💪 Игри на волята България - В очакване на сезон 7 (2025)

• 125 328
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Хора, кога тая галактическа звезда Божана е участвала в Игрите, че я обсъждате толкова тук? Thinking

# 1 021
Оле, видяхте ли, че Ваня и Светлин са си направили общ youtube канал?
Скрит текст:

# 1 022
Сгаджосана ли е работата?

# 1 023
  • София
Да, от няколко месеца са двойка.

# 1 024
Брао бе, от Ицо Стоте Манекенки (Милионер търси съпруга) докъде стигна... 32-33 годишна се захванала с 25 годишен, въх... Тяхна си работа де. Щом те се харесват, друго не е важно Grinning

# 1 025
  • София
Брао бе, от Ицо Стоте Манекенки (Милионер търси съпруга) докъде стигна... 32-33 годишна се захванала с 25 годишен, въх... Тяхна си работа де. Щом те се харесват, друго не е важно Grinning

Значи 32 годишен с 25 годишна може, даже чудесна разлика, но обратното ужас?
Така ли да разбирам това мнение?

# 1 026
Не, аз направих съпоставка с първото риалити, в което участва. Там Христо Сираков (за чието сърце се бореше) беше с 40 години по-голям от 20 годишната тогава Ваня Wink  Та за тази трансформация в нейното мислене и вкусове говорих Wink

# 1 027
  • София
Не, аз направих съпоставка с първото риалити, в което участва. Там Христо Сираков (за чието сърце се бореше) беше с 40 години по-голям от 20 годишната тогава Ваня Wink

Ами да го беше написал така - тая па търсила богаташ, пък сега с какъв - което също може да не е баш така, но щом се е записала и участвала нормално да има коментари.
Но 32-33 годишна се хвана с 25 годишен, въх... - съвсем по друг начин изглежда.

# 1 028
На мен Свтлин ми изглежда много нечистоплътен. Все едно косата му е вечно мръсна и мазна. Grinning

# 1 029
E аз в предния коментар написах "От Ицо стоте манекенки... на 25 годишен". Но нейна си работа. (И да, обикновено, статистиката показва, че като има възрастова разлика между двама, обикновено тя е в полза на мъжа. Когато е в полза на жената, се приема за странно). Да видим колко месеца ще издържат заедно.
На мен Свтлин ми изглежда много нечистоплътен. Все едно косата му е вечно мръсна и мазна. Grinning
То само това да му е проблемът. Характерчето му е пълна гняс.

# 1 030
  • София
За мен и Ваня не блести с особени качества, така че са си идеални. Ще каже човек, че тя е някакъв левъл, та сега го сваля Simple Smile

# 1 031
За мен и Ваня не блести с особени качества, така че са си идеални. Ще каже човек, че тя е някакъв левъл, та сега го сваля Simple Smile

Съгласна.
Да не говорим, че за мен Светлин е абсолютно дечко, запецнало в развитието си някъде между 15 и 18 си възраст.
Екстра са си.

# 1 032
  • София
На мен и двамата са ми антипатични. Rolling Eyes

# 1 033
Не, аз направих съпоставка с първото риалити, в което участва. Там Христо Сираков (за чието сърце се бореше) беше с 40 години по-голям от 20 годишната тогава Ваня Wink  Та за тази трансформация в нейното мислене и вкусове говорих Wink

Какво сърце, каква любов?  Чисто златотърсачество.

# 1 034
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз изгледах видеото им. Хареса ми.Видимо е,че Ваня е любящата,романтичната,нежната,тя му се "натиска" за внимание и прегръдка,той стои до нея и въобще не проявява интимност дори ей така,да я прегърне. Не се усеща или не изпитва потребност.
Емоционален инвалид ми изглежда,което не е чак толкова лошо,стига жената да се нагоди на неговите характеристики.
Стори ми се момче с голямо его, много му е важно да го ласкаят и да го хвалят колко добре изглежда, а той наистина е голям сладур.
Ваня каза,че покрай него е освободила детското си и се чувства най-себе си с него.Тоест инфантилщина.

Не ми приличат като на хора,които ще остареят заедно,макар,че на Ванчето много й се иска.

Общи условия

Активация на акаунт