Едни болницата ги зове, у други вече МАРТенче реве.

• 11 751
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив Белащица
Абе какво става тук бе?! Нито бебета, нито бъдещи майки  Twisted Evil Аз тук през пет минути рефрешвам и нищо. Аааа няма да се разберем така. Давайте бързо бебетата.

# 226
Абе какво става тук бе?! Нито бебета, нито бъдещи майки 

То сигурно имаме нови бебета,но още няма новини от щъркелите  Mr. Green За утре май ще чакаме  Rolling Eyes

На мен следобед май ми падна някаква част от тапа, поне така ми се стори(или ми се иска да е така). Ама не беше кърваво,а едно слузесто бяло  #Crazy Иначе свеки ушила още една завивка за бебката, много сладка  Peace Понякога и свекитата са полезни  Grinning

# 227
Манго, бъдещите мами сме тука (или поне тия, които няма да раждаме днес), ама бебетата не искат да излизат Crossing Arms
И аз чакам бебешки новини, ама няма Naughty

# 228
  • София
Бъдещи мами има preggo,ама на бебчетата нещо не им се излиза smile3504.Честно да ви кажа не знам колко още ще издържа така,много тежи вече.Вие как се чувствате?Имате ли някакви оплаквания?Вече искам да си гушна бебчето,нямам търпение. smile3521

# 229
Хей сладурки, как сте? Многооо отдавна не съм наминавала тук  Embarassed отплеснах се повече към "родители в чужбина".
Бързам да приветствам  новородените бебчета и да поздравя смелите майчета  Hug
И при мен няма признаци за раждане, нищо не е падало, нищо не е текло  Laughing
Иначе бебока си слиза надолу и ще видим докъде ще стигне....

Стискам палци за всички   bouquet

# 230
нашата мама роди девойка калина море хубава в18.45 днес
ха наздраве

# 231
Честито на Марчела съкровище Теодор! Да ви е жив и здрав!  Hug

Уичи, Гертрудка и Дичева - стискаме палци и чакаме новини!  Hug

Като стана дума за тия ромки, мали как ме стресираха като отидох да раждам!  Shocked
Докато ме приемаха като отидох да раждам с изтекли води, в помещението се чуваха виковете от предродилно. Леле, имаше две ромки ама така ревяха, така се деряха, че аз реших че ми е добре да съм си бременна и не искам по никакъв начин нещо да излиза от мене и така да рева, все едно умирам.
И да ви кажа, точно поради тези зверски ревове дето мен ме уплашиха толкова, аз като започнах да раждам си бях права, сновях от предродилно в коридора и обратно и не издадох нито звук, за да не стресирам момичетата които доведоха след мен. То май и не ме боля чак толкова че да се дера, или поне така си внушавах.
Mila_pa ама това ти ли си, или някой известява че ти си родила?

# 232
ха наздраве

Не е Мила товааа.  Laughing Ха наздраве за малката Калина и нейните мама и тате!!!

# 233
Ейййййй!!! Честито на нашата мама-поетеса МилаІпа! Да ви е жива и здрава принцесата Калина, много да слуша и да папка. Прекрасно име сте избрали!  Hug   Hug  Hug

# 234
ЧЕСТИТА МАЛКА ПРИНЦЕСКА НА МИЛА ПА
 newsm51 newsm10 smile3522 easter

# 235
А таткото (ако той е в ролята на щъркела)  да не се ослушва а да каже подробности Simple Smile

# 236
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
ха наздраве

Не е Мила товааа.  Laughing Ха наздраве за малката Калина и нейните мама и тате!!!

Хехеееееее...хайде ЧЕСТИТА ви нежна радост Hug Hug Hug Да ви е здрава, умна и красива, като името, което носи Hug!

Последна редакция: ср, 14 мар 2007, 22:25 от Муцуна

# 237
  • Пловдив Белащица
Хайде честито на мама mila_pa, татито и каката за бебе Калина. Нека расте здрава и умна и много да ги радва.

Ама я вижте като се поскарам малко как върши работа  Twisted Evil Айде следващата бързо. Изобщо не ми се ослушвайте.
То иначе тези дето нямаме намерение да раждаме скоро или по-скоро бебетата им харесва на тъмно, топло и закътано сме на лице. Ама дайте някакви теми поне да нищим. Че то голяма скука.

# 238
  • на пистата
само да кажа,че бимба си има момиче Стела.да и е жива и здрава и много щастлива.

# 239
  • Пловдив Белащица
Аааааааа мъмренето върши работа  newsm44

Честито бебка Стела на Бимба. Нека да расте здрава, умна и много обаятелна!

Общи условия

Активация на акаунт