Втори месец закръгли вече ЯНУАРСКОТО човече !!!

• 10 896
  • 239
  •   1
Отговори
# 180
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/135/75/

тук ги има, Стиляна го беше постнала преди време.

# 181
  • София; Дружбето
Я кажете вашите бебета гледат ли си ръцете? Знам че е нормално да започне, обаче като се втренчи в тях и си събира очите в една точка Crazy Все ме е страх да не я стресна в такъв момент

# 182
Ми то тва е бебешка му работа. Що пък да не я стреснеш newsm78

# 183
Дани и аз го къпя под душа, защото ни е голям кеф и на двамата.  Party Гушкам го към мен и водата му тече върху гръбчето, откарваме по 15 минути.  Laughing
Ще пратя утре таткото за Пентаксим и аз, Саша благодаря за инфото.
Какво ще кажете утре люлинска среща?
щекажеме айде от кога я чакам тая среща......само кайи каде и кам колко часа...... аз  съм със синя количка цялата окичена в мартеници

# 184
  • София; Дружбето
Па знам ли, да не остане така да си гледа

# 185
Па знам ли, да не остане така да си гледа

rotfImao rotfImao
Цвета, ама разсмя ме бе душко. Няма да си остане да си гледа така, споко.
Магнолияяяя, не съм се скрила от теб, ти си ми слабост smile3560, ама моя мъж ме държи, все още, в напрежение и не е проверил дали има места в хотела Whistling Той така си обича, до последния моментда се куми, ама да видим.
Ая не беше акала от 5 дена и най-накрая взех мерки...Сложих и свещичка от сапун, по съвет на една мама. и след 2-3 минути ооооооо чудо, омазахме се доволно Joy Ако има и други с такъв проблем да знаете-бебешки сапун  Peace
Моля някой да ми каже адреса на въпросната Търговска лига, за да отида утре и да купя ваксината.

# 186
  • У дома... някъде
Мойта мома тегли час и половина рев от тъпите,гадни,ненужни колики  smile3511 smile3511 smile3511 и нито сушоара не и помогна,какво чудо е това,нямам думи.И това да беше само,естествено след като спря да се дере(буквалния смисъл)повърна и после  почна да се хили за без нищо. rotfImaoБебешка му работа Wink
Моля кажете минават ли ви коликите,защото нашите сега са просто ужасни,а ми казаха мои приятелки че към края са така силни? newsm78

# 187
  • У дома... някъде
Пропуснах да кажа че на активната гимнастика откарваме 1 час да гукаме вече и да се смеем.Мислех че скоро няма да пропее Crazy

# 188
  Майчета,имам въпрос!
  Знаете ли по колко сантиметъра е нормално да се увеличава обиколката на главата на бебето всеки месец?

# 189
  • София
Стилияна, душо, сподели битте как превръщаш бебешкия сапун в свещичка? Не че ми се налага, ама инженерната ми душа копнее да разбере как лееш на бебето дупешки куршум от сапун!  Laughing

# 190
  • София; Дружбето
Мойта мама ми разправяше, че като бебе баба ми ме е научила да акам само със сапун и после се е видяла жената в чудо. Тъй че Стилиянче внимавай Mr. Green Иначе мушиш там някакво парче и гледаш как бебето се разтича (буквално) Joy

# 191
Пропуснах да кажа че на активната гимнастика откарваме 1 час да гукаме вече и да се смеем.Мислех че скоро няма да пропее Crazy

какво е това чудо, активна гимнастика?

# 192
Стилияна, душо, сподели битте как превръщаш бебешкия сапун в свещичка? Не че ми се налага, ама инженерната ми душа копнее да разбере как лееш на бебето дупешки куршум от сапун!  Laughing

Лея лея, режа сапуна с нож и си праим фигурки Joy Joy Joy
Ами какво да го правя диването??? Коремът и беше станал като на преяло сомалийче

# 193
  • У дома... някъде

какво е това чудо, активна гимнастика?
Ето това http://shop.danet.bg/index.php?cPath=73_106

# 194
  • София
stiliana1 , засякох те да надничаш по едни срамни места... из едни срамотни форуми... Naughty

Общи условия

Активация на акаунт