Втори месец закръгли вече ЯНУАРСКОТО човече !!!

• 10 924
  • 239
  •   1
Отговори
# 120
  • София/Варна
dani barabani, софиянци ходят по южното Черноморие - не могат да оценят приемуществата на северното Wink.

И моя пикльо днес се киселее - не ще да спи, все мрънка и скимти, успокоява се само с гушкане.

# 121
  • София; Дружбето
Отчаяна съм cry cry Дупето на Миша е много зле, плаче при всяка смяна на пампата и после не мога да я успокоя по 1 час и то дошло време да сменяме пак smile3511 Вече нямам сили да я слушам как плаче и само като ме види с чист памперс и започва да подсмърча едно жално жално. 
Оплаках се, отивам пак да гушкам

# 122
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Отчаяна съм cry cry Дупето на Миша е много зле, плаче при всяка смяна на пампата и после не мога да я успокоя по 1 час и то дошло време да сменяме пак smile3511 Вече нямам сили да я слушам как плаче и само като ме види с чист памперс и започва да подсмърча едно жално жално. 
Оплаках се, отивам пак да гушкам

И с крем Здраве ли нищо не стана newsm78 newsm78 Педито кво казва по въпроса Thinking Милото мишле,сигурно много я боли....Ако е топло при вас,оставяй е без памерс от време на време да диша дупето,да може да се съвземе малко.....

# 123
  • София; Дружбето
Нищо не помага и крема дето го изписа педката влоши нещата. А като я оставя без пампа пак си плаче Абе трагедията е пълна. Сега пратих таткото до аптеката за някакво лилаво било пък да видим

# 124
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Нищо не помага и крема дето го изписа педката влоши нещата. А като я оставя без пампа пак си плаче Абе трагедията е пълна. Сега пратих таткото до аптеката за някакво лилаво било пък да видим

Абе,има усещането,че кремчето,което вчера ни даде кожната за себорейният дерматит,ще ви помогне...честно...прави се, дали пък да не опиташ/поне няма да навреди, след като се ползва за лицето, а и вътре няма нищо опасно,дори има омекотяващи /

# 125
  • София; Дружбето
Утре ще ходя при нея да я и покажа какво е положението. Това което правихме на други помага, ама на Миша от него и стана по-зле та не смея да експериментирам с такива newsm78 Не ми се мисли като почна да захранвам какво ще стане Sick

# 126
  • София
magnoliamm я кажи какви кремчета са ви изписали, че и ние имаме същия проблем като вашия.
И ние днес сме много неспокойни цял ден рев и вече съм капнала от умора ooooh!
tzveta eдна моя приятелка имаше същия проблем със нейното бебче като вашия. Детето и имаше някъква непоносимост към памперсите и беше с непрекъснати ориви чак до кръв се стигаше. Утре ще и звънна да я питам как се е справяла с този проблем и ще пиша.

# 127
Някой ползвал ли е Низорал таблетки?Имам струпове по главата и фризьорката ми каза да си взема две таблетки Низорал и да го разтворя в бебешки шампоан,но на листовката пише за прием през устата  newsm78 Та да питам някой ползвал ли ги е?
Аз съм ползвала и искам да кажа,че е доста по-ефикасно от шампоана Peace

# 128
  • Русе
Цвета, това лилавото ние го ползвахме,когато малката беше подсечена и ни оправи за два дни  Peace При нас обаче, слава Богу, проблемът не беше толкова сериозен. Надявам се и при вас да помогне  Praynig

# 129
  • София
Magnoliamm, аз ще пристигна в събота по обяд в Банско! Но не плачи, ти докато дислоцираш менажерията....  Mr. Green аз ще съм в Скай-бара!

Цвета, толкова ми е мъчно за мъничката, сладка мишка....  Cry Да докладваш, чу ли...  Cry

# 130
  • София
Нещо изтрещех... ходя по клюкарника и се заяждам с мирни граждани... некой да ме гръмне, ша ва замола.....

Sick

# 131
Нещо изтрещех... ходя по клюкарника и се заяждам с мирни граждани... некой да ме гръмне, ша ва замола.....

Sick

Не си отивай от клюто, мноо тА молА Praynig. Аз като заседнах там от по-миналата година, чак като влезнах при януарките малко се укротих. Сега пак съм там Joy
А е весело, нали Grinning

# 132
Не мога да повярвам, че най-накрая успах да се докопам до компютъра!  newsm44
Момичета, как ви беше първия цикъл след раждането? Моя е адски силен и падат разни парчотии.  newsm78 Ако продължи 10 дена, както беше писал някой ще се налага после кръвопреливане  Crazy Нали уж докато се кърмело не идвал!  smile3512
Ivonska, Magnoliamm така ви завиждам!!!  smile3518 Искам и аз!!! Че и в Глазне!!!  newsm45 Ние скоро май няма да имаме никаква възможност за почивки. Само на 24 ще се жени една моя приятелка и тогава смятаме да оставим малката за една вечер при нашите. Ехаааа, какъв сън ще му ударя!!!  newsm47 Ще чакаме после подробен отчет и снимки от почивката!!! Да не ни забравите, ей!   smile3516
mimi_81, таблетките Низорал мислех, че не съществуват вече. Преди съм ги ползвала и бях много доволна от тях. Мисля, че определено са по-ефективни от шампоана. С него можеш само да си поддържаш ефекта от таблетките след това.

# 133
Цвета, намажи я с чист зехтин, студено пресован. Няма да й навреди, а може да й помогне. Другото е Дефламол, нищо че е за изгаряния, тези ранички по бебешката кожа направо такива. А в Дефламола има вит. А и вит. Д, ако не се лъжа.

# 134
Ним, преди ти беше дала линк към едно кенгуро, което било същото като това, което си купила. Опитвам се да го намеря в старите теми, но нещо не успявам. Ако ти се сещаш ще го пуснеш ли пак?  Praynig Явно няма да имам време да ходя по магазините. Ами поне от интернет да го поръчам. Ако си сигурна, че е същото. Нали беше казала, че вашето е мека подложка за главичката, която се маха, твърд гръб и има възможност за различни позиции?
Цвета, дано по-бързо да намерите кремчето, което ще и помогне. Пиши пак като минете през педито да докладваш какво е станало

Общи условия

Активация на акаунт