Ниски левкоцити

• 400
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте,дъщеря ми е на 6 години и преди 5 дни започна да кашля и да вдига температура.Изглежда е хванала вирус който в момента върлува и цялото семейство го изкара по едно и също време. В неделя на няколко пъти и течеше кръв от носа,като единия път беше доста обилно и я закарахме в детско спешно( живеем в чужбина)Направиха и изследвания и левкоцитите и излязоха 3.8 при минимална граница 4.5 и хемоглобин 107 граница минимална 111. Казаха че трябва да повторим изследванията след 2-3 седмици когато тя е добре.
Много съм претиснена да не е нещо лошо.Възможно ли е при настинка левкоцитите да паднат?
Благодаря и Весели празници.

# 1
Възможно е да, при вирусни заболявания левкоцитите спадат. Но при вас и хемоглобина е нисък. Възможно е да е от кървенето от носа, ако е било по-обилно. След като детето се оправи, наблегнете 3 седмици на възстановяване с витамини и много здравословна и питателна храна. След това направете изследванията и вярвам, че ще са в норма.

# 2
Благодаря за отговора. Едно от кървенето беше много обилно, дано да е от това.Вече е по-добре,само кашля,няма температура.Задължително ще повторим изследванията.В Понеделник ще я види специалист уши,нос гърло.

# 3
Здравейте,дъщеря ми е на 6 години и преди 5 дни започна да кашля и да вдига температура.Изглежда е хванала вирус който в момента върлува и цялото семейство го изкара по едно и също време. В неделя на няколко пъти и течеше кръв от носа,като единия път беше доста обилно и я закарахме в детско спешно( живеем в чужбина)Направиха и изследвания и левкоцитите и излязоха 3.8 при минимална граница 4.5 и хемоглобин 107 граница минимална 111. Казаха че трябва да повторим изследванията след 2-3 седмици когато тя е добре.
Много съм претиснена да не е нещо лошо.Възможно ли е при настинка левкоцитите да паднат?
Благодаря и Весели празници.
Здравейте, за левкоцитите би трябвало да се вдигат. Аз така знам 🤔
На дъщеря ми също и тече кръв от носа, така както си седеше. Аз изследвания не съм пускала защото казах ха че докато е болна няма смисъл. Мен ме притеснява доста тази температура. Сутринта стана с 40,4!!
Уж само ларингит ама температурата жестоко висока. И аз вече не знам нито къде да я водя нито какво й има

# 4
Левкоцитите се вдигат при бактериална инфекция. При вирусна обикновено падат.
Когато оздравее, повторете изследванията.

# 5
Vancheto80,как е дъщеря ви?
Пуснете поне урина.Веднъж така ние вдигахме 40 градуса без други симптоми и се оказа,че малката имаше инфекция на пикучните канали.
Ние вече нямаме температура,само още кашляме.

# 6
[quote author=Ultrared1234 link=topic=1723574.msg49057461#msg49057461 date=1735216776
Здравейте, от вчера вече е значително по-добре. Температурата спря от раз 🙂. Имаме инхалации и утре и във Торкил ще отидем пак на лекар да я преслушат поне
Vancheto80,как е дъщеря ви?
Пуснете поне урина.Веднъж така ние вдигахме 40 градуса без други симптоми и се оказа,че малката имаше инфекция на пикучните канали.
Ние вече нямаме температура,само още кашляме.
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт