💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 3)

• 48 471
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
Да, ред е на Германови, а след тях са Джейситата (според моята антикласация). Подозирам, че след отпадането на Моника Рада ще се активизира и ще ни демонстрира пълния си "блясък"!

@ Дизи, Благодарности за темата!

# 16
Добър е, усмихнат е, артистичен е, отнася се перфектно със жена си...
Никой не оспорва това, а и предполагам, че е много добър човек.

# 17
Аз от кога говоря, че Мария на Коци е най-големият интригант в къщата, прави се на тиха и миличка, то просто физиономията я издава, че прави същите схеми като Моника и Алек, но не е като слон в стъкларски магазин, за разлика от тях.

Коцето ми е на една везна с Алек по умилкване и мазнини, не ме кефи, фалшив ми е. Вчера тази импровизирана и режисирана сбирка да правят закуски беше страшен криндж, да не говорим че той с нищо не помогна, беше решил да го играе старшината. За толкова време не видя ли с какъв материал разполага? Младите спят до късно, докато се осеферят им трябват поне 3 часа след сън и минимум 2 кафета, той ги вдигнал закуска да правят. Та и от там поредните принцеси...

Снощи точно коментираш с мъжа ми, че Никол все едно е друг човек, едвам казва нещо. До преди 2 седмици не можеше думата да се вземе от нея, но браво, че се усетиха и намалиха циркаджийските истории, че не се траеше.

Знам, че Марияна и Боби са масови харесвани, но на мен са ми еднакво инфантилни с Цецо и Ники. На едни години са с тях, даже и деца имат, но много лигави ми идват с това "Бебенце".
Не съм против размяна на нежности между партньорите, но тяхното ми идва твърде захаросано.

# 18
  • Варна
Все още фаворити са ми Марияна и Боби. Едва гласувах, но гласувах с хиляда компромиса.
Благодаря за темата.

# 19
Пропускам гласуването, чак красиви не виждам вътре.
Е, говорим за гоооре-долу Wink Кликваш на тези, които са ти симпатични визуално.
Скрит текст:
Раду ни тъ ли кефи с тъз брадичка, да ти боцка, хахаха
Шегувам се Grinning
Резултатите от предната анкета са леко редактирани, след като гласуваха още няколко души, но разликата е само с  0.1% при някои. И подреждането си остава същото.  В първия пост от темата има всички проценти.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 15:37 от diziler

# 20
Гласувах за Залия и Красимира, Даниел и Боби.

Много съм доволна, че Моника и Алек си тръгнаха, дано само да не ги върнат отново, както са правили в предишни сезони.

От самото начало харесвам Мариянка и Боби, Ники и Цецо и Залия, а вече и Дидо. Стела на моменти ме е дразнела, но напоследък също я харесвам.

Не мисля, че Здравко е гей, но в крайна сметка това засяга само тях. Държат се добре един с друг и са позитивни. Не са ми любимци, но съм ок с тях.

В момента най-малко приятни са ми Мария и  Ивелина.

# 21
Не знам дали е коментирано, но в играта с козметичните процедури при двойката на Радо, Даниел и Коце нямаше опция са слагане на мигли, а имаше три пъти махане на брада. За мен е доста несправедливо колкото и да не харесвам Радо, Даниел също си поддържа някаква брада. Условията на игрите за пореден път не са равни..

# 22
Не знам дали е коментирано, но в играта с козметичните процедури при двойката на Радо, Даниел и Коце нямаше опция са слагане на мигли, а имаше три пъти махане на брада. За мен е доста несправедливо колкото и да не харесвам Радо, Даниел също си поддържа някаква брада. Условията на игрите за пореден път не са равни..

Унизително е за мъжете това, а слагат винаги мъже с брада в тази група. Поне Никол беше твърдо да се откажат. Все едно ако играта е за жени да сложат жените с дълги коси в една група и опцията да е подстригване на къса черта. Още помня Денис как го обръснаха в предишен сезон.

# 23
Кои двойки прегърнаха Моника и Алек?

# 24
Гечо и Ивелина, и Коци и Мичето

# 25
Е пак не са капо̀. Много е гадно никой да не те прегърне. А и децата им сигурно гледат...

# 26
Аз не можах да видя кой остана на дивана като ги изпращаха.

# 27
Алек през целия епизод гледаше като напикано мушкато. С настроение под нулата. Тъжен, та тъжен, че схемите не проиграха.Чак жал ми стана.

# 28
Това не беше тъга. Той си каза "бесен съм", че сам се наигра! Но в неговите представи всички останали са лоши, само той е идеален.

# 29
  • София
Изпускам последните епизоди, но се нареждам в темата.
Гласувах за Ники на Цецо, много ми е сладка и нежничка на моменти. От мъжете за Герман, въпреки че е повече момченце.

Общи условия

Активация на акаунт