.И моя пикльо днес се киселее - не ще да спи, все мрънка и скимти, успокоява се само с гушкане.
Дупето на Миша е много зле, плаче при всяка смяна на пампата и после не мога да я успокоя по 1 час и то дошло време да сменяме пак
Вече нямам сили да я слушам как плаче и само като ме види с чист памперс и започва да подсмърча едно жално жално.
Дупето на Миша е много зле, плаче при всяка смяна на пампата и после не мога да я успокоя по 1 час и то дошло време да сменяме пак
Вече нямам сили да я слушам как плаче и само като ме види с чист памперс и започва да подсмърча едно жално жално.
Педито кво казва по въпроса
Милото мишле,сигурно много я боли....Ако е топло при вас,оставяй е без памерс от време на време да диша дупето,да може да се съвземе малко..... 
Та да питам някой ползвал ли ги е?

. Аз като заседнах там от по-миналата година, чак като влезнах при януарките малко се укротих. Сега пак съм там 

Ако продължи 10 дена, както беше писал някой ще се налага после кръвопреливане
Нали уж докато се кърмело не идвал!
Искам и аз!!! Че и в Глазне!!!
Ние скоро май няма да имаме никаква възможност за почивки. Само на 24 ще се жени една моя приятелка и тогава смятаме да оставим малката за една вечер при нашите. Ехаааа, какъв сън ще му ударя!!!
Ще чакаме после подробен отчет и снимки от почивката!!! Да не ни забравите, ей! 
Явно няма да имам време да ходя по магазините. Ами поне от интернет да го поръчам. Ако си сигурна, че е същото. Нали беше казала, че вашето е мека подложка за главичката, която се маха, твърд гръб и има възможност за различни позиции? Препоръчани теми