Спамо- чат темичка (12- 18 март) Среща- гореща!

• 17 666
  • 863
  •   1
Отговори
# 135
Мараба и от мен Stop

Жалко, че няма да мога да дойда на срещата Cry

Верги, стискаме палци да си купиш хубаво и ефтино апартаментче. Ние също бяхме с много претенции и една година не можем да си харесаме ooooh!, ама това мина, а сега сме вече на тема извънградска къща/вила. Харесахме си една, близо е до града, на хубаво място и с хубава гледка и най-важно на добра цена. Всичко е уговорено и собственика като си дойде на 15 март, почваме да действаме, така че и вие стискайте палци, плиииз Praynig

Разочаровахте ме с това Златно чудо Sad, и аз мислех да си купя, защото доста съм понапълняла, пък и лято идва все пак Thinking, ама май ще се откажа, ще карам на повече с..кс и чай, дано стане работата Grinning

# 136
Минавам само да се запиша и аз за срещата, само не разбрах къде е Embarassed
Изчезвам на интервю за работа, да стискате палци, ей Peace
После сигур ше взимам кикиморица, че е болна и ми е мъчно за нея, душичката ми, как ми липсва Cry

# 137
Мараба и от мен Stop

Жалко, че няма да мога да дойда на срещата Cry

Верги, стискаме палци да си купиш хубаво и ефтино апартаментче. Ние също бяхме с много претенции и една година не можем да си харесаме ooooh!, ама това мина, а сега сме вече на тема извънградска къща/вила. Харесахме си една, близо е до града, на хубаво място и с хубава гледка и най-важно на добра цена. Всичко е уговорено и собственика като си дойде на 15 март, почваме да действаме, така че и вие стискайте палци, плиииз Praynig

Разочаровахте ме с това Златно чудо Sad, и аз мислех да си купя, защото доста съм понапълняла, пък и лято идва все пак Thinking, ама май ще се откажа, ще карам на повече с..кс и чай, дано стане работата Grinning

Недей се разочарова, преди да съм дала резултати. Mr. Green
Имам една цяла опаковка, почната днес.....сигурно за около 10 дена ще я изпия и ще ви реда резултатите. bowuu

# 138
Не вярвайте на това "Чудо". Всичко е маркетинг... и Азис  Mr. Green и Камелия  Crazy

# 139
Момичета, добро утро   bouquet
Нямам много време сега и ще пиша по-късно, но имам един мнооооооого спешен въпрос. Знаете ли дали в нета има някъде учебници. Трябва да пиша курсова работа, а не мога да си намеря матряли  #Crazy

# 140
Какви учебници по-точно, дай някакъв джокер. Каква е темата на курсовата работа???

# 141
Става въпрос за Одит в банковия сектор.  ooooh!

# 142
А добър ден и от мене   bouquet
Всички ли да се чувстват поканени на срещата,тоест аз новичкото,малкото и без деца  newsm78

# 143
Всички ли да се чувстват поканени на срещата,тоест аз новичкото,малкото и без деца  newsm78

Естественно, броим ли те?  Hug

# 144
Да
само да ме светнете за подробностите че ми е темна мъгла относно сбирките  Blush
женско парти ли ще е ?

# 145
  • София
Миленушоооо можеш ли да пуснеш анкетка идвам - не идвам

Бонбоне - този път срещата е за всички купонджийки - клюкаринииии  newsm68

# 146
У-у-у, не ви е срам  Naughty А тези дето сме на далече, само ще слушаме за вашите подвизи, а?

# 147
Аре Верж и аз ше стискам всичко де що имам(но пак уточнявам, без пъпки Mr. Green).Най вече дупето ше си стискам, че да направим и некой мускул,а Wink Така да се каже - полезното с приятното Crazy

Такааааа....мили момета, най-тържествено ви обявявам първата спамочатска среща, която ще бъде на 24-ти този месец, в кръчмето с име "Градина", което се намира в Студентски град, до Зимния дворец.Ако има желаещи, моля да се отчетат те тука те на Laughing
п.п.Да уточня само - кръчмето е с дисководещ( или по-точно чалговодещ) и певачица.Ако има желаещи, които нямат претенции за стила на мюзика, моля да спишат тук.
И да няма хъката мъката....или идвате, или не....а не - бройте ме, ама не съм сигурна и бля бля Mr. Green

Имате срок до два дни да кажете....тва е положението Wink

# 148
Кажете сега за живеещите далеч от това място, какви са навигаторските инструкции?

# 149
Кажете сега за живеещите далеч от това място, какви са навигаторските инструкции?

Къде живееш?

Общи условия

Активация на акаунт