💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 3)

• 46 464
  • 735
  •   1
Отговори
ЕДИН ЗА ДРУГ - сезон 6
Нова телевизия: петък и събота 20.00 ч.

"Един за друг" е телевизионно предаване, базирано на израелския риалити формат „Power Couple“, добил популярност в Бразилия, Румъния, Полша, Южна Африка, Португалия, Китай, Индия и други държави. Българската версия стартира на 22 февруари 2020 г. по Нова ТВ.

Водещи: Емил Чолаков и Мария Игнатова

В рамките на предаването участниците ще трябва да покажат колко добре се познават двойките и дали ще се променят отношенията им. "Един за друг" ще „провокира техните взаимоотношения, ще разбие клишетата за мъжете и жените, ще постави темите за доверието и любовта и ще провери колко е важно да познаваш добре партньора си“.
Двойката, която победи на финала, може да спечели от 50 000 до над 100 000 лв

В сезон 6 победителите ще се определят чрез гласуване в приложението NOVA Play

ДВОЙКИТЕ В СЕЗОН 6:

Никол (31 г.) и Радо (37 г.) - Варна - ВИЗИТКА

Ивелина (26 г.) и Герман (26 г.) - Пловдив, Лондон - ВИЗИТКА

Ирина (66 г.) и Митко (69 г.) - Варна - ВИЗИТКА

Рада (34 г.) и Здравко (42 г.) - Пловдив - ВИЗИТКА

Деси (37 г.) и Антонио (34 г.) - Русе, Петърч - ВИЗИТКА

Залия (22 г.) и Деян (31 г.) - Монтана, София - ВИЗИТКА

Джулия (32 г.) и Христо (35 г.) - Хасково - ВИЗИТКА

Марияна (26 г.) и Борислав (28 г.) - София - ВИЗИТКА

Моника (35 г.) и Алек (39 г.) - Димитровград, Герман - ВИЗИТКА

Никол (27 г.) и Цецо (26 г.) - София, Бяла Слатина - ВИЗИТКА

Мария (36 г.) и Костадин (42 г.) - Белозем - ВИЗИТКА

Стела (25 г.) и Даниел  (25 г.) - Пловдив - ВИЗИТКА

Красимира (32 г.) и Валери (37 г.) - Мурсалево - ВИЗИТКА

ОФИЦИАЛЕН САЙТ НА "ЕДИН ЗА ДРУГ"
ОФИЦИАЛЕН ПОДКАСТ "ЕДИН БЕЗ ДРУГ"

РЕЗУЛТАТИ ОТ АНКЕТА "Най-неприятен и досаден участник"
Скрит текст:
Алек 19.2%
Моника 16.5%
Стела 15.9%
Никол (на Радо) 10.8%
Радослав 7.7%
Ивелина 6.5%
Рада 3.9%
Христо 3.6%
Красимира 3.2%
Залия 1.3%
Валери 1.4%
Цветан 1.2%
Герман 1.2%
Ирина 1.1%
Здравко 1.1%
Антонио 0.8%
Никол (на Цецо) 0.8%
Мария 0.8%
Митко 0.6%
Джулия 0.6%
Даниел 0.5%
Деси 0.5%
Деян 0.3%
Мариана 0.3%
Борислав 0.2%
Костадин 0.2%

(извадка: 204 гласа)

Моля, ако имате информация коя двойка е излязла от къщата или коя е стигнала до финала, пишете го в скрит текст или най-добре в спойлер темата!

НАЗАД КЪМ СЕЗОН 5: ТЕМА 1, ТЕМА 2, ТЕМА 3, ТЕМА 4, TEMA 5, ТЕМА 6, ТЕМА 7
СЕЗОН 6: ТЕМА 1, ТЕМА 2

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 14:10 от diziler

# 1
Мерси за новата тема.

Няма да гласувам в анкетата, защото тази година никоя не намирам за красавица и никой за красавец.

# 2
  • София
Благодаря за новата тема!

Само 1 глас използвах. Гласувах за Залия. Не само, че е най-красивата в Един за друг, но е по-красива и от всички моми в Ергенът.
ТОП! Лице, тяло, няма грешка. 😊

За епизода снощи

Играта отново беше нова за формата, леко досадна да гледаш едно и също нещо 1 час, но няма как...
Моника издъни двойката, много бавно се движеше. Но Алек като бивш футболист би трябвало сам да изнесе играта и да бие останалите, ама явно и той не е във форма. То си личи...
Като застанаха на телевизора до Рада и Здравко всичко беше ясно. Познах и че ще получат само 2 гласа, от двете си най-близки двойки.
Много късна офназива на Алек за някакво извинение и неутрализиране на нанесените щети. Мача вече беше свирен.
Имах големи очаквания за Моника и Алек, бяха ми фаворити в началото, но лошо изиграха играта. Не се играе така явно, не се лъжат останалите по такъв начин (визирам лъжите към Деян и Боби). Рано или късно ще се разсмърди. Правиш си коалиция според приятелски чувства и интереси и изчакваш идеалния момент. Прекалено остро влезнаха още от началото. Напомниха ми на грубата грешка която допуснаха Дани хаха и Весела от пишман коалицията в последния сезон на Къщата на инфлуенсърите.

Сега ще е по-скучно без антагонистите на сезона. Всяко едно шоу (били то риалити или сериал) се нуждае от злодеи, иначе драматургията страда. НО, ако ще си злодей, прави го като хората по дяволите.
С оглед цялостната си игра логично и заслужено са АУТ, Моника и Алек. Разочароваха в игрите, лоша социална игра, неправилна стратегическа такава.
Желая им щастие в живота, това просто не беше тяхното.

Явно вчера е било 8 март за Къщата. За това имаше организирано намазване на филии, после допълнителна игра и палачинки (разгеле). Ама този сезон баничари няма ли? Как може една баница да не могат да направят.
Миналите сезони, ехеее какви угощения имаше. 😋

# 3
  • София
Благодаря за темата!
От жените харесвам Джулия и Ники. За мъж гласувах за Даниел, въпреки, че нито един не ми харесва.

# 4
Гледам в момента гостуването на Алек и Моника в Подкаста.Алекс си е същата "лепка" като във Фермата.Казва ,че бил най -хубавият ,най умният,като видял Моника за първи път веднага се влюбил и на другия месец и предложил брак и и казал,че иска дете.А Моника не е била влюбена в него ,ама той и угаждал и и давал спокойствие и затова му пристанала. Той и  Валерия от Фермата бързаше да я взема за жена и да иска деца Joy  .Иначе пак "плюха "по Рада .Алек взе да разказва ,как като футболист бил овършал дълбоко женския свят Rolling Eyes .

# 5
  • Враца
Моника не пляскаше, когато прегръщаха Рада и Здравко. Алек поне е мааалко по-възпитан от нея. А, тя - дъното, зло, тъпо и надменно.

Пък Алек ще ми вика Радо и Здравка, аз ще го гледам с интерес и ще му слушам брътвежите, как ли не.
Даже, ще го помоля да млъкне и ако има нещо да казва, то да не е по време на хранене и да го слуша, само който желае, а именно - Гечо и Ивелина.

# 6
Грам не вярвам на написаното по-горе грозно обвинение тип Една жена каза..
Е то личи от 100 км, не е нужно и една жена да казва. Все едно за Котарачето от другото риалити да се налага една жена да казва, сякаш не личи от първата секунда. Та ако има женени деца…. Край, невъзможно е.
Кой какъв е не е наша работа, ама за очеизвадни неща да има съмнения (само щото бил семеен), плс… Wink

Радо и Никол видяха кое дразни съквартирантите и веднага промениха поведението си. Това е проговорено и репетирано насаме Grinning

# 7
  • Sofia
Грам не вярвам на написаното по-горе грозно обвинение тип Една жена каза..
Е то личи от 100 км, не е нужно и една жена да казва. Все едно за Котарачето от другото риалити да се налага една жена да казва, сякаш не личи от първата секунда. Та ако има женени деца…. Край, невъзможно е.
Кой какъв е не е наша работа, ама за очеизвадни неща да има съмнения (само щото бил семеен), плс… Wink

Радо и Никол видяха кое дразни съквартирантите и веднага промениха поведението си. Това е проговорено и репетирано насаме Grinning
Ако е говорено и репетирано - адмирации! Взели са си поука хората, за разлика от Моника и Алек, но.. хора, и хора!

# 8
  • София
Значи аз съм единствената на която Здравко не й прилича на гей. Добър е, усмихнат е, артистичен е, отнася се перфектно със жена си... Това че, не крещи, не тропа по масата и му липсва "мъжкарската" агресия не го прави гей..
Не сравнявай Тоника с него, няма място за сравнение...

# 9
  • София
Самите му жестове са гейски. Мимиките, начина на изказ, жестовете с ръце, дори походката.
Това не винаги е гаранция, защото последните години не малко мъже имат подобно поведение, стана нещо като 'тренд'
Но има много които са 'Би' или гейове под прикритие. Имат си жена чисто формално. Това е световна практика.

# 10
  • ENGLAND
Добре, че момиченцата се усетиха какво става, но сега, когато гледат какви обиди избълваха не само Алек и Моника, но и Ивето и нейния не ми се мисли как ще се почувстват. Дано следващите са Ивелина и Герчо, че както са подели кампанията в Нова плей, накрая я виж с други манипулации са спечелили.
Малко ми че чудно как ще става гласуването накрая, снимките май са приключили, а не се знае кои ще са изгонените и кои ще останат докрай.
И Ники и Рада се включват във Фейсбука.
Аз също харесвам Рада и Здравко, няма викане на Здравко, спокойни са, не са за победата на всяка цена.
Мария е голяма интригантка, в началото ми харесваше, но се ориентира към грешната коалиция. Надявам се сега да не се съюзят с Ивето и да започнат да обработват другите и да сеят интриги.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 13:41 от Doret

# 11
И според мен Здравко си е гей и не мисля, че предполагайки така го обиждам.

# 12
  • софия
Пропускам гласуването, чак красиви не виждам вътре.
Не съм си променила мнението след последните два епизода. Продължавам да симпатизирам на Марияна и Боби и на Рада и Здравко. Стела продължава да дразни.
Радвам се, че едните схемаджии отпаднаха, ред е на Германови.

# 13
  • Враца
Стела толкова и свикнах, че изобщо не ме дразни. Simple Smile Обичат си се с Даниел - радвам им се! Simple Smile

# 14
Изгледах, не съм се включвала, но Моника и Алек се радвам, че са аут. Не съм фенка на Здравко и Рада ама са ми по-поносими. Залия и Стела ме изненадаха приятно (плюс мъжете им). Не мога да повярвам, че Ники на Цецо е толкова наивна и инфантилна, не знам как е оцеляла до почти 30 години с този детски акъл и безброй дефицити.
Здраво и за мен е гей и го бях написала, тогава една “дама” ми се скара на лично, че петня името на популярен певец(айде бе). Ние също имаме семеен приятел с 3 деца и жена, който е гей, ожени се под натиск на родителите си (под предтекст какво ще кажат хората), но от скоро скъса синджира и си се показва свободно с мъже. Всеки е свободен да е с каквато ориентация иска, стига да е в рамките на “нормалното” и да не травмира деца примерно.

Общи условия

Активация на акаунт