Карлово - 5

• 11 598
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
Ами Светле, те от бебета са така и ходихме поне не три места - първо при Маркова / ужас/, после при един доцент ... но там беше с инжекции и много им дойде пък и Алексиев много не го харесва и непрекъснато ни критикуваше, сега сме при една алерголожка д-р Евтимова и бива горе долу. Те дишат с помпичка и т.н. ..... Cry Но нас ни тестваха чак на 5 години и то не кръвно, оказа се алергия към домашен прах и плесен на единия, а на другия към разни "домашни любимци " т.е. акари и тем подобни.Вие къде ще ходите в Пловдив?

# 196
При д-р Новакова, 4-то ДКЦ. Позната ли ти е? А защо не се доволна от Маркова. Аз съм чувала за нея. Но личната ни праща при д-р Новакова, а тя обикновено знае кои са добри специалисти. Та по тази причина смятам да я послушам.
Моля те - кажи повече за тестовете за алергии - какво значи не кръвен и кръвен. Аз си мислех, че има само един начин - като драскат кожата с игла и вкарват малко алерген. Ама явно има и друг начин. newsm78

# 197
Доколкото знам кръвното тестване е най - сигурно какъв е алергена, нас ни драскаха с иглата и. т.н. А от Маркова първото ми  впечатление  беше лошо защото влизайки с децата в кабинета й, тя запали Ротманс цигарка и кръстоса крачета и какво да ти кажа по нататък..... това ми беше първи и последен път .... въпреки че джипито настояваше да ходим при нея, нещо ми говори името Новакова но не мога да се сетя сега.

# 198
Това за Маркова е много гадно. И това пред деца, които имат проблеми от този род. #Cussing out Ужас. Ясно защо личната не ни праща при нея. Аз наистина се доверявам на избора й. А какво представлява кръвния тест?

# 199
Ами да ти кажа не знам една моя колежка си води детето, и не си спомням какво каза тогава но знам от нея че има такъв начин. Иначе вие от кога сте така, т.е. от колко годишен страда?

# 200
Светле исках да те питам къде ще записваш детенце да учи?

# 201
Беше на пет месеца, когато направи бронхиолит. В медицинска Академия/тогава още живеехме в София/ ме стреснаха, че може да стане астматик. Три седмици след като ни изписаха - отново - бронхиолит. Две години се мъчихме с тези гадни кашлици. Тогава една докторка никаза, че той всъщност има нужда да смени въздуха - ако може балкански. Това беше причината да се върнем в Карлово. Нещата значително сеподобриха. Пак опирахме до Вентолин, но никога до Урбазон. Така или иначе обаче гадните пристъпи продължават. Когато беше на три години направи много остра алергична реакция - удари го в ставите. Беше кошмарно. Ама тогава казаха, че е малък да се тества.

# 202
Да и аз така знам, че над три годинки, но не разбрах само защо нас ни тестваха чак на 5 години. И ние сме на вентолин и флексотид но урбазон до сега не ни се е налагало да ползваме и дано не.

# 203
Ехоооо къде сте бе майчета?

# 204
Ехоооо къде сте бе майчета?
тук смееее HugАма за малко...-само да ви видя как сте и бягам.Кат-аз записах Рени в малката гимназия-там ни е най-близо до новата къща WinkА близнаците?Реши ли къде?
Бимбе,как сте момичета-особено най-малката дама де baby_neutralСкоро се надявам да ми поостава повечко време да  ви чета, че много ми домиля вече....
Хубав ден от мен  bouquet-аз духвам на Пловдив Laughing

# 205
Ей, тутти големи ремонти бе, ще чакаме снимки на новата къща, ами аз в Кирил и Методий мисля и още се назлъндисвам да видим после.... newsm78

# 206
аааааааааауууу видях новата тераска на тутти ,ремонт кипи усилен ама много хубаво става труда определено си струва  bouquet

# 207
Светле, Как Кат, съжалявам че така е при дечицата ви.. Sad.., тези гадни алергии... ooooh!
 Ние миналата година ходихме да тестват Станислав, защото и той сутрин много кашляше и кихаше.Оказа се алергичен, ужасно е, пием непрекъснато противоалергичен сироп целогодишно и пак си киха и покашля. А лятото става някакъв ад.... Страхувам се и Божидар да не се окаже алергичен, но почти стопроцентово май ще е, защото и ние с мъжът ми сме с алергии Sad
 Тути, много си работна ей... Wink

# 208
Тони, а на вас какъв тест ви правиха за алергиите? Към какво сте алергични и какъв сирап пиете?
А да ви питам и двете - за какво време се прави тестът за алергия. Един ден ще стигне ли, че ми е проблем да се измъкна от работа. И последно - болезнено ли е за децата? Тестът де.

# 209
Светле тестването отнема не повече от половин час, като се драсне ръчичката се изчаква около 20 минути за се проявят алергените ..... поне при нас беше така! Споко бързо става .... Wink
Ами има си боцкане докато се вкарат лекарствата не е много  болезнено , но доколкото усетих от моите дечица е неприятно.

Общи условия

Активация на акаунт