Безсъвестни родители егоисти. Как да се справя?

• 1 925
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте! Родителите ми са много егоисти и безсъвестни. Направих много неща за тях а в замяна получавам едно неутрално поведение. Нямам очаквания от тях но не мога да проумея как един родител може да е толкова безинтересован. Аз съм също майка на 4 деца не мога да си представя тази студенина. Ще ми е приятно да чуя мнения от хора,които имат подобни родители.

# 1
Ами разкажи в какво точно се изразява техният егоизъм.

# 2
Ами разкажи в какво точно се изразява техният егоизъм.
Не ги интересува примерно,че страдам от паническо разстройство и как се справям с 4 деца.До такава степен са егоисти,че когато бях още неомъжена ме оставиха сама с паническо разстройство и заминаха на почивка

# 3
Тоест ти си възрастна жена с деца, а не непълнолетно дете? И фактически родителите ти са си свършили "работата", отгледали се те, пуснали са те от семейното гнездо и ти сега се оплакваш, че те не продължават да те отглеждат или какво? Те не са длъжни да те водят за ръка на лекар, ти си самостоятелен човек, предполага се, че след 4 деца знаеш как и сама да идеш на лекар. Като цяло те не са и раждали 4 деца, че да ти ги гледат...

# 4
А на теб не ти ли пречеше паническото разстройство преди да направиш 4 деца? Още повече, щом ти пречи да останеш сама, докато те са на почивка?

Много измислена тема. Как се правят 4 деца при тези обстоятелства?

# 5
Тоест ти си възрастна жена с деца, а не непълнолетно дете? И фактически родителите ти са си свършили "работата", отгледали се те, пуснали са те от семейното гнездо и ти сега се оплакваш, че те не продължават да те отглеждат или какво? Те не са длъжни да те водят за ръка на лекар, ти си самостоятелен човек, предполага се, че след 4 деца знаеш как и сама да идеш на лекар. Като цяло те не са и раждали 4 деца, че да ти ги гледат...
Аз мислех,че ще ме хванат за ръка и ще ме водят по лекари 😂  Това пък къде го прочете а веднага се впускаш да нападаш.

# 6
А какво трябва да направят, когато възрастната им дъщеря има паническо разстройство?  Със заболявания и здравословни проблеми се ходи на лекар и се пият лекарства. Те какво да направят, да ти ги подават заедно с чаша вода или какво?

# 7
А какво трябва да направят, когато възрастната им дъщеря има паническо разстройство?  Със заболявания и здравословни проблеми се ходи на лекар и се пият лекарства. Те какво да направят, да ти ги подават заедно с чаша вода или какво?
Това е твоята човещина! Няма какво да разказвам на човек , който се държи подло. Явно още живееш в режим на комунизма когато населението бе обучено да бъде без милост и подло!

# 8
  • Sofia
Това не е начинът за водене на дискусия тук.
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт