💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 4)

• 57 300
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
Според мен на Даниел просто му писва от овикването на Стела и в един момент почва да ѝ прави напук, щото е твърде добре възпитан, за да ѝ отвърне със същото крякане като нейното. И тогава спира да прави всичко, което тя иска или очаква от него.

Иначе, да, Ники и Цецо са най-нормалните и читави хора от останалите във формата.
Дизи, мерси за темата! 🍻

# 16
  • Бургас
Тази вечер няма епизод на Един за друг.... Четох, че му е много нисък рейтингът и ще е веднъж седмично - петък, както и няма да има нов сезон догодина....

# 17
Не че сме представителна извадка на зрителското съсловие, но все пак е някакъв ориентир, защото сме що годе нормални хора тук и едва ли много ще се различава мнението на зрителите, които нямат общо с форума, и темата, но се надявам от продукцията да не се повлияят от резултатите в анкетата коя двойка е най-харесвана наистина и някак да манипулират победата. (егати изречението сътворих, но не се сещам къде да го разделя на две поне)

# 18
  • Варна
Гласувам за Радо и Никол.

# 19
И аз гласувах за Ники и Цецо като най-приемливи. Ако трябва да съм честна, Ивелина и Герман не са ми любимци, особено Ивелина, но те си взимат игрите и са най-добре подготвени. Не знам дали в резултат на подготовка специално за играта или добре се познават и имат добра физическа форма. Вече ако махнат финалните игри и оставят зрителите да определят победител, сакън, да не се измори някой участник, напълно заслужават да закрият предаването. Като че ли не помня някой формат да върви толкова надолу от година на година.

# 20
  • София
Някой каза, че побутват Германови, обаче аз досега не съм забелязала побутване на нито една двойка. Ако става въпрос, Никол и Радо може да се каже, че са побутвани, защото отдавна трябваше да са си вкъщи, но ги оставиха и те набраха нова скорост и играха игри, които можеше да им се разминат.
Германови са се подготвили и си взимат игрите, той е силен и бърз на физическите игри, дори на играта със стола, която не беше за пари, той спечели, така че няма нищо учудващо, но бутане не съм видяла..

# 21
Аз съм писала, че Ива и Гечи ги бутат от продукцията, но когато съм писала е било с конкретните примери от игрите. Също и за гласуването в Нова Плей писах, където те присъстват всяка седмица без една, че като не се вижда коя двойка на кое място е, подлежи на манипулиране от продукцията.
Във всеки сезон има връщане на отпаднали двойки, само че в последните два сезона ги оставят да стоят във вилата /понеже имали трудности пак да излизат в отпуски/. Никол и Радо са двойката тази година, която остана. Миналата година Йордан и Елизабет бяха също така изгонени и върнати и после стигнаха до финала.

# 22
Аз съм писала, че Ива и Гечи ги бутат от продукцията, но когато съм писала е било с конкретните примери от игрите. Също и за гласуването в Нова Плей писах, където те присъстват всяка седмица без една, че като не се вижда коя двойка на кое място е, подлежи на манипулиране от продукцията.
Във всеки сезон има връщане на отпаднали двойки, само че в последните два сезона ги оставят да стоят във вилата /понеже имали трудности пак да излизат в отпуски/. Никол и Радо са двойката тази година, която остана. Миналата година Йордан и Елизабет бяха също така изгонени и върнати и после стигнаха до финала.

Аз също смятам , че ги бутат. Не виждам как са и любима двойка? На мен лично са ми неприятни, особено Ивелина.
Не ме учудва че е нисък рейтинга, лош подбор на двойки този сезон. Няма една двойка която да ме грабне и наистина да им симпатизирам.

# 23
  • София
И аз гласувах за Ники и Цецо. Много са ми сладки. Но все си мисля, че победители ще са от неприятните за мен двойки. От интригантите и схемаджиите.

# 24
И аз за замислих, че няма да има нов сезон, след като не са пуснали още кастинг, за "Хелс китчен" вече има. Като цяло игрите този сезон са мега скучни, по-добре да бяха повторили тези от предните сезони, но все пак ще ми липсва. Sad

# 25
  • Враца
Е, то кой да го гледа един път в седмицата?
Ако не е темата, аз ще забравям, както вероятно се случва на зрителят , който не борави с бг-мама.

# 26
А кога ще дадат двойната игра? Трябваше дя е в събота.

# 27
Тази вечер няма епизод на Един за друг.... Четох, че му е много нисък рейтингът и ще е веднъж седмично - петък, както и няма да има нов сезон догодина....

Не се учудвам, с този посредствен подбор на двойки какво очакват? Щом до Стела и Дани са опряли...

# 28
Рекламират за петък. И аз се бях нагласила снощи да гледам, а то... пак за преден път Стейтъм Simple Smile Редуват ги с Нийсън.

# 29
  • Брюксел / София
Гласувах за Никол и Радо. Слаб сезон - слаби “победители”!
Като компромис може да спечелят и Ники и Цецо. Не ги харесвам особено, ама останалите двойки са ми под чертата.
Подозирам, че победителите ще са И & Г и това няма да им се отрази изобщо добре. НО каквото - такова. Вижда му се краят на сезона.
Май в последния епизод имаше банер за записване за следващия или бъркам с друго предаване…
И за другия сезон, ако има: или да сменят Емо или той да смени репертоара, че с това “юхууу” е мн неадекватен.

Общи условия

Активация на акаунт