Карлово - 5

• 11 623
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
Мда, Бимбе, брой 132 е, от вторник е по реповете. Ама нищо особено не е. Аз докато Марти беше малко де що имаше конкурси с награди пращах. Имам от това едно шише, един албум-дневник, биберон, каша и триколка. И сега още едно шише.  hahaha Така че ако ти се занимава - пращай, аванта е важно да има. В сп. Мама са най-точни, а и доста конкурси има.
като бях бременна с вики нямах нет,и освен 9 месеца друго такова списание нямаше,малеееееееееееееее колко броеве съм складирала у нас,сега с тоя нет. нищо не купувам,ама тоя брой ще си го купя,да ви видя.Ние една каша бяхме спечелили само Grinning,ма авната дет викаш.иначе участвахме и за бебе на месеца,така и не разбрах по какви критерии ги избираха имаше много хубави бебета които не спечелиха имаше и такива дет се чуди човек кво им харесаха та ги лепнаха на корицата,ама нейсе то не може всички да печелят,ама който играй пичели ,а който не играй ни пичели Laughing

# 136
Бимба и аз така когато бях бременна с близнаците, нямаше от къде да черпя информация и чаках с нетърпение 9 месеца имам сигурно над тридесет броя. А сега е просто супер ........ с тоя нет, и ние имаме една награда, но тя беше за моета майка защото имаше рубрика за бабите  Grinning..... комплект "Нивеа".

# 137
  • Карлово
Хайде да ви покажа и Великденската си украса!

# 138
Хайде да ви покажа и Великденската си украса!

ей браво чудесно си се справила ама освен всичко друго видях,че си била и хубава булка Hug
Есъщата кливия си купих и аз преди няколко дни имаш ли проблеми с нея,цъфти ли си ежегодно?

# 139
Някой ме провокира и аз да украсявам, нещо тази година ми е смотано понеже имаме мн. рожденици и мисля повече за подаръци отколкото за окраса, Микки поздравления ........супер е украската а самите нещица да не би да си ги закупила от красивия магазин под Обрейков.

# 140
  • Карлово
Каткат, да, яйцата са от магазина под Обрейков и от един магазин за 1 лв до Кирил и Методий. Пиленцата са ми минали години.
Бимбе, кливията я имам от много отдавна, още от преди да се оженя. Старото цвете цъфти всяка година в Първомай, а тази издънка си я засях като се преместих тук и за първи път ми цъфти.  Три годишна е. Иска много светлина през зимата за да цъфне. И поливане.
Ходихте ли в музея на восъчните фигури? С Ели ще ходим в понеделник, така че който иска може да се присъедини. А който е ходил-да разкаже

# 141
Някой ме провокира и аз да украсявам, нещо тази година ми е смотано понеже имаме мн. рожденици и мисля повече за подаръци отколкото за окраса, Микки поздравления ........супер е украската а самите нещица да не би да си ги закупила от красивия магазин под Обрейков.
ееееееее страст ми е да пазаря от там ама тая година май ще прескоча,щото няма време

# 142
Цитат
Ходихте ли в музея на восъчните фигури? С Ели ще ходим в понеделник, така че който иска може да се присъедини. А който е ходил-да разкаже

мерси за съветите за кливията,къде са восъчните фигури,уф аз съм назад с информацията,кат съм се затворила у нас,много гадно щот съм си скитня по природа,ама студено е за дребното още

# 143
  • Карлово
Бимбе, в галерията до Дриймса. Не се обвинявай-и на мен миналата година хич не ми беше до украси. Ама ей на, порасна човечето и мама има време за всичко. Laughing Ще ти пуснем снимки да погледаш после

# 144
Бимбе, в галерията до Дриймса. Не се обвинявай-и на мен миналата година хич не ми беше до украси. Ама ей на, порасна човечето и мама има време за всичко. Laughing Ще ти пуснем снимки да погледаш после
Flutter Hug  bouquet

# 145
Ами восъците са супер особено някои имаш чувството че те гледат наистина, но напр. Фреди Меркюри не си прилича изобщо, и Бийтълс са малко шантави но общо взето си заслужава да ги види човек. За фото взимат два лева.

# 146
  • Карлово
Ето ви малко оригинални восъци. От музея на Мадам Тюсо в Лондон.

# 147
Ето ви малко оригинални восъци. От музея на Мадам Тюсо в Лондон.

Лелеееееееееее искам и аз.Мики това момичеда не е сестра ти,много си приличате,имате еднакви усмивко Grinning

# 148
И аз си мисля че е на Микки сестричката, ........ приличат си!Там наистина са невероятни фигурите.

# 149
  • Карлово
Да, сестра ми е

Общи условия

Активация на акаунт