,НАти Р и ПИопле.Да сет живи и здрави,много обичани и повече хубави емоции и да забравят бързо отрицателните.

,ние три дена сме само по гости,като сме почнали от петък завършихме вчера следобяда.В петък бяхме при гаджето ни,в събота на мъжа ми на колега на детето на Рд,а жена му ми се оказа съоченичка от основното ,а вчера на едни други приятели.Та Вероника успя да се наиграе с деца и да се умори бързо.Хуба бубе честит имен ден на патерица.ЖЕлаеме ти много здраве и любов.

Ехо Съни къде се загуби?????2Личи си че мъжът ти се е прибрал.ЩОм те няма тука.
Ох аз от другия понеделник се връщам на работа и ми едно мрачно и странно,но знам че с бабите Ронката е партия,и няма да има шест-пет.Ние отиваме да
,че мойта помошница ми дава зор и
не мога да си изпия

Сега спря, но сутринта валеше на парцали и трупаше. Да не звуча нескромно, но през уикенда слънцето гря за моя син
Толкова мило ми стана! На онази снимка, където е голичък във водата и отчето го държи, Габи е като ангелче. А с фрак е просто неотразим, Ани! Много му отива 

Така че пазете се, че май в това време вирусчетата бъкат...
. Това беше второто ни ходене в пещерата с мъжа ми. Първия път забравих да заредя батериите на фотоапарата

.