💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 3)

• 48 462
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
Тя и в предаването понякога си слага изкуствената коса.

# 46
  • у нас
Каква е връзката на Моника и Алек с Царя, че са на РД?

# 47
  • Брюксел / София
Тези младежи не знаят какво означава “снажен”???? Мн са ограничени! Направо съм втрещена!
Дописвам: Герчо и Дани били интелигентни - няма такава смешка!

# 48
Ох,Стела! Тя мислела,че е джентълмен,ама интелигентен..не бил.Laughing

# 49
  • у нас
А Стела е инфлуенсър... Елементарни думи не знаят. Предните не знаят какво е харизматичен, морален, интелигентен. Бил прост, не интелигентен.

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 20:53 от Sinara

# 50
  • София
Цецо цял живот го преследва сексапилът и все не може да го стигне. Joy
Много тъпа и скучна игра, почти задрямах. Потресена съм, че някои от момичетата не знаят елементарни думи - снажен, целеустремен, морален, молекурялна биология... Морален дори на английски си е със същото звучене, та и с това не може да се извини Ивелина за глупостта си. И това са млади хора, завършили училище едва преди няколко години. Rolling Eyes

# 51
Баш най-снажната Ивето, да не знае значението на думата Trollface

# 52
  • София
Всички ли имат пуловери с мечката на Ралф?

Никол е страшна садистка, как се кефи, че Радо ще го бие тока 😆 Не може да изговори молекулярна, другите пък не знаят половината думи, Радо не знае какво е доминантен..изобщо много зле е положението..Обаче Никол и Радо са много добре с времето, може да са първи..

# 53
Естествено,че харесват Алеко Joy

# 54
Морален, снажен, предан...
Имаше една песен "тъпа овца"...ама въобразяващЪ се на лъвица...
Качества на мъжа, търчане, в същото време мъжа го бие ток, колба... Връзка никаква...Как са го измислили тоз тюрлю гювеч, сериозно!
Емо как обижда Цецо, даже не особено прикрито като майтап.

# 55
  • Брюксел / София
“Интелигентният” Герчи спретна страшен заслон Simple Smile

# 56
  • София
Боби беше най-хитър и креативен, вкара Мариянка в кашона..тя каза, че той знае как да построи къща от кашон...в кашонено гето ли е живял не знам,ама не прозвуча добре 😆

# 57
Гледам със закъснение. И аз съм в потрес как това русото и глупавото с пловдивския диалект пита какво е "Морален, снажен, предан...", Емо отговаря и обяснява, вместо да й реагира иронично, да каже "ти сериозно ли?" или "Ка̀жи честно" Grinning

# 58
Страхотни замъци стават с кашони😁, на къса се малко едната стена - лепнеш тиксо и става като нов, имение за котката. Имат приложение😁

# 59
Тази игра е от старите сезони, ако са подготвени,тряба да я вземат. Стела специално  се катерила като подготовка за играта събиране на ключове по вертикална стена.
Добре, че жените им подшушваха какво да направят. Мъжете можеха да генерират горе долу една идея само. Дори Никол изкрещя на нейния, че не е задължително да ползва всички части.

Не съм ходила в казарма и ако може някой от мъжете да обясни, сигурно тази задача е класическа, и то точно с тези части, кое е 'препоръчителното' решение? Участниците измислиха най-различни.

Рада: "Махни го този конус! Смажи го!"
Джейси добре си беше направил къщичката, но за съжаление се килна наляво. Не си взеха играта.

Коцето поздравява Мария със "Здраве желая Гос'ин полковник!" - тя много не усети командата, нищо не каза. Дали ще има сила да дърпа жена си? Да видим.

Временно класиране:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 22:51 от Pepina_n3

Общи условия

Активация на акаунт