Медицински университет - тема 2

• 45 240
  • 738
  •   2
Отговори
# 675
  • София
Еха, това е доста време. И това с мейлите е ново.

# 676
Това ще да е някакъв прецедент,толкова дълга проверка.Дъщеря ми каза, че миналата седмица са имали упражнения по биология с близначната си група,а не само тяхната,защото преподавателите се редували да проверяват работите. Ще видим тая седмица така ли ще е пак.

# 677
Излизането на резултати е около 2 седмици работни. Да, асистентите от катедра биология се редуват и когато аз бях първи курс две упражнения карахме сборно две групи. Тогава ни обясниха, че за 5-6 работни дни успяват да ги проверят двама оценители и при нужда арбитър. След това протоколът се дава на ИТ екипа, който да ги въведе в системата. Въвеждането е около ден-два.

# 678
  • София
Е, поне в последните 3 години резултатите излизаха в рамките на 10-тина календарни дни.

# 679
  • София
Според мен се застраховат със сроковете. Днес учителката на сина ми каза, че ще излязат този петък или понеделник.

# 680
Сериозно количество двойки по химия (40%) в Плевен, а Варна към 20%... Дигнали са нивото тази година 😀

# 681
  • Пловдив
Иво, нивото, какво? Какво точно означава дигнали?

# 682
Излезнаха и резултатите по Биология от предварителния изпит за МУ ВАРНА.

https://www.mu-varna.bg/BG/Pages/rezultati-predvaritelen-izpit-2025-2026.aspx

# 683
Здравейте,  разгледах сега сроковете за подаване на документи за редовните изпити в МУ София , но никъде не видях ,как и до кога се подават документи за участие в класирането, за което е обявена дата 10 юли, че ще излезе  ....аз ли пропускам нещо или при записване и плащане на таксата за редовните изпити,това се счита като желание за участие в класирането?Blush

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 14:59 от elf575

# 684
  • София
За МУ София, да - кандидатстването става едновременно със записването за редовните изпити. Ако няма да се явява на редовни изпити, пак чрез системата става кандидатстването, но се плаща такса от 50 лв. /ако се явява поне на един редовен - не се плаща тази такса/. Самата платформа ще ви води, ще се появят съответните табове.

# 685
  • Варненска клюкарка
Сериозно количество двойки по химия (40%) в Плевен, а Варна към 20%... Дигнали са нивото тази година 😀
За Варна прочетох че са 42% двойки и обичайните всяка година към 90 на брой отлични оценки. Но и никой все още не се е разписал с резултат и мнение за изпита.

# 686
Не излязоха ли резултатите в София?

# 687
Все още не са.

# 688
Има резултати по Биология в МУ София

# 689
  • София
Явно ще пуснат и химията днес, защото са обявили, че утре могат да се гледат работите.

Общи условия

Активация на акаунт