💪 Игри на волята България - В очакване на сезон 7 (2025)

• 116 339
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 1 095
Имахме ли фенки на Благо в темата?
Скрит текст:

# 1 096
По всичко личи, че ще има кастинг битки. Доколкото помня и diavolo, беше писал нещо такова.
Относно кои участници са, нямам представа: тази година пазят много по зорко да няма външни хора по време на снимките и се знае малко за това. Единственият път когато е имало свидетел от "нашите" е било в началото (седмица 2), когато 3 жени са се борили за влизане в сегашния сезон.
От друга страна по някое време през Юли бях мернал, че Веско Панчев се е отбелязал във ФБ някъде по северното черноморие, но само това знам, дали е участвал във кастинг битка: нямам никаква идея.
Добре, много ти благодаря все пак, че ми отговори. Все пак пак е някаква информация така че благодарско 😄👌

# 1 097
Кога е бил последният снимачен ден на Игри на Волята?

# 1 098
  • София
Кога е бил последният снимачен ден на Игри на Волята?
Още не е бил, но със голяма сигурност тази седмица приключват: може и днес да е финалът (ако не днес, то макс до 2-3 дни).
Последните снимки които съм видял от арените са: в Събота от Тунчова поляна където се виждат 8 различни цвята (т.е битка за имунитет след обединението), и вчера от от плажа: нагласена за 3 човека (вероятно елиминация)

# 1 099
Метни я вчерашната снимка в другата тема. Simple Smile

# 1 100
Щом Ергенът любов в рая ще го дават от 21:30 значи ли че игрите ще са вече само час и половина ?

# 1 101
dizi, как може дори да си помислиш такова нещо? Този сезон Всичко ще бъде различно JoyJoyJoy

Какво?Различни варели ли ще има?Не вярвам😜

# 1 102
  • Sofia
dizi, как може дори да си помислиш такова нещо? Този сезон Всичко ще бъде различно JoyJoyJoy

Какво?Различни варели ли ще има?Не вярвам😜
Тц, участниците са различни, старите не искат и да чуят за ИВ! 😂

# 1 103
Щом Ергенът любов в рая ще го дават от 21:30 значи ли че игрите ще са вече само час и половина ?

“Ергенът” е по БТв, “Игрите” са по Нова. ☺

# 1 104
От друга страна по някое време през Юли бях мернал, че Веско Панчев се е отбелязал във ФБ някъде по северното черноморие, но само това знам, дали е участвал във кастинг битка: нямам никаква идея.
В стори от днес (Юли му е бил на гости и стана на въпрос) Веско казва, че не би участвал и All Stars сезон ще гледа само от дивана.

# 1 105
Имахте, имахте!!! Hearts

Имахме ли фенки на Благо в темата?
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 106
Някой разпознава ли кой от предните сезони на "Игри на волята" сега е в "Ергенът: Любов в рая", че в темата там, четох, че един от последните четирима влезли мъже е бил в ИВ. Ама да не е бил само на кастинг битка, че не го  помня...

То аз и Виктор (Ерген 4) не помнех от кастинг битките в ИВ.

# 1 107
Няма такъв, просто един визуално приличал на Рълев и е настанало объркване.

# 1 108
E, чак пък да прилича на Рълев - той има толкова запомнящ се нос, а и усмивката му е леко странна.

# 1 109
Имат прилика, но едва ли. По-скоро визират някого, който още не се е появил в предаването, както при Диви и красиви коментираха една Ергенка, която се появи на по-късен етап. Или пък наистина участник от някоя кастинг битка, която не помним.

Общи условия

Активация на акаунт