💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 4)

• 27 645
  • 462
  •   1
Отговори
ЕДИН ЗА ДРУГ - сезон 6
Нова телевизия: петък и събота 20.00 ч.

"Един за друг" е телевизионно предаване, базирано на израелския риалити формат „Power Couple“, добил популярност в Бразилия, Румъния, Полша, Южна Африка, Португалия, Китай, Индия и други държави. Българската версия стартира на 22 февруари 2020 г. по Нова ТВ.

Водещи: Емил Чолаков и Мария Игнатова

В рамките на предаването участниците ще трябва да покажат колко добре се познават двойките и дали ще се променят отношенията им. "Един за друг" ще „провокира техните взаимоотношения, ще разбие клишетата за мъжете и жените, ще постави темите за доверието и любовта и ще провери колко е важно да познаваш добре партньора си“.
Двойката, която победи на финала, може да спечели от 50 000 до над 100 000 лв

В сезон 6 победителите ще се определят чрез гласуване в приложението NOVA Play

ДВОЙКИТЕ В СЕЗОН 6:

Никол (31 г.) и Радо (37 г.) - Варна - ВИЗИТКА

Ивелина (26 г.) и Герман (26 г.) - Пловдив, Лондон - ВИЗИТКА

Ирина (66 г.) и Митко (69 г.) - Варна - ВИЗИТКА

Рада (34 г.) и Здравко (42 г.) - Пловдив - ВИЗИТКА

Деси (37 г.) и Антонио (34 г.) - Русе, Петърч - ВИЗИТКА

Залия (22 г.) и Деян (31 г.) - Монтана, София - ВИЗИТКА

Джулия (32 г.) и Христо (35 г.) - Хасково - ВИЗИТКА

Марияна (26 г.) и Борислав (28 г.) - София - ВИЗИТКА

Моника (35 г.) и Алек (39 г.) - Димитровград, Герман - ВИЗИТКА

Никол (27 г.) и Цецо (26 г.) - София, Бяла Слатина - ВИЗИТКА

Мария (36 г.) и Костадин (42 г.) - Белозем - ВИЗИТКА

Стела (25 г.) и Даниел  (25 г.) - Пловдив - ВИЗИТКА

Красимира (32 г.) и Валери (37 г.) - Мурсалево - ВИЗИТКА

ОФИЦИАЛЕН САЙТ НА "ЕДИН ЗА ДРУГ"
ОФИЦИАЛЕН ПОДКАСТ "ЕДИН БЕЗ ДРУГ"

РЕЗУЛТАТИ ОТ АНКЕТА
Скрит текст:
Най-красива жена в сезон 6
Залия - 103 гласа
Никол (на Цецо) - 58 гласа
Стела - 55 гласа
Джулия - 36 гласа
Марияна - 27 гласа
Ирина - 15 гласа
Моника - 13 гласаа
Красимира - 12 гласа
Ивелина - 5 гласа
Никол (на Радо) - 5 гласа
Мария - 2 гласа
Рада - 0 гласа

Най-красив мъж в сезон 6:
Даниел - 83 гласа
Герман - 81 гласа
Деян - 30 гласа
Цецо - 22 гласа
Антонио - 17 гласа
Радо - 17 гласа
Костадин - 16 гласа
Борислав - 5 гласа
Валери - 3 гласа
Здравко - 3 гласа
Алек - 3 гласа
Митко - 2 гласа
Христо - 1 глас

(извадка: 206 гласа)

НАЗАД КЪМ СЕЗОН 5: ТЕМА 1, ТЕМА 2, ТЕМА 3, ТЕМА 4, TEMA 5, ТЕМА 6, ТЕМА 7
СЕЗОН 6: ТЕМА 1, ТЕМА 2, ТЕМА 3;

# 1
  • София
Благодаря за новата тема, Дизи.

Аз се отказах вече да им хващам следите. Общо взето този сезон го въртяха кои ли не дни. Кога има, кога няма. По 2, 3+ часа, различни дати се дават за финал. Изобщо, цирк.
Все още не знаем и официално дали финалът ще се реши от игра (както би трябвало да бъде според мен) или с гласуване. Защото аз знаех, че гласуването ще донесе допълнителна награда на двойката фаворит на публиката. Обаче сега се прокрадват мнения от участници, а и потребители, че всъщност публиката ще реши победителите, което вещае финал на живо. Т.е. да видим записани останалите епизоди и накрая да дадат финалистите и да пуснат гласуване. Но ако е така, с какво ще запълнят епизода?
Друго решение е да има сбор от точки. Игра + публика и участниците вътре, като във Фермата и Къщата на инфлуенсърите.

Защо ние публиката не знаем официално как ще се реши всичко?
Всичко това ме кара да си мисля, че и самата продукция лавира и до последно са имали поне два варианта за финала, според двойките и обществените нагласи, защото бяха попилени от критики последните два сезона и особено онзи с Виктория и Явор.

# 2
Аз съм против зрителите да решават. В тези случаи инфлуенсър(к)ите са с огромно предимство, заради многото си последователи. И това е нечестно.

Иначе в анкетата по-горе гласувах за Марияна и Борислав. Има опция за 2 отговора, за тези, които се колебаят и имат повече от една любима двойка.

# 3
Надявам се че Цецо и Ники спечелят.

# 4
# 5
Гласувах за Ники и Цецо, всички останали са ми повече или по-малко неприемливи за победители.

# 6
  • Враца
И аз гласувам за Ники и Цецо. Приятни млади хора. Цецо има прекрасно, тънко чувство за хумор.
Парите от наградата ще отидат за посещения на екзотични и далечни дестинации и изкуство, а не в молове и екстеншъни.

# 7
Искам Ники и Цецо да спечелят.
От всички двойки те са най-приемливи за победители.
В никакъв случай не искам Ива и Герман да спечелят формата.

# 8
Гласувах за Ники и Цецо. Харесвам ги от началото. Тройната коалиция са пълен леш, симпатизирах на Залия и Деян в началото, но  много ми паднаха в очите след изпълненията тази седмица.

# 9
  • Враца
Аз, Залия и Деян, не ги броя под общ знаменател. За мен, той е страхотно момче, а тя - глупаво, егоистично момиче.

# 10
  • София
Благодаря за темата!

И аз гласувах за Ники и Цецо, но повече за Цецо, защото от оставащите не мога да си избера подходящи...
В общи линии, този сезон мъжете са по-приятни от жените- Герман, Деян, Цецо, Радо, Здравко,  даже Даниел ми е по-приятен от властната му господарка...

# 11
  • Враца
Даниел е готино момче , но нещо му става на моменти, спира да мисли и сякаш блокира , и става съвсем неадекватен.

# 12
  • София
Не знам дали е на моменти или по принцип си е така Laughing Тя затова го манипулира и го води за носа..

# 13
  • Враца
По-скоро от зор и се налага, защото той като блокира и стане безполезен, топката остава в нейното поле.

# 14
И аз гласувах за Ники и Цецо , от всички в този сезон ,само те са най -достойни за победители, след тях Никол и Радо ,Мариянка и Боби.
От другите три двойки ,само Деян и Дани  ми се виждат   свестни ,но заради жените им не им симпатизират. За изрусените исках отдавна да отпаднат ,но уви ,който умее да манипулира и схемаджийства ,винаги побеждава ,дори да не заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт