🌴 Островът на 100-те гривни България - Между два сезона

• 71 825
  • 967
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за темата! Финалът ме разби, затова няма да гледам и втори сезон. Няма да прежаля бомбата на Алекс.

# 31
  • София
Благодаря за новата тема! И за целия труд, положен по време на цялото предаване и сега!
Гласувах Simple Smile Хареса ми, бих гледала втори сезон.

# 32
Качили са Надкаст с Бистра и с Венци в БТВ+.

Надкаст с Бистра - https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/62354/sezon-1/tajnite-na- … o-izrekoh-za-miro

Надкаст с Венци - https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/62356/sezon-1/tajnite-na- … izbirashe-za-igri

Едитвам се, качили са подкаста на Бистра и в YT:

https://www.youtube.com/watch?v=XSLj5Vo1A18

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 12:48 от Daisy___

# 33
Да се вкара специално коментарно студио с бивши участници и звезди и да се коментира всичко видяно през седмицата (в ден в който няма ТВ епизод)

Много се радвам, че виждам предложението си в анкетата. Ако има такова студио и ако нашият специалист по обзорите го приемат ще гледам втори сезон. Поставям условия аз. Hug
Надкасти, подкасти и разни други храсти много рядко гледам. А и водещите не ме кефят. Друго си е нещо по ТВ с коментарно студио и гости. Ако си намалят епизодите ще има мегдан и за такава екстра. Дори ще е по-интересно. Ще се генерира и голям трафик от коментари тук. Всеки обича да коментира такива студиа и хората там - кой какво казал, за кого и прочие.

# 34
Темата е страхотна, наистина е като Библия за сезона, толкова неща си припомних. Голямо благодаря за огромния труд на всички,които са спомогнали за нея.
Бистра изобщо не искам да я гледам и чувам никъде повече, но Венци ще го изгледам с удоволствие !

# 35
Благодаря на Diavolo и Soney за прекрасно поддържаните теми и огромното старание! Heart Decoration

По анкетата:
- затруднявам се да отговоря дали ми е харесал сезона - някои неща - да, други - не. Оценявам го с добър като най-средната оценка. Най-вероятно не бих дала шанс на втори сезон, освн ако не участва tfn2k Simple Smile Ще погледна кастинга и ако видя интересни хора и някаква промяна, може и го гледам. Имам добра преценка за хората и още на визитките ми привлякоха вниманието Алекс и Жоро, които все пак са двама от финалистите.
- по принцип искам 50/50 известни и неизвестни, но на тази продукция й нямам вяра, че би пропуснала да фаворитизира някого, така че гласувах всички да са напълно непознати.
- препоръки:
Да се забрани преписването; Да се гарантира 1/3 (33.3%) печалба спрямо броя гривни с които влизаш сред кутиите на финалния етап; Да се въведат отборни битки за храна и припаси; Да се подобри медицинското обслужване; Да не се вкарват участници близки на екипа (роднини и приятели) или близки на кастинг консултантите на екипа (роднини и приятели); Да се направи щателна проверка в социалните мрежи на потенциалните избраници, за да не се допускат да влизат хора, които се познават и са си близки (бях на мнение, че не е чак такъв проблем, но така е по-чисто); Да се намали времетраенето на епизодите на 60/80 минути; Волята на златногривния да е закон. Играчът, който той иска да бъде елиминиран да не може да бъде спасяван; Да се направи много щателен подбор и да се вкарат огромен брой участници, които желаят да играят докрай играта (броят на туристите и отказвачите да е сведен до минимум)
- водещите бяха супер!
- след всичко видяно, не вярвам на продукцията
- все пак не вярвам, че битките и диска са манипулирани
- по правилата има какво да се желае
- битките общо-взето ми харесаха, може би да се направят няколко идеи по-сложни и с възможности за обрати.
- не са равностойни, защото мъжете и жените по дефолт не са равностойни. И в този ред на мисли още една препоръка - да се разделят на женски и мъжки битки, единия финалист да е мъж, другия - жена, победители от битките, а третия да се избира със социален вот от всички участници.
- всички фази бяха ок, може би финалната бе най-интересна
- любимци - Венци, Миро, Алекс
- всички участници, особено тези от финалната фаза изнесоха сезона, но повече интрига вкараха Мая и Георги, затова гласувах за тях
- за приятели - Венци, Миро, Алекс и Митов
- имаше планирана сюжетна нишка за Бистра, Дзами е къртица
- никой не спечели войната на родителите, Миро спечели войната за публиката, макар много хора да са му ядосани и на него Simple Smile
- само Алекс би стигнал по-напред. Всъщност той доста обърка плановете на Бистра и Мътна
- с Бистра и Дзами се разделям с негативни чувства, с останалите - с положителни.
На всички желая да извлекат максимум поуки от участието си и много успехи в живота!

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 13:58 от ladonnae

# 36
  • България
Някой чу ли НадкасТ-а с Бистра и струва ли си? В предишния НадкасТ Туджаров обиди част от Мимо-Гарсия на "смотльовците"....

# 37
  • Варна
Някой чу ли НадкасТ-а с Бистра и струва ли си? В предишния НадкасТ Туджаров обиди част от Мимо-Гарсия на "смотльовците"....

Ако не си й била фен, ще се ядосяш много. Егати самочувствието има тая.

# 38
  • София
Като цяло ми хареса замисъла и експеримента. Евтиното изпълнение - не.
Ще ми липсвате, банда ❤️

# 39
Цоп и аз тук😜🤣
.   Diavolo и Soney мисля, че няма друга толкова добре оформена и  информативна тема в интернет пространството!

# 40
Този път ги нарекоха "по-невзрачните" и стратегията била Мая и Бистра да изпъкнат пред тях. Grinning

# 41
Егати самочувствието има тая.
А в Преди обед каза, че сега, като се гледала отстрани, щяла да се смири, защото не било хубаво да е толкова самонадеяна. Laughing От студиото на бтв отива в Надкаст и вече е забравила...

# 42
Тя през целият сезон след всяка загуба говореше,че трябва да е по-смирена, но е рядко арогантно човече и просто не може да избяга от себе си

# 43
Дяволо, Сони, професионална работа! Благодаря ви още веднъж за изчерпателното подреждане на темата.
Само се чудя това всичкото колко труд изисква и дано все пак хората да го четат. Понеже явно съм с две клетки в главата, къде е финалната анкета, да си гласувам аз, че ми харесва шоуто?

Трябва някой път да посетя студиото на Влади. Много ми хареса той като участник, напомня ми страшно много на мой много близък човек, почти едно към едно, та съм пристрастна. Татуировка едва ли ще си направя, но що пък да не разгледам? Никога не съм влизала в подобно студио.

Гледах днес Бистра - тази прибрана прическа не й отива, както и острото деколте с разголени рамене, защото има широки рамене и главата й изглежда много малка. Трябва да подбира дрехите и прическата си по-добре. Също така не ми хареса цветът на червилото й, но това са си мои наблюдения. Като цяло нищо особено не каза, не се опита да се извинява, не се опита да клинчи, такава си е, каквато я знаем от Острова. Студена жена.

# 44
Благодаря за огромния труд на Дяволо и Сони за оформянето на темите.
Благодаря и на всички, които коментираха и споделяха мнения, запазвайки добрия тон.
За мен беше удоволствие да ви чета и да следя с вас предаването.

Имам нужда нужда да си почина от формата, но ще чакам следващ сезон. Надявам се продукцията да се вслуша поне в някои от препоръките в темата. За нова локация за сезон 2 явно вече не може да се надяваме, но почти всичко останало ми се струва съвсем изпълнимо.

Не ми се гледа надкаста с Бистра, но интересува ме какво каза за Миро. Защо така рязко забрави за него след напускането му? Все още ли се вижда като най-достойна и как оценяват представянето ѝ нейните родители?

Общи условия

Активация на акаунт