Втори месец закръгли вече ЯНУАРСКОТО човече !!!

• 10 916
  • 239
  •   1
Отговори
# 150
Мерси за линка с кенгурото!   bouquet
Нашата госпожица плаче истерично само ако като се е въртяла е паднало одеалцето на лицето й. Тогава е един уплашен рев  ooooh!

# 151
  • София; Дружбето
Миша плаче истерично само когато я боли нещо, иначе само мрънка. Плаши се ако заспива и чуе силен звук, иначе не.
Май само ние не се рахождаме всеки ден заради тъпата количка newsm78 Дали такива, които са хем леки, хем с легнал гръб Rolling Eyes

# 152
Какво и има на вашата количка, че не се разхождате?

# 153
Забравих и да се похваля. Днес Митко прави два месеца  и по случая му подарих активна гимнастика. Още не съм я разопаковала че я  донесоха преди малко , но обещавам да пиша как се отнас към нея:
Честити два месеца и на Кристиян Nadin_06 и Никола на Presi . Да са ни живи и здрави синовете и по- малко да ни ядосват  като пораснат Simple Smile

# 154
  • София; Дружбето
Какво и има на вашата количка, че не се разхождате?
Тежи 12 кг, пък съм на 6-я етаж без асансьор Mr. Green

# 155
Брей само аз не съм се записала в "списъка", то ако почакам още малко ще мога директно да се включа в януарки 2008  Mr. Green  .

# 156
Брей само аз не съм се записала в "списъка", то ако почакам още малко ще мога директно да се включа в януарки 2008  Mr. Green  .

Душо мила, не си само ти newsm45 Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Аз май още ще почакам, че едно страх, друго таткото кара нощни смени, и трето - тъкмо се навием, и тя малката вземе, че реши да ореве света......... Ох, дано да не стигна чак до януарки 2008........... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 157
Споко и аз не съм в списъка и скоро няма май да попадна в него Cry
Аз като родих баткото -до забременяването с малката .....се броят на двете ръце,а сега е още по-зле положението Cry
мойта маймуна не реве а си вика само и си лежкуни цял ден,а и коликите ги изкара бързо-бързо до 30 ден,така 4е поне това е наред.Но тъпите пъпки по лицето не се махат Crazy

# 158
  • София
Мамита, вече има Пентаксим! Днес пратих татито до ТЛ да я купува.
Аз пък да ви питам - нашите акита са мнооого воднисти newsm78 Някой друг с подобен проблем?
Аз кърмя и мислех, че е нещо от храната, ама аз толкова малко работи ям и уж са все диетични, т.е да не са алергизиращи....Знам ли какво да правя....Иначе е спокойна, пълни си редовно памперсите, пъпчици почти никакви вече... Confused
Тази сутрин трябваше под душа да я мия щото бяхме оакани до ушите  - буквално! Crazy

# 159
Саша това е от кърмата според мен е нормално, когато е по мазни4ка Hug

# 160

В оня списък ли? И аз не съм. Дано преди Великден да ме огрее Simple Smile

# 161
  • София; Дружбето
Аз пък кат се разписах гулем праз. Сега пак ми забраниха Crazy та милото съвсем се отчая.

# 162

Споко. Не сте единствени Mr. Green
Нашто тати каза първо докторката, да се изкаже, че всичко е наред и после оня списък.
Ама аз кат немам време да стигна до докторката smile3515
Сега съм се засилила да ходя в петък пък да видим.
В събота тъкмо стават 6 месеца от сватбата, а оня списък още го нема, та считайте smile3511. Вие поне преди раждането уважавахте половинките си. Обаче след доктора кво му мисля на мой мъж smile3508

# 163
  • София
Ох момичета да ви се оплача Sad.
Моята кърма нали беше намаляла та от няколко дена се опитвам да я стимулирам, и днес като се събуждам сутринта бях като Памела Андърсън, а гърдите ми едни твърди и болезнени направо ми се плачеше, дори след като накърмих малката изцедих още 150гр само от едната гърда. #Crazy Е как не мога да уцеля златната среда - и аз да съм доволна и беба да е сита.

# 164
Tsveta, и нашата количка тежи доста, но поне ние сме на първия етаж и успявам да си я дотътря по стълбите.
Barbi, кажи как си успяла да постигнеш такъв ефект. Аз също опитвам да си увелича кармата, че от 1-2 дни ми се струва, че доста е намаляла. Взех си пак от онзи лактогонен чай, за който Цвета беше казала. Обаче ми се струва, че на моменти се засилва, на моменти пак не достига.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт