Карлово - 5

• 11 640
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
Честит празник на всички цветя!

# 151
  • Карлово
В края на дена и аз успявам да се включа и да честитя празника на всички именници и всички празнуващи!

# 152
Привет! Навили сме се да ходим и ние да видим тези восъчни фигури, до колко часа работят вечер знае ли някой? Ще ми да водя Станиславчо след градината. Ще ми се и аз да гушна Брат под ръчичка нищо че е от восък Flutter. Ох, нещо се замечтах... Embarassed

# 153
  • Карлово
Тони, няма Братчо на тези в Карлово. Cry Ще кача снимките ни с Ели да видиш кои са показани.

# 154
Тони, няма Братчо на тези в Карлово. Cry Ще кача снимките ни с Ели да видиш кои са показани.
а така де,че аз я ида я не,ама аз май съм ги гледала в созопол де

# 155
  • Карлово
Ето восъците в Карлово

# 156
Ехооо, да не сте на пазар за яйца, аз още не съм ги купила нещо нямам настроение за боядисване ...... иначе вадени и боя има, ама ...ъц Sad

# 157
Ето восъците в Карлово

ейййййй мерси за репортажа същите са фигурите катов Созопол амаФреди и Левски хич не си мязат
Кат кат аз съм тарикатка пратих ги моите на село за яйца Mr. Green

# 158
Ето восъците в Карлово

ейййййй мерси за репортажа същите са фигурите катов Созопол амаФреди и Левски хич не си мязат
Кат кат аз съм тарикатка пратих ги моите на село за яйца Mr. Green

Бимба, хубаво си направила ... ама ние си нямаме село Sad

# 159
  • на пистата
и ние от село ще си вземем утре smile3534 преснички.

# 160
Мики, благодаря за снимките  Grinning Жалко за Брат наистина  Close
 Нещо и аз нямам настроение за боядисване на яйца, уредихме се и ние с домашни донесени от село, ама що ли не ми се захваща... Мързи ме май, то трябва спокойствие и настройка да имаш за такива работи, ама има ли кой да те остави... ooooh!

# 161
 hahaha Joyа баш тони и аз така трябват ми поне 3-4 часа,да творя,четки,листенца,восъци люспи и пр.,тази година и люспи от лук не съм събрала даже.Имай ще са си традиционните цветове направени на бързо.Дребната днес занесе две яйца в градинатаутре щели да боядисват,искам да гледам от някъде Mr. Green Heart Eyes

# 162
  • Карлово
О, аз пък имам настроение. От няколко години все набързо, сега съм решила да се отдам на творчество. Купих си много сладки от онезе ваденки, дето обхващат цялото яйце-на принцеси. И една техника от темата-с лъскави конци. Боядисваш с боя, после капваш лепило на няколко места и осукваш конец през капките. Ще покажа, дано да станат. Брей, кристали не съм си купила, ама днес с яйцата, дано не забравя.

# 163
О, аз пък имам настроение. От няколко години все набързо, сега съм решила да се отдам на творчество. Купих си много сладки от онезе ваденки, дето обхващат цялото яйце-на принцеси. И една техника от темата-с лъскави конци. Боядисваш с боя, после капваш лепило на няколко места и осукваш конец през капките. Ще покажа, дано да станат. Брей, кристали не съм си купила, ама днес с яйцата, дано не забравя.
тая техника с  конците ми допада,ще чакам резултатите Heart Eyes,за ваденките съм любопитна

# 164
  • Карлово
Някой да знае къде продават дървени яйца? Проверих в доста от левчетата, в магазина до Обрейков, в студио Кредо...Идеи?

Общи условия

Активация на акаунт