Втори месец закръгли вече ЯНУАРСКОТО човече !!!

• 10 928
  • 239
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ние днес от 10 часа до 5 бяхме навън. Навън от вкъщи де... Joy, иначе първо да видим едни оборудвания за офиса, после да хапнем, после на обиколка в МОЛ-а...горкото дете, ще стане хаймана като майка си и като кака си.  ooooh!

# 106
Някой ползвал ли е Низорал таблетки?Имам струпове по главата и фризьорката ми каза да си взема две таблетки Низорал и да го разтворя в бебешки шампоан,но на листовката пише за прием през устата  newsm78 Та да питам някой ползвал ли ги е?

# 107
  • София
Някой ползвал ли е Низорал таблетки?Имам струпове по главата и фризьорката ми каза да си взема две таблетки Низорал и да го разтворя в бебешки шампоан,но на листовката пише за прием през устата  newsm78 Та да питам някой ползвал ли ги е?

Има шампоан Низорал, другото ми звучи неефективно...

# 108
Rali_m, днес на Софи и биха InfanrixHexa и Prevenrar. Не рева, спокойна е и не е вдигнала температура все още. Казаха ми ако стане над 38.5 да дам парацетамол.
Мими, аз съм пробвала преди години (сигурно 10-12) с таблетка Низорал в шампоана. На мен ми го беше препоръчала приятелка фармацевтка. Може пък по онуй време да не е имало шамоан Низорал  newsm78 . А бе със сигурност нищо няма да ти стане .

# 109
Чувала съм за таблетки в шампоана, но тогава нямаше шампоани против пърхут, а и само две няма да ти продадат,  в един блистер са 10 или повече. Другите какво ще ги правиш?
Шампоан низорал е против пърхот и има същите съставки за лечение на гъбички, както таблетките.
Има шампоан Низорал, другото ми звучи неефективно...

# 110
а и само две няма да ти продадат,  в един блистер са 10 или повече. Другите какво ще ги правиш?

Аз вече взех две-продават и на бройки.Както ми обясниха е по-ефективно с таблетките отколкото с шампоана Низорал.

Благодаря ви за бързите отговори.  bouquet

# 111
Явно са разбрани аптекарките в Асеновград Grinning

# 112
  • Варна
Варненските мами, и аз ще си идвам до Варна за около месец, но най-вероятно ще е в края на юни и определено ще ми е приятно да имам компания за разходките в Морската градина, както и за бебешки плаж Simple Smile

Няма проблеми. Ох, като спомена плаж и как ми се прииска вече да е пролет и дори лято....  coolcool

Тогава усещам че ще има прилив на софийската агитка насам - към морето  welcome

А на заминаващите на Банско искренно завиждам- аз тази година определено няма да имам щастие да се отчета на планина, но догодина сме с вас

# 113
От утре почвам да давам Зимафлуора на таткото  smile3508

# 114
  • Русе
Мопи, благодаря ти   bouquet Успокои ме  Hug  Магнолиам, и моята госпожица днес е неспокойна, като че ли без повод   33uu Може да има някакви изригвания или нещо си там, дето да влияе така на бебоците... Rolling Eyes

# 115
   rotfImbo

# 116
   rotfImbo

И аз, и аз! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Магнолиам, и моята госпожица днес е неспокойна, като че ли без повод   33uu Може да има някакви изригвания или нещо си там, дето да влияе така на бебоците... Rolling Eyes

И нашта днеска е ужас, направо не знам какво й става, от снощи е така, цял ден и цяла нощ е така, останах без ръце и без кръст (и без репертоар от детски песни) Twisted Evil

Мамите, дето сте ползвали Пентаксим - има ли като страничен ефект температура?

# 117
Днес като говорих с брат ми, той ми каза, че в Русия считат, че като се променя времето бебетата ставали неспокойни. newsm78 Може и да има нещо вярно все пак нали са още с "животински инстинкти" Mr. Green, та може и да разбират.
И ние в петък ще слагаме пентаксим (добре, че аптекарката е свестна жена та взе присърце търсенето на ваксината, щото от Търговска лига бяха казали, че няма налична). Доколкото четох по форумите от нея няма странични ефекти.

# 118
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
В преговори съм с хотел Глазне,дали ще  вземат Ида/кучето ми/, иначе другото почти сме го уредили - така,че сватите, и ние ще сме там Mr. Green/ само дето нямам никаква идея от Банско,ама дано да успяваме да се виждаме,може Ивонска да ме почерпи едно кафе в Кемпински Mr. Green Mr. Green Mr. Green/

Нема. В Глазне има готин Скай-бар! Ти черпиш!  Mr. Green

Иииииииии,пак ме набута Sick #2gunfire #Cussing out Mr. Green

Готово, резервациата ми е потвърдена, и за ку4ето ми ще направят изключение, в петък вечерта,живот и здраве сме там Mr. Green Сега да не вземе да не дойдете,Ивонска и Стиляна #Cussing out

# 119

Общи условия

Активация на акаунт