🌴 Островът на 100-те гривни България - Между два сезона

• 72 228
  • 967
  •   1
Отговори
# 870
  • Враца
Щото участниците им ще измрат от бактерии и какво ли още не смъртоносно по тия ширини! Не могат да ги опазят от инфекции... Ще им струва доста, ако изпуснат някого! А сигурно и сега лечението им струва доста.

Ще намерят по-щадяща дестинация.

# 871
Паре нема, не дестинация... Хубавите места струват скъпо!

# 872
  • Другата България
Единствената причина и за мен е финансова.
Жалко, много жалко.

# 873
Е, те нещата са вързани - от парите зависи дестинацията, от дестинацията зависи приключението. Не може хората да се хвърлят на първобитно оцеляване, на което съвременния човек не е способен поради естеството на живот, който водим, защото най-ценното е човешкия живот, не сценарий, не рейтинг, не печалба от всичко това.

# 874
  • България
Има острови и в Гърция, и в Турция и на други места. Не е нужно да се снима на другия край на света.

# 875
Много жалко, беше едно от малкото смислени интересни предавания

# 876
Аз лично много харесах предаването, обаче финала беше абсолютна простотия. Според мен много хора се разочароваха и от това. Сигурно има и други фактори, които са довели до решението. Но аз лично съм от тези, които се издразниха супер много.

# 877
И аз. Никога няма да забравя Александър как се натресе на бомбата.

# 878
Е, то целия сезон се оказа че с "трици ловят маймуни", а потенциал има.

# 879
  • България
Аз лично много харесах предаването, обаче финала беше абсолютна простотия. Според мен много хора се разочароваха и от това. Сигурно има и други фактори, които са довели до решението. Но аз лично съм от тези, които се издразниха супер много.

Заради един финал не мога да си зачеркна любимото риалити предаване в последните пет години.

# 880

Заради един финал не мога да си зачеркна любимото риалити предаване в последните пет години.

Ех, да, и на мен ми беше любимо. Можеха да измислят друг финал, за да има реална награда, а и да оправят пробойните с медицинските причини, но реално беше ъпгрейдната версия на Сървайвър, много го харесвах и игрите и стратегиите, много жалко.

# 881
Най-интересното предаване! Жалко …

# 882
Е, той Алекс просто го тресна малко FOMO-то, надцени си късмета и затова стана така при него.
Но като цяло финалът наистина трябваше да бъде по-щедър към последните.
Обаче пък беше едно от малкото предавания, които реално да ми харесат. И игрите като цяло бяха супер готини.

# 883
Че тя тази дестинация си беше евтина. Карибите са къде по-скъпи.
Филипинците живеят в мизерия.
По-евтино е ... Дуранкулак  Joy
Ама там къде ще намерят баир да ходят с майора за храна.  Joy

# 884
  • София
Финалът участниците си го направиха. Алекс можеше да спре по-рано. Не съм гледала чужди сезони, но нали така е по правилата? Бомбите са си в сценария. Не вярвам това да е основателна причина, даже за продукцията е по-добре да дава малко пари Trollface

Общи условия

Активация на акаунт