Карлово - 5

• 11 625
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
Мики, тъй и тъй ще се захващаш с мерак и въображение да боядисваш, усукваш и лепиш ваденки, да вземеш и нашите и бимбените да боядисаш и разкрасиш Thinking Grinning Ха- шегувам се. Но си имаш и помощница, не е за пренебрегване, може да даде някоя свежа идейка  Grinning Дървени яйца нямам представа къде може да има, провери в левчетата там сигурно има
 Бимбе, Станислав и той занесе яйце в градината, ще видим утре творенията, можем да черпим идеи от там. Wink

# 166
Мики, тъй и тъй ще се захващаш с мерак и въображение да боядисваш, усукваш и лепиш ваденки, да вземеш и нашите и бимбените да боядисаш и разкрасиш Thinking Grinning Ха- шегувам се. Но си имаш и помощница, не е за пренебрегване, може да даде някоя свежа идейка  Grinning Дървени яйца нямам представа къде може да има, провери в левчетата там сигурно има
 Бимбе, Станислав и той занесе яйце в градината, ще видим утре творенията, можем да черпим идеи от там. Wink
каква ти егичка бе тони истина си е.
а за градинските яйца дано поне ги занесат здрави hahaha Joy

# 167
Малеее ...... ми аз не съм разбрала и моите малчугани отидоха без яйчица, дано са им дали пък аз утре ще занеса ...... newsm78

# 168
Малеее ...... ми аз не съм разбрала и моите малчугани отидоха без яйчица, дано са им дали пък аз утре ще занеса ...... newsm78
ма те утре ще боядисват аз доколкото разбрах,тъй,че слагай ги на котлона Flutter Hug

# 169
  • на пистата
ма те утре ще боядисват аз доколкото разбрах,тъй,че слагай ги на котлона Flutter Hug
а не трябва ли да са кухи преди нашите така ги искаха.бимбе как сте расте ли принцесата,кога ще я изкараш да я видим.

# 170
а не трябва ли да са кухи преди нашите така ги искаха.бимбе как сте расте ли принцесата,кога ще я изкараш да я видим.
ние днес ходихме до паметника Blush,абе фръцнахме се за 15 минути дет се вика,че ме е страх за по-дълго,ама да мине данданията около празника,че и рождения ден на каката в понеделник и другата седчица сме на линия при топло време.Поне се надявам да кротува навън,тая вечер ни стъжни живота голем рев ,големо чудо,яки колики са я хванали

# 171
  • Карлово
Ей, аз реших да не ходя на паметника пък точно днес. Що не свирна, вчера цял ден висях там, пък днес обикалях като шматка из улиците. Нищо, като се върна от Първомай, дано вече е топло и да я видим малката принцеса.

# 172
Ей, аз реших да не ходя на паметника пък точно днес. Що не свирна, вчера цял ден висях там, пък днес обикалях като шматка из улиците. Нищо, като се върна от Първомай, дано вече е топло и да я видим малката принцеса.
м аз ей тъй импровизирано видях,че е топличко и затова,весело изкарване на Първомай Hug

# 173
  • на пистата
кога ще ходиш

# 174
  • Карлово
В петък заминаваме, една седмица ще останем

# 175
Да ви се оплача аз Sad Божидар се оказа урочасан, ходихме да му баят, ама толкова силно е урочасан, че днес пак ще ходим. Какво да ви кажа, просто нямам думи Sad Чудя се сама на себе си как не се сетих по-рано да го заведа, много се измъчи детето.Ще ходим и на църква днес, да му прочетат молитвичка против лоши очи. И да го кръстим трябва, хубаво било още от малък. Незнам какво да мисля, много ми дойде.  Sad

# 176
Да ви се оплача аз Sad Божидар се оказа урочасан, ходихме да му баят, ама толкова силно е урочасан, че днес пак ще ходим. Какво да ви кажа, просто нямам думи Sad Чудя се сама на себе си как не се сетих по-рано да го заведа, много се измъчи детето.Ще ходим и на църква днес, да му прочетат молитвичка против лоши очи. И да го кръстим трябва, хубаво било още от малък. Незнам какво да мисля, много ми дойде.  Sad
Тони аз не вярвах на тези неща,докато не заведохме вики,когато я бяха бутнали в градината,жената разказа такива подробности от случката,които няма как да ги знае.Ние Стели ще водим на 40 дена на църква ,вие водили ли сте ги вашите малчугани и нещо носи ли се BlushА ти разбра ли кой го е урочасал Боби

# 177
  • Карлово
Ох, Тони, Мартина беше постоянно така. Докато не го израсна. И аз съм чувала, че ако се кръсти детето по-малко уроки хваща. И не само от лоши очи. Марти например от леля си урочасваше, като й се радва някой също може да урочаса.
Бимба, аз водих Мартина на 40-я ден. Нищо не се носи, само ти и бебето трябва да сте там, плаща се колкото дадеш-ние 10 лв. И си купуваш една свещ за теб. Тя молитвата е по-скоро  за теб, защото детето още не е кръстено, нещо такова ми обясни поп Стоян

Хайде, след малко отивам за кухнята и после се захващам с яйцата. Очаквайте снимки.

Лек ден!

# 178
  • на пистата
ото ви моите яйца и украса bowuuhttps://http://snimka.bg/album.php?album_id=121114

# 179
Да, точно за това искам да кръстим Боби. Аз много съжалявам че не го направихме още на 40-те дни, но и сега не е късно. Станислав също хващаше уроки, но и него късно кръстихме чак на 4-тата година.
 Бимбе, момичето позна, човекът който е урочасал Боби е мъж, само толкова.Друго не може да се каже.Но е много натрупано, с месеци и трудно излезоха уроките.Хубаво е да се сложи синьо мънисто, на което задължително да е баяно иначе файда няма. На бебетата много слаба им била аурата и затова много лесно хващали уроки. Утре сме на църква, да му прочетат молитва, все пак ще помогне.
 Микки, вярно е че когато детето се кръсти е някак си по защитено.
 Тази нощ за сефте Боби спа цяла нощ без да измрънка, и днес си е много спокоен, някак си по лъчезарен и чист му е погледът, няма го това напрежение. Страшно и болно е да гледаш детето ти как се мъчи и нищо да не можеш да направиш. Но поне си има хора за всичко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт