Медицински университет - тема 2

• 45 203
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Аз ли съм забравила, не виждам нито оценки, нито статистика. В София не публикуваха ли нещо или пълно затъмнение.

# 691
  • София
Не, няма оценки и статистики. Обикновено пускат само кратко съобщение колко отлични оценки има и колко двойки. Навремето пускаха справка с оценките на всички кандидати по предмети с вх. номера, а още по-назад във времето - поименно.

# 692
  • София
поне статистика да имаше...

sanaka, къде има съобщение за гледане на работи? има ли смисъл да се гледат или само идентифицираш дали е твоята?

# 693
поне статистика да имаше...

sanaka, къде има съобщение за гледане на работи? има ли смисъл да се гледат или само идентифицираш дали е твоята?
https://mu-sofia.bg/identifikacia-na-pismenite-raboti-ot-konkursnite-izpiti/

# 694
  • София
Само си идентифицираш работата. Никой нищо не ти обяснява и нищо не се разбира. Ако има големи разминавания с очакванията, аз все пак бих пратила кандидата да се увери, че това е неговата работа.

# 695
Можете ли да кажете какви са настроенията и горе-долу какви оценки са изкарали кандидат-студентите?

# 696
А ако случайно се окаже, че не е твоята работа, какво следва? Появи ми се тоя въпрос съвсем теоретично, след горното написано.

# 697
  • София
Трябва да се намери твоята работа и съответно да ти се промени оценката.

# 698
Много теоретично звучи и в безлична форма.

# 699
  • София
Кое?

# 700
Как търсят твоята работа, кой, в какви срокове... Вероятно би се стигнало до ситуация, в която друга работа би се засегнала /сменената?/, с другият човек как се процедира....

# 701
  • София
Няма разписана изрично процедура и срокове, но това е смисълът на идентифицирането на работата.

# 702
звучи като неработещо, не знам.

# 703
  • София
Има ли доволни от резултатите? Никой нищо не комеира. Предполагам, че това означава ниски резултати, но моля Ви, споделете.
Синът ми отиде само да види формАта и е с 2 двойки, но е 11 клас.

# 704
  • Варненска клюкарка
Нито от Варна,  нито от София коментират изпитите, та и на мен ми мина през ум същото, още повече че прочетох на две места за  резултатите по химия за Варна....

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 17:05 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт