💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 3)

• 48 881
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
Най- красиви жени:
1.Залия
2.Ирина- въпреки годините си
3.Джулия, обаче е сгрим

Мъжете са тотал щета, не мога да набедя никой за красив Grinning

# 31
На мен Даниел ми е много хубав. Също и Коци ми допада, защото ми напомня за Блатечки. Трети слагам Герман и аз.

От жените никоя не е мой тип. Компромисно писах Ирина, Ники (на Цецо) и ...Марияна, колкото да го докарам до 3 бр.

Аз съм доста назад с епизодите, тепърва гледах 7ми.
Не знам кои вече са отпаднали. Само разбрах за Моника и Алекс и мноого се радвам Trollface

П.п. И аз не мисля, че Мария е цвете. Но съм пристрастна. Всички Марии, които познавам са интригантки.

# 32
За най-красива може би Залия.

# 33
Според мен Ирина е много хубава жена. Едва ли някоя от участничките ще изглежда така на нейната възраст.

# 34
Най красива - Залия. Нежна, женствена,изящна.

# 35
И за мен Залия е най-красива и нежна.
От мъжете Герман е симпатичен.

# 36
На мен откакто Стела ми се издигна в очите и тя ми харесва визуално

# 37
Днес Моника и Алек бяха при Гала, приятно интервю беше, разказваха как са се запознали, за нейните проблеми със забременяването, катастрофата, която е претърпяла 2013 (блъснали са я много сериозно на пешеходна пътека, сума ти операции след това, лекарства, хормонални проблеми).

Ако се държеше така по-смирино и във формата, още щяха да са вътре.

# 38
  • Sofia
Вестник “Филтър”

# 39
Ау, на царя на рожден ден - голям праз! Смешници!

# 40
  • София
От подкаста с Денислава се разбра, че Моника е била козметик и е имала салон, преди да започне да работи с Алек в брокерската агенция.
Та значи правилно разбрах и коментирах, когато дадоха онзи кадър в който я видяхме да действа с пилата, че и лампа за маникюр имаше. Твърде изчистени, професионални движения имаше. Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 19:16 от Diavolo

# 41
Абе, Дяволо, Laughing 9 от 10 жени могат и сами да си правят маникюра, и движенията им не са професионални. Просто ... така се прави маникюр. Grinning Изчистени, професионални движения... нищо подобно, просто жена си прави маникюр и това е нещо съвсем нормално.
То кунките трябва да са ти в гъзунките, за да не можеш и сама да си оправиш ноктите.

# 42
И аз имам лампа, пили, гел лакове, но никога не съм имала салон или работила в такъв 🤣

Радвам се много, че Моника и Алек си тръгнаха. Разбирам стратегии, игри, коалиции, обаче го правеха доста плоско и нагло. Това не ми хареса.

Не гласувах в анкетата, защото не мога да открия никоя като 100%-ова красавица. Може би Ивелина и Моника, ако не бяха толкова гадни. Та и те ми отпадат от класацията.

Рада също я намирам за малко злобна, но просто Моника и Алек изпъкваха. Мария е такава лисица. На фона на тези, Стела и Никол не ги намирам за толкова зле, както в началото.

# 43
  • София
За трета поредна седмица топ 3 според зрителите в Нова Плей са Ивелина и Герман, Рада и Здравко и Ники и Цецо. 😮
Явно други двойки за зрителите няма. Независимо коя двойка как се представя в игрите или в социалните взаимоотношения.
Този път без снимка, няма смисъл.

# 44
  • софия
Току що се разминах със Залия. Изглеждаше по-добре отколкото е в предаването. Май има екстеншъни, защото косата й изглеждаше добре Laughing

Общи условия

Активация на акаунт