На финалната права сме вече и всяка ще гушне здраво, Юнско човече!

• 19 525
  • 514
  •   3
Отговори
Бъдеши майки с термин
ЮНИ 2025г.
Кои сме ние:

Felita - 27.05
EL* - 02.06
Mimss10 - 02.06
Змейчо - 03.06
LoVe_DoGs - 04.06  
Змейчо - 04.06
Linaexp - 06.06
ElysiaN_Sunshine - 06.06  
Ivanna Lazarova 77 - 10.06  
Sal.fet.ka - 11.06
Венета2020 - 13.06
Gamzenyz - 14.06
Mel_ - 15.06
Lilleina - 15.06
GULSELI - 16.06
Мариелката - 17.06
Rubitooo - 18.06
Krassini - 18.06
Dobrana - 18.06
KuKuMayc - 19.06
Dzhe - 21.06
Rarina - 22.06
ancho66 - 23.06
Потребител11 - 26.06
Eksi - 20.06
Eunoia - 29.06  
MonicaGeller

[/b]

# 1
Мерси, Eunoia за новата тема. 🫶

При мен днес минаха тоновете, всичко засега изглежда наред, другата седмица ще гледаме как са и околоплодните води. АГ каза да спирам и Утрогестана, така че оставам само с магнезия.
Dobrana, а мериха ли шийката, тя как е, има ли скъсяване? В коя седмица си?
За тези, които ще раждат в Токуда, пускам ценоразписа с новите цени.

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 16:53 от sonnenschein1

# 2
  • Варна
Благодаря за новата тема! Към момичетата които пият магнезий и но шпа кога ви казаха да ги спирате? Аг-то ми каза 5 дена преди секциото да спирам всичко включително и фраксипарина. А аз знам, че се слага ден преди операцията...

# 3
Благодаря за новата тема! Към момичетата които пият магнезий и но шпа кога ви казаха да ги спирате? Аг-то ми каза 5 дена преди секциото да спирам всичко включително и фраксипарина. А аз знам, че се слага ден преди операцията...
Но-шпато ми каза да го спирам от прегледа в 32ра седмица, Утрогестанът от днес, 34та, а за магнезия каза засега да го продължавам.

# 4
На мен също ми казаха да продължа с магнезия до раждането. За фраксипарин не съм питала все още, но на следващите тонове ще попитам задължително. Хапчетата за кръвно поетапно 15 дни ще ги спирам след раждането.

# 5
  • Варна
Другата седмица отново съм на преглед и пак ще го питам. Коремчето на малката върви назад в сравнение с другите показатели. За сега оставам планирано секцио  за края на месеца.. Ако няма изненади.

# 6

При мен днес минаха тоновете, всичко засега изглежда наред, другата седмица ще гледаме как са и околоплодните води. АГ каза да спирам и Утрогестана, така че оставам само с магнезия.

И аз щях тъкмо да сложа новите цени, днес ми казаха и на мен. Ти при кой лекар се следиш?
Утре влизам в 35г.с.
Мери ми шийката, да. Няма скъсяване и затова ме пусна да се прибера. Т.е. Контракциите не са ефективни.
Изпрах днес всичко, хора! 😀😀😀
Утре ще гладя, багажа съм стегнала! Хвана ме шубето днес.

# 7
Аз съм при др. Апостолова.
При мен при контракциите беше по същия начин. Нямаше разкритие или скъсяване и затова не ме хоспитализираха. Пиех си Магнерот вкъщи и повече почивка. Всичко ще е наред и при теб. 😊

И аз щях тъкмо да сложа новите цени, днес ми казаха и на мен. Ти при кой лекар се следиш?
Утре влизам в 35г.с.
Мери ми шийката, да. Няма скъсяване и затова ме пусна да се прибера. Т.е. Контракциите не са ефективни.
Изпрах днес всичко, хора! 😀😀😀
Утре ще гладя, багажа съм стегнала! Хвана ме шубето днес.

# 8
Мерси за новата тема Animal Unicorn
Добранче, щом нямаш разкритие, всичко ще е наред като магнерота намали конгакциите. На мен ми сложиха песар преди 2 седмици, но шийката ми беше чао, чао. В чата във фб има вече три родили момичета от юнската тема и аз яко се спичам. Моята госпожица както беше дребна, сега вече гони три кила и е ден напред от термина 🩷

# 9
А може ли някой да сподели линк на ФБ групата, че нещо съм го пропуснала?

# 10
Мами..от вчера,някакви бодежи вътре във влагалището навътре,все едно нещо човърка.Много опъване ниско долу..32+2 седмица съм.Започна се пак и честото пишкане,като първите месеци.Да не расте матката и натиска пикочния мехур,но бодежа от какво е?

# 11
https://www.facebook.com/groups/1676609446233632/?ref=share
А може ли някой да сподели линк на ФБ групата, че нещо съм го пропуснала?

# 12
Не, тази не я знам. Аз съм тук и тече мега интензивен чат

https://www.facebook.com/groups/770484128508507/?ref=share

# 13
Аз сега съм в 36 +4 и от четвъртък, тогава ще съм 36+6, АГ ме предупреди да спирам Магнерот, който си приемах 3х2 без да се намаля дозата ( ако трябва да бъда честна направо нямам търпение да спра постоянният приемна хапчета😅). А на последният преглед (35+3) шийката ми беше 18мм, което сякаш не притесни АГ-то.

# 14
Tedi133, с предната бременност трябваше да спра фраксипарина 24ч.преди планираното секцио. Аз в крайна сметка родих естествено в ранните часове на деня и го бях поставила няма и 24ч.преди това. Биех го сутрин точно заради секциото, а и дори да е естествено лекарите препоръчват да се бие сутрин. Това беше препоръка и на следящата ме и на изграждащият в Окръжна Болница Варна.

Общи условия

Активация на акаунт