждали новия модел.
Споделете моля от къде ги купувате, Бг или чужбина?
Има ли сайтове, в които мога да следя за по-сериозни намаления.

Сигурна съм, че го искам, просто не съм сигурна, че сега е момента за тази "инвестиция". Grinning

# 529
Моя е от йес стайл, предния модел. Имам код за отстъпка мога да ти го пратя на ЛС.

# 530
Моя е от йес стайл, предния модел. Имам код за отстъпка мога да ти го пратя на ЛС.
Благодаря!
Сега ще разгледа🥰

# 531
Моят е от Barecare. Редовно имат по 30 процента отстъпка.

# 532
Моят Medicube  Age-R Booster Pro X2 също е от Bare care. Преди два месеца го взех на намаление за 163 евро. Доставката беше бърза,но за самия уред не мога да кажа нищо защото съм го ползвала по един път на почти всички режими. Като гледах клипчета уреда се движи плавно по лицето,а при мен не става така (дали трябвада сложа повече от козметикта за да е по-лесно?). Освен това има едно пулсираща и щипване или боцкане на единия режим,което  се усеща само като задържам уреда на едно място,но не ако го движа. Нещо не можах да разбера как да го ползвам Blush

# 533
Моят Medicube  Age-R Booster Pro X2 също е от Bare care. Преди два месеца го взех на намаление за 163 евро. Доставката беше бърза,но за самия уред не мога да кажа нищо защото съм го ползвала по един път на почти всички режими. Като гледах клипчета уреда се движи плавно по лицето,а при мен не става така (дали трябвада сложа повече от козметикта за да е по-лесно?). Освен това има едно пулсираща и щипване или боцкане на единия режим,което  се усеща само като задържам уреда на едно място,но не ако го движа. Нещо не можах да разбера как да го ползвам Blush
Да,с мазна козметика. Пробвала съм го и с мостри и после го почиствам.

# 534
Аз ползвам гел желето или серуми. Геловете правят добър контакт, а и хидратират доста. Слагам си повечко, после го попивам без да търкан с хартиена салфетка, защото ми е по-тежък пък за носене тъй. Ако имам време стоя като маска още известно време. След като попия слагам хидратиращ крем и го пиша вечер за хидратация. Сега си поръчах одрн буустер гел 300 мл и ми излиза по-евтинджос. Не сън го пробвала още де.
С мазни серуми тип маслени нямам добър контакт.

# 535
Аз си закупих уреда от немския амазон, беше около 130 в комплект с желето, с което уредът се "движи" най-добре. Решила съм да си взема и алое гел на Холика, с който да пробвам, тъй като медикюбското не го усещам приятно след употреба и го отмивам.

# 536
А има ли някаква разлика между черният и розовият Medicube Booster?
Виждам, че розовият масово е по-скъп, но предполагам е просто заради цвета.

# 537
Заради цвета е.
Днес гледах рийл на Джорджина от частния им самолет и преди да се гримира, си мина лицето с розовия уред. Grinning

# 538
Заради цвета е, да. Аз сега си чакам капаче от йес стайл 😀

# 539
  • София
Заради цвета е.
Днес гледах рийл на Джорджина от частния им самолет и преди да се гримира, си мина лицето с розовия уред. Grinning

И аз го видях и честно, не можах да повярвам. Гледала съм и трите сезона на филма за нея по Нетфликс и бях останала с впечатлението, че жената ходи на някакви много хай процедури.
Моят уред е от Barecare, розов и си купих тогава и розово капаче, което не мога все още да разбера глава на какво животно е, но някак ми е завършен уреда с него.

Общи условия

Активация на акаунт