💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 3)

• 48 470
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Джейситата се измъкнаха от поредна номинация.

# 61
Ако не върнат Моника и Алек, никаква новина няма да е...Не че съм черногледа, но така ми се струва.

# 62
И мен ме съмнява, че може да върнат Моника и Алек. Епизодът днес беше много приятен. Дано не ги върнат.

# 63
Върнат ли ги, съм до там. И никога повече няма да го гледам това и без това затъпява прогресивно.

# 64
Е как ще върнат Мона и мъж?! На какво основание точно тях?!
Ако е връщане на двойка, го правят след игри и който победи. Мисля във всеки сезон е имало такова връщане на отпаднала двойка.

# 65
Ей ма на и мен!
Благодаря за новата тема!
Чудя се защо не пишете, вие сте били вече тук. 😂
Пускам да гледам и пак чувам оная психопатия да звучи "юхууууу" 🤪 какво ихкаш и юхкаш бе, човек, хоро ли играеш... 🤦🏻‍♀️

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 01:12 от КремонаЛиза

# 66
  • София
Според мен няма как да се върне двойка, която вече е минала през подкаста с Денислава.
Така че ще е някаква друга изненадата от страна на продукцията.

Първата игра беше много скучна.
За съжаление отново лъсна колко необразовани са някои от жените. И имат много, много бедна обща култура.

Втората игра ми е сред любимите от сезоните досега.
Единствения заслон, който ярко се отличи беше този на Боби, но за него идеята даде Марияна, а Боби само изпълни нейните команди. Деян също се справи според мен. Той подходи практично и спокойно и заслона устоя.
Като цяло болшинството мъже се изложиха. Някои с голям късмет си взеха залога след като заслона им откровено не струваше нищо, а цели трима се провалиха напълно. Учуден съм. То се оказа ядрена физика братче...

Мария и Коци ако се озоват на телевизора почти сигурно ще си тръгнат...

# 67
Според мен изненадата ще е “кражба” на бюджет. Точно така насред средата Виктория и онзи ръб Явор станаха първи. Една единствена седмица бяха победители и откраднаха от парите на Димана и Христо.
За мен е очевидно подпирането на Никол и Радо… първо не ги изгониха и вчера при “строежа” Радо използва Никол за опора и построи нещото около нея, а на другите не им беше разрешено.

# 68
Аз си мисля, че може 3 двойки да са номинирани и кои две да останат на телевизора да се реши с битка между тях. Или последните номинации да не са с прегръдки, а с битка между двойките. Време е да вкарат неочакван регламент, тъй като все по-наизустени и предвидими стратегии се вкарват и става предсказуемо като се види кои двойки ще са на телевизора.

# 69
Или отрицателен вот?  Така и така ще ги изпокарат на играта. Grinning

# 70
Да, тази игра, която предстои, ще ги изпокара...
Май най-много са разочаровани Рада и Здравко.

# 71
Според мен изненадата ще е “кражба” на бюджет. Точно така насред средата Виктория и онзи ръб Явор станаха първи. Една единствена седмица бяха победители и откраднаха от парите на Димана и Христо.
За мен е очевидно подпирането на Никол и Радо… първо не ги изгониха и вчера при “строежа” Радо използва Никол за опора и построи нещото около нея, а на другите не им беше разрешено.

Само малко поправка - "откраднаха" парите на Кристина и Артьом.

# 72
Да, вярно, че бяха те. Криси и Димана бяха най-напред и Виктория и Явор, които бях нон стоп дъно, получиха “случаен” подарък.
Затова си мисля, че и сега може да е нещо подобно, малко да дарят на истериците, че как ще добутат до финал иначе.

# 73
Аз втората игра гледах малко. В първата ми беше странно как всички мъже са решили, че са сексапилни. То Цецо и Здравко един сексапил строи, да припаднеш.

Дано не връщат двойка. Ако вкарат нова, не участвала ще е интересно.

# 74
  • у нас
За всяка мадама нейният мъж/приятел е сексапилен. То и на мен някои не ми допадат, камо ли да са секси, но те ги виждат с други очи.

Общи условия

Активация на акаунт