Карлово - 5

• 11 620
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Ох  покрай тези празници се улисах и забравих да честитя на на мама Бимба рожденничката - да ти е жива и здрава момата / и другата покрай нея/ да ви радва много всички и най - вече безгрижно детство  bouquet

# 211
Ох  покрай тези празници се улисах и забравих да честитя на на мама Бимба рожденничката - да ти е жива и здрава момата / и другата покрай нея/ да ви радва много всички и най - вече безгрижно детство  bouquet
Hugмерси миличка, да са живи и здрави и твоите юнаци.
Елииииииииииии къде се изгуби бе? newsm78  bouquet

# 212
  • на пистата
тук съм бе,честит рожден ден на вики,да е жива здрава и много да слуша мама  bouquet.кажете къде да се оплача ,че съм бясна,от един месец тук едни цигани копаят и търсят желязо,осраха и опикаха паркчето което имахме и кучета водят та децата няма къде да си играят.през ден идва полиция да ги гони те не мърдат,как да се разправям с тези тъпи полицаи или на кмета вече да кажа.

# 213
тук съм бе,честит рожден ден на вики,да е жива здрава и много да слуша мама  bouquet.кажете къде да се оплача ,че съм бясна,от един месец тук едни цигани копаят и търсят желязо,осраха и опикаха паркчето което имахме и кучета водят та децата няма къде да си играят.през ден идва полиция да ги гони те не мърдат,как да се разправям с тези тъпи полицаи или на кмета вече да кажа.

Преди един ден четох за подобен случай в София, но полицаите нямали толкова правомощия и гражданката се обърнала към общината ама и там ъц, та може би една жалба ще трябва да пуснеш / мое мнение/.

# 214
Бимбе, Честит Рожден Ден на Вики!!1 smile3525  ura Нека расте здраво и жизнерадостно дете, весело и безгрижно детство и желая! Hug
 Светле, КатКат ти е обяснила процедурата с тестването, при нас по същия начин беше, не е болезнено въобще. При нас алергията е от домашен прах и всички видове треви. Пие сироп Кларитин. Ми това е, много е неприятно, сезонът на алергиите вече и при нас настъпи, всички кихаме... Лоша работа, сега изпробвам едно хомеопатично лекарство Ринитин се казва, да видим ефект дали ще има при Станислав., при мен определено действа

# 215
Къде сте бе ............... писателки?

# 216
ааааааа аз по туй време вече блаженно спя в леглото HugКат приятна работа мила  bouquet

# 217
ааааааа аз по туй време вече блаженно спя в леглото HugКат приятна работа мила  bouquet

О,ооо благодаря и аз се чудя защо днес съм по - свежа а то защото без да знам си ми пожелала приятна работа  Grinning, понеже татито ни го няма и той ми пожелава всяка сутрин ..... Wink
Приятен ден и на вас всички и да се надявам скоро да ви видя.

# 218
Ей отписахте ли ме  Whistling
Ето ме и мен вече на линия  Mr. Green
Ще ви изчета та да съм в час ,ай де до после Hug

# 219
Ей отписахте ли ме  Whistling
Ето ме и мен вече на линия  Mr. Green
Ще ви изчета та да съм в час ,ай де до после Hug

ха добре завърнала се Grinning

# 220
Честит Рожден Ден на Вики! Жива и здрава да е! И послушна кака! Grinning

# 221
Тони, благодаря за информацията! А иначе и ние пием Кларитин от време на време!
После да пишеш как действа на малкия новото хомеопатично лекарство.

# 222
Момичета имам чувството че  почти всички живеем в долната част на града и близо до паметника....... ми издайте се,кой къде е само Микки знам къде живее и Тони  newsm78

# 223
Честит Рожден Ден на Вики! Жива и здрава да е! И послушна кака! Grinning
Мерси Светле  bouquet

# 224
Момичета имам чувството че  почти всички живеем в долната част на града и близо до паметника....... ми издайте се,кой къде е само Микки знам къде живее и Тони  newsm78
амии ние сме от Желязковия мост фурната налия знаеш по улицата нагоре,Хан Крум точно срещу заведението "Болярите" Mr. Green,бившето де сега пустее,а вие newsm78

Общи условия

Активация на акаунт