Втори месец закръгли вече ЯНУАРСКОТО човече !!!

• 10 880
  • 239
  •   1
Отговори
# 90
каза ,че нямало
Нашата педиатърка, каза че за пръв път чува такова нещо, но ни прати на невролог профилактично и за успокоение. Невроложката каза, че има връзка, но да сме си давали по 1 капка. Педи ни беше изписала по 2.  newsm78
В крайна сметка от вчера пак започнах да му давам по 2, щото рахита ми се струва по-страшно от кривата главичка. Пък дано с възрастта се оправи. Щеше ми се да питам и ортопеда, ама часа ни е чак за след месец, така че ги пием.
Ако откриеш някаква друга информация пиши, а всъщност ти спря ли вигантола?
    vicks,Аз не съм спряла Вигантола.Давам по 2 капки засега.Каня се да отидем на ехограф при една неонатоложка,която ще питам и за Вигантола и за другите капки,които давам на бебето,защото нещо ми се виждат много тия лекарства и витамини.....
   Като се информирам повече,ще ти пиша,разбира се!

# 91
И ние сме на две сватби(на едната кумове) и моята приятелка чака бебе в края на октомври,а другите познати са около август.Свате много еднакви събития се случват в живота ни,а?И ние като вас дадохме начална стъпка и се почна...

Ами тъй е свате, съдба  Simple Smile То е ясно вече  накъде отиват нещата, само да пораснат бебешорите и да се аресат  Hug

# 92
  • София
Ние реализирахме разходка и днес. Мрачно е, но е 9 градуса и не духа.

Шош беше жълт около 2 месеца. Нищо не давах и не умря!  Mr. Green Чак пък кръв от вената...  Sick

pavlinato , споко, бе жена! Нищо кой знае к'во няма да се случи и ако сама решиш - разкарай сокчетата и педито...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 93
  • ville de Quebec

А за захранването не знам. Ники-баткото е захранен на 1 месец, със сокче от ябълка и морков, после домат, после плодови пюрета на 3 месеца и след това месни и зеленчукови. Като бебе ядеше всичко, но стана ли на 3 години просто отказа някои храни и сега се въртим само около картофите и ориза. Никога не е хапнал зеле. Боб, леща, грах - отвращават го. В чудо съм се видяла с неговото неядене, а е вече голям. Имам спомени, че съм чела някъде, че ранното захранване води до това, но не съм сигурна.

Според майка ми, дъщеря ми не яде и е злояда, защото е късно захранена и въобще е объкана със захранването (ова защото, когато я захранвах до годинката, давах първо кърма и после твърда храна, а не обратното, както е правила тя навремето и съответното детето сега не е научено да яде) - та, мисълта ми е, че и обратната теория съществува, че късно захранените бебета трудно се ядат след това и трудно се научават да дъвчат. Аз лично, смятам, че изобщо не зависи късно или рано се е захранило детето, ами си зависи от самото дете.....

# 94
   Съвсем скоро аз запитах,дали давате Зимафлуор на бебетата си,а сега вижте какво намерих из форумите:
    При бебета и деца флуоридите водят до нарушение развитието на мозъка, а оттам и до увреждане на моторната функция, интелигентността, способността за обучение, спада коефициентът на интелигентност.

Флуориди са много силни токсини за ЦНС (централната нервна система) и дори и в ниски дози нарушават функциите на мозъка.

Флуоридите преминават спокойно плацентната бариера и кумулират в плода. Населението има ограничени възможности да еволюира и е с понижена способност да разпознава и да се противопоставя на тиранията.

Още преди "ерата на флуориди", флуоридите са били използвани с цел преднамерено подчиняване на населението и потискане способността му да възразява на властта. След Втората световна война химическите заводи I.G.Farben в Германия имат план, разработен по време на войната, за трайно контролиране, както физическо, така и умствено, на населението в коя да е област на Земята чрез вещества, поставяни в питейната вода. В този план NaF е заемал най-важно място.

Малки дози флуориди, давани редовно, намаляват индивидуалните съпротивителни сили срещу тиранията, като бавно отравят и наркотизират определена част от мозъка, и така правят човека покорен на волята на тези, които искат да го управляват. Социалният ефект е, че на човека му е по-трудно да защитава свободата си. И в Нацистка Германия, и в СССР при Сталин, са добавяли NaF към водата в концлагерите за да станат пленниците глупави, послушни и стерилни. Американските висши военни през 1947 г. вече са знаели за това въздействие върху съзнанието, след опити с американски войници.

Даването на флуориди на бикове ги прави послушни и управляеми.

Основна част на медикамента "прозак" и на нервнопаралитичния газ "зарин", създаден от I.G.Farben през 1939 г. - са флуориди Флуоридите влизат в състава и на други психотропни и сънотворни лекарства, анастетици (упойки) и пестициди.

Защо ли една от най-важните задачи пред СЗО е да флуориди водата на цялата планета?

При президента Клинтън се прави опит да се флуориди всяка вода. В Мексико от няколко години добавят във всеки кг сол по 250 мг флуориди

През 1996 г. САЩ изпраща проповедници на флуоридите в Шотландия и Англия, за да разсеят оплакванията на активисти за граждански права. Защо: "Истинската причина за флуоризиране на водата не е "благото" на детските зъби, а да се намали съпротивляемостта на масите към господството, контрола и загубата на свобода."

Чарлз Пъркинз: "Когато нацистите решиха да нападнат Полша, немският и съветски генералитет си обмениха научни и военни идеи, планове и служители, и методи за осъществяване на масов контрол, като схемата за прибавяне на различни вещества във водата бе приветствана от съветските комунисти - удобна за целта им да комунизират света.

"Всеки, който пие изкуствено флуоризирана вода за период от 1 година или повече, никога вече няма да бъде същият човек, умствено и физически."

Д-р Бронър, племенник на Айнщайн: "Има една зловеща престъпна мрежа от подмолно работещи (в Германия) агенти с цел да деморализират, парализират и унищожат републиката ... флуориди на водата може да стане тяхното най-фино оръжие за нашата физическа и умствена деградация ... флуоризирането на водата е престъпно деяние и сигурно национално самоубийство. Дори в малки количества NaF е смъртоносна отрова, без открит антидот. NaF е абсолютно различен от органичните калциево-флуоро-фосфатни съединения, от които имат нужда нашите тела, и които ни дарява природата. Невероятно е, че някакви, наричащи себе си "доктори", могат да убедят една цивилизована нация да прибавя доброволно смъртоносна отрова към питейната си вода. Това е връх на престъпното безумие."

# 95
Хм, дали е вярно?

# 96
Ejkajujka, откъде ги изнамери тия статии? Ако давам на мъжа ми дали ще стане по-покорен Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 97
  • Варна
Ejkajujka, откъде ги изнамери тия статии? Ако давам на мъжа ми дали ще стане по-покорен Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy  Joy   Joy  Струва се да се опита!!!  Joy Joy Joy

# 98
  • Русе
Здравейте, майчета Hug Аз да драсна два реда и по слетло, че нали отмянчето ме изкритикува, че пиша само по нощите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ами пиша основно тогава, защото малката спи,нямам с кого да си общувам  blahblah и затова имам повече време за четене и писане. Иначе съм много доволна, защото вчера си намерихме ваксината Инфанрикс, която ще ни слагат на 23.03. Моля, ако има майчета, които са я ползвали, да споделят впечатления. Абе и нещо друго исках да випиша, ама на, като забравих  newsm78 Ами като се сетя, ще пиша пак. Айде... wavey

# 99
  • София
Да ме прощавате, ма що се чудите с кво да назобате горките бебета???  Shocked То и Вагинтола се не знае дали баш се усвоява изобщо от организма... Да не ги подкарате и с Л-карнитин...

# 100

Joy  Joy   Joy  Струва се да се опита!!!  Joy Joy Joy
    Браво,на чувството ви за хумор! Laughing Laughing Laughing

# 101
  • Русе
 ooooh! Сетих се....за лохиите някой питаше....Моите ми спряха някъде на 45-я ден, а цикилът ми дойде 2-3 дни по-късно, така че явно при всеки е различно - и аз не кърмя   newsm52

# 102
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
В преговори съм с хотел Глазне,дали ще  вземат Ида/кучето ми/, иначе другото почти сме го уредили - така,че сватите, и ние ще сме там Mr. Green/ само дето нямам никаква идея от Банско,ама дано да успяваме да се виждаме,може Ивонска да ме почерпи едно кафе в Кемпински Mr. Green Mr. Green Mr. Green/

Абе мой Николчо много неспокоен днеска Crazy Мама се опита да поспи,че от няколко дена едвам гледам,ама тцъ......човекът чудо плаче ли плаче Cry Cry Cry След малко отиваме да вземем баткото от градина,дано малко се успокои,че гръб не ми остана,а милото явно нещо го тормози newsm78

# 103
  • София/Варна
Варненските мами, и аз ще си идвам до Варна за около месец, но най-вероятно ще е в края на юни и определено ще ми е приятно да имам компания за разходките в Морската градина, както и за бебешки плаж Simple Smile

# 104
  • София
В преговори съм с хотел Глазне,дали ще  вземат Ида/кучето ми/, иначе другото почти сме го уредили - така,че сватите, и ние ще сме там Mr. Green/ само дето нямам никаква идея от Банско,ама дано да успяваме да се виждаме,може Ивонска да ме почерпи едно кафе в Кемпински Mr. Green Mr. Green Mr. Green/

Нема. В Глазне има готин Скай-бар! Ти черпиш!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт