💪 Игри на волята България - В очакване на сезон 7 (2025)

• 116 733
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 1 035
В "Игри на волята" нали участваха Иван и Ивана с 16 години разлика в полза на Ивана.
Не знам дали са още заедно.
Сега ги гледам и в повторенията на Сървайвър. Той си е направо дете пред нея.

# 1 036
Ивайло и Ивана не са участвали в Игри на волята. Само в Сървайвър и Един за друг. Та да - заедно са си.

# 1 037
Ивайло и Ивана не са участвали в Игри на волята. Само в Сървайвър и Един за друг. Та да - заедно са си.
О, да, извинявам се за грешката....

# 1 038
Димо с ефективна присъда преди обжалването.
https://btvnovinite.bg/bulgaria/dimo-aleksiev-e-osaden-na-1-godi … o-sastojanie.html

# 1 039
 За такива "борещи се" наглеци трябва един истински съдия на последна инстация да им лепне максималното наказание.

# 1 040
Всеки има право на защита, а съдът накрая ще отсъди . Няма какво да го виним, че ще се бори за минимално наказание.

# 1 041
Ралица с реакция:

# 1 042
Жал ми е за Павел, сигурно ще му бъде доста трудно да работи с Ралица при тези обстоятелства. Според мен трябваше да намерят нова двойка водещи.

# 1 043
Светлин още сигурно сънува момичето с успешния тикток, по която симпваше до потресаващи степени в отбора си. Тази, която си тръгна заради контузия.

Какво са видели един в друг, те си знаят. Да са живи и здрави.

# 1 044
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Toва пък как ти хрумна да го напишеш, ей така от нищото?
Светлин е с Ваня и живеят заедно.

# 1 045
Toва пък как ти хрумна да го напишеш, ей така от нищото?
Светлин е с Ваня и живеят заедно.

От нищото? Дискутираха се отношенията им на предната страница.

Действително изглеждаше доста по-топъл откъм език на тялото в сезона към кръша си от отбора, отколкото към Ваня в това клипче. От неговото представяне в сезона основно това помня, колко се влачеше в краката на девойката. И после по време на излъчването продължаваше и по сторита и тн.

Ако е успял истински да продължи напред, това е прекрасно.

# 1 046
Всеки има право на защита, а съдът накрая ще отсъди . Няма какво да го виним, че ще се бори за минимално наказание.

Съгласен съм, но си мисля че правилната му реакция в случая би била нещо от типа:
 "Виновен съм, направих голяма грешка, извлякох си поуката, ще си понеса наказанието. Моля за по-лека присъда заради семейното ми положение и задължения"

А той какво прави? Невинен съм, двигателя не работеше, ще се борим. Лигльо.

# 1 047

Съгласен съм, но си мисля че правилната му реакция в случая би била нещо от типа:
 "Виновен съм, направих голяма грешка, извлякох си поуката, ще си понеса наказанието. Моля за по-лека присъда заради семейното ми положение и задължения"

А той какво прави? Невинен съм, двигателя не работеше, ще се борим. Лигльо.

Не го защитавам, напротив, но в такива случаи човек говори каквото му е казано от адвоката.

# 1 048
В това отношение Андре Токев се справи много по-добре, призна вината си и каза, че ще си поеме последствията. Изпитвам недоумение защо ще тръгнеш да караш пил, при положение че има таксита и т.н. колкото щеш. А пък да се правиш на невинен, след като са те заловили, си е просто нагло. Като цяло изпитвам голямо отвращение към всички родни знаменитости, които имат такива провинения, както и към защитниците им.

# 1 049
  • София
Павел и Ралица са приятели, няма да има търкания заради Димо. По-скоро публиката може да реагира и досега се обвиняват продуцентите, че не са го оставили Димо, но в случая наистина няма как, те още снимат, а той с присъда. Може да го върнат за някой от следващите сезони, но трябва да е приключил казусът.

Общи условия

Активация на акаунт